Diyet arkadaşim ?

Arada oluyor oyle fazla kacirmalar.. onemli olan sureyi uzatmadan tekrar dikkat edebilmek. bir ayda 5-6 kilo verilir canim ben sana inanıyorum. ♡♥

Bu hafta benimde 60.00 olmam lazim kizlar.gecen hafta bi onceki haftayi tekrarladim yani 60.6...59 lari görünce gobecikler atacam sizide davet edecem ki kalori yakalim :)

Ah canım yaaa

Kahvalti sadece 3 haslanmis yumurta
Ogle 1kase lahana corba 1kase yogurt
Aksam yine lahana corbasi cunku kur gibi birsey yaptim
Aralarda 2 kucuk yesil elma
1 portakal yedim
Yesilcay ve su :)

Kendime bi program yaptim bununlada eksileri goremezsem daha yapacak bisi yok.
Programim da haftanin 3 gunu
P.tesi carsamba cuma kosu bandinda 1 saatlik kosu
Sali perşembe cumartesi agirlik calismasi ek olarak ya ip atlayacam yada bi program indirdim vucut agirligimla kardiyo yapacam pazar gunude dinlenme
Sizce nasil kizlar ?

Güzel görünüyor, kosu bandı ve ağırlık çalışması olarak cesitlendirmen iyi olmuş. Hem hergun ayni olmayinca seni de sıkmamış olur.. yapabilirsen çok güzel faydalı

Maalesef benim sporla hic aram yok. Yaz günü olsa yürümeyi cok severim ama hava buz gibi.. yüzme falan desem deniz bile yok burda :) yorulmayi hiccc sevmiyorum

Maalesef benim sporla hic aram yok. Yaz günü olsa yürümeyi cok severim ama hava buz gibi.. yüzme falan desem deniz bile yok burda :) yorulmayi hiccc sevmiyorum
leslie yapsana ben hiç yorulmuyorum bende üşengecim tam bana göre bi spor :) 1i çok basit zaten 3üde biraz yoruyor 2yi yapabilirsin bence hiç yoktan iyi :)

Slm kizlar karatay diyetine basladim bugun
Sabah haslanmis yumurtali salata
Aksam 6 da pirasa yemegi
Sadece bu yediklerim. Bakalim ise yarar insallah. Bide yarin musafirim var kahvaltidan aksama kadar kacamak yapmazsam süper olcak.

E esraks nerelerdesin ne alemdesin :)

canım arada girip okumaya çalışıyorum ama işler o kadar yoğunlaştıki anlatamam, bi de eşim rahatsızlandı falan derken karıştı ortalık. yapmaya devam ediyorum aynı düzen canım, akşamları hafif geçistiriyorm günlük bildirim yapamasam da öncekilerle aynı düzende gidiyorum. ama spor malesef yok bi toparlayayım da şu işleri dönücem bugün sıkı tutup akşama bildirim yapıcam inşallah,sizler nasılsınız nasıl gidiyo

Güzel görünüyor, kosu bandı ve ağırlık çalışması olarak cesitlendirmen iyi olmuş. Hem hergun ayni olmayinca seni de sıkmamış olur.. yapabilirsen çok güzel faydalı
Yapacam canim yapıştı son kglar gitmiyor yoksa :)

kızlar kahvaltın yok
kahve içtim

öğlen sebze çorbası
kıymalı patates yemeği 3 kaşık
buldur pilavı 2 kaşık

ara yok

akşama daha yemek yok kızlar bilemiyorum

Slm kizlar cok pismanim misafir geldi ve obur halime büründüm bugün keske yemeseydim. Utancimdan neler yedigimi yazamiyom

kızlarrrr napıosunuzzzzz
4 gündür iyi gidiyorum dün spor yapamadım sadece yarın güzel bir sonuç alacağım inşallah. cuma 61.2 p.tesi 61.9 gelmiştim yarın 61 görsem benden mutlusu olmaz. sonraaa tam gaz devam inş. 5 martta mevlt yapacağız o gün benim en büyük motivasyon kaynağım. menü paylaşamıyorum yoğunum bende çocukla falan eskisi gibi olamıyorum bu ara.
sen nasılsın bakalım :) spor yapamıyormuşsun sanırım. ne kadar yoğun olduğunu tahmin edebiliyorum canım. haftada 3 gün spor da sağlıklıymış.öhiç yoktan öyle yapabilirsin diye düşünüyorum.. ya da iki ya da bir. ne yapsan kar yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…