- 15 Nisan 2016
- 304
- 337
- 103
- 29
Arada oluyor oyle fazla kacirmalar.. onemli olan sureyi uzatmadan tekrar dikkat edebilmek. bir ayda 5-6 kilo verilir canim ben sana inanıyorum. ♡♥p.tesi günü 61.9 geldim olduğum yerde sayıyorum hafta sonu çok kaçırdım 2 gündür iyi gidiyorum.. 1 şubat hedefim 60 kg idi ama maalesef ulaşamadım..
inş cuma günü 61 gelirim.. 1 martta 55 kg olmak istiyorum çok ama motivasyon düşük
inşallah canım yaa bu ay 6 verecektim 4 küsür verdim artık şubata kaldı inş :))Arada oluyor oyle fazla kacirmalar.. onemli olan sureyi uzatmadan tekrar dikkat edebilmek. bir ayda 5-6 kilo verilir canim ben sana inanıyorum. ♡♥
İnşallah canım :)inşallah canım yaa bu ay 6 verecektim 4 küsür verdim artık şubata kaldı inş :))
Bu hafta benimde 60.00 olmam lazim kizlar.gecen hafta bi onceki haftayi tekrarladim yani 60.6...59 lari görünce gobecikler atacam sizide davet edecem ki kalori yakalim :)
Ah canım yaaap.tesi günü 61.9 geldim olduğum yerde sayıyorum hafta sonu çok kaçırdım 2 gündür iyi gidiyorum.. 1 şubat hedefim 60 kg idi ama maalesef ulaşamadım..
inş cuma günü 61 gelirim.. 1 martta 55 kg olmak istiyorum çok ama motivasyon düşük
Güzel görünüyor, kosu bandı ve ağırlık çalışması olarak cesitlendirmen iyi olmuş. Hem hergun ayni olmayinca seni de sıkmamış olur.. yapabilirsen çok güzel faydalıKendime bi program yaptim bununlada eksileri goremezsem daha yapacak bisi yok.
Programim da haftanin 3 gunu
P.tesi carsamba cuma kosu bandinda 1 saatlik kosu
Sali perşembe cumartesi agirlik calismasi ek olarak ya ip atlayacam yada bi program indirdim vucut agirligimla kardiyo yapacam pazar gunude dinlenme
Sizce nasil kizlar ?
leslie yapsana ben hiç yorulmuyorum bende üşengecim tam bana göre bi spor :) 1i çok basit zaten 3üde biraz yoruyor 2yi yapabilirsin bence hiç yoktan iyi :)Maalesef benim sporla hic aram yok. Yaz günü olsa yürümeyi cok severim ama hava buz gibi.. yüzme falan desem deniz bile yok burda :) yorulmayi hiccc sevmiyorum
Gecen yil yapiyordum.. bi bakiyim duruyorsa yine basliyim.leslie yapsana ben hiç yorulmuyorum bende üşengecim tam bana göre bi spor :) 1i çok basit zaten 3üde biraz yoruyor 2yi yapabilirsin bence hiç yoktan iyi :)
Yapacam canim yapıştı son kglar gitmiyor yoksa :)Güzel görünüyor, kosu bandı ve ağırlık çalışması olarak cesitlendirmen iyi olmuş. Hem hergun ayni olmayinca seni de sıkmamış olur.. yapabilirsen çok güzel faydalı
4 gündür iyi gidiyorum dün spor yapamadım sadece yarın güzel bir sonuç alacağım inşallah. cuma 61.2 p.tesi 61.9 gelmiştimkızlarrrr napıosunuzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?