• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

çok kızlar seşam hafta sonu fena kaçırdım bu hafta kendimi tutmam lazım gerçekten mutsuzum :(

Or
Supersin arkadaşım toplam nekadar zamanda kac kilo verdin? İddayı kazanırsın 400 gr neki
ortalama üç haftaydı bakarım yazdım tarihi biyere sağol ama vermemişim nedense bu sabah kilo vermemişim 200 gram da şişmişim çok moralim boZuldu bugün 400 gram veremezsem kaybedicem

Çığlık atasım varr gramım gitmedi bugün sabaha kadar 400 gram gitmeli ölüyore yemiyore yeterki kilo veriyore:mad:

Bıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah

Bıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah
Arkadasim iddayi merak ettim kac kg kac gunde?

Arkadasim iddayi merak ettim kac kg kac gunde?
Beş kilo için baya süre vermişti ama ben başlayanıydım bi türlü habire yedim yumurta kapıya dayandı ben de 13 ocakta başladım ama öncesinde kürle 1.300 vermiştim şimdi dörtyüz gram kaldı ama sabah vericem başka çare yok gramla kaybetmek hayırrrr:kızgın:

Günaydın arkadaşlar
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu :KK71::KK71::KK71::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Merhabalaar
Biliyorsunuz bi kac gündür yazmıyordum cunku size kotu ornek olmak istemedim. Cuma 55.8 çıkmıştım. Dayanamadim aksama kadar ne bulduysam yedim.
Cumartesi dengelemek icin cok sıkı diyet yaptim. 2 gündür diyet yapmasam da eskiye gore daha dikkatli yemeye çalışıyorum.
Bugun tartildim ve 500 gram vermisim.

Babannem bildim bileli 58 kilodur. Aksama kadar evde yani kis gunu olunca pek hareket edemiyor. Pasta borek de yer ama fazla kacirmaz. Düşününce nedenini buldum. aksam 5-6 gibi yemegini yiyor sonra ne olursa olsun , ben yemegimi yedim onu da yarin yerim der. Internette biraz arastirinca bi cok insanin bu sekilde kilo verdigini gordum.

Ben de artık bu sekilde devam edicem. Gunduz 8 saatlik zaman diliminde yemek yicem.. aksam yemegini diyet yani olabildigince hafif yiyip 6dan sonraya birakmicam.

Diyet sürecinde midem kuculdugu icin asiri yiyemiyorum.. midemi buyultmicem.. su icmenin de cok faydalı oldugunu gordum. Bol bol icmeye devam..

Ayrica gruba katıldığımda 60 kilo idim. Yaklasik 20 gun icinde neredeyse 5 kilo.. hic fena degill

Merhabalaar
Biliyorsunuz bi kac gündür yazmıyordum cunku size kotu ornek olmak istemedim. Cuma 55.8 çıkmıştım. Dayanamadim aksama kadar ne bulduysam yedim.
Cumartesi dengelemek icin cok sıkı diyet yaptim. 2 gündür diyet yapmasam da eskiye gore daha dikkatli yemeye çalışıyorum.
Bugun tartildim ve 500 gram vermisim.

Babannem bildim bileli 58 kilodur. Aksama kadar evde yani kis gunu olunca pek hareket edemiyor. Pasta borek de yer ama fazla kacirmaz. Düşününce nedenini buldum. aksam 5-6 gibi yemegini yiyor sonra ne olursa olsun , ben yemegimi yedim onu da yarin yerim der. Internette biraz arastirinca bi cok insanin bu sekilde kilo verdigini gordum.

Ben de artık bu sekilde devam edicem. Gunduz 8 saatlik zaman diliminde yemek yicem.. aksam yemegini diyet yani olabildigince hafif yiyip 6dan sonraya birakmicam.

Diyet sürecinde midem kuculdugu icin asiri yiyemiyorum.. midemi buyultmicem.. su icmenin de cok faydalı oldugunu gordum. Bol bol icmeye devam..

Ayrica gruba katıldığımda 60 kilo idim. Yaklasik 20 gun icinde neredeyse 5 kilo.. hic fena degill

valla harikasıb canım tebrik ederim 20 günde çok iyi sonuç geeçekten..
zaten akşam az yeyip belli bir saatten sonra yememek zayıflatıyor canum ve ekstra yaptığımız sporlar..

Teşekkür ettimm
Senin nasil gidiyor, neler yaptın?
p.tesi günü 61.9 geldim olduğum yerde sayıyorum hafta sonu çok kaçırdım 2 gündür iyi gidiyorum.. 1 şubat hedefim 60 kg idi ama maalesef ulaşamadım..
inş cuma günü 61 gelirim.. 1 martta 55 kg olmak istiyorum çok ama motivasyon düşük :KK43:

Back