ah şu tatlılarbu arada canım sen tartıldın mı ?
beni heveslendiriyorsunuz
hoşgeldin canım bende 66 ile başladım 12 günde 2.600 verdim
benim eşimde pasta manyağı dün yine pasta almış yedirmeye çalıştı yemedim bu sefer
ah şu tatlılarbu arada canım sen tartıldın mı ?
beni heveslendiriyorsunuz
hoşgeldin canım bende 66 ile başladım 12 günde 2.600 verdim
benim eşimde pasta manyağı dün yine pasta almış yedirmeye çalıştı yemedim bu sefer
ben olsam dayanamazdım şimdiye herhaldeben tartılamadım halaaaaaahep kocamın yüzünden pil alacam dio her gün unutuyo gelio
ben olsam dayanamazdım şimdiye herhalde
ya valla ne oldu biliyo musun evdeki tartının pili bitik, yol üstünde alacak yer yok. şu digitallerden. eczaneler de biz giderken ve gelirken kapalı oluyo, k.valde de evdeki eski die atmış. kaldım mı ortada, bizimkiler başka şehirde yaşıoama çatladım çatlıcam çnkü zayıfladığımı düşünüyorum yani hissediyorum.2 hafta olacak nerdeyse
ayy hadi inşallahhhh
sen eşine iş çıkışı hatırlatda alsın bariii yarın güzel haberlerle gel
benimkisi öyle pasta felan kesmez hamurlu şerbetli tatlılar yer
ama bu hafta ona eşlik etmediğim için akşam abur cubur yemelerine
dedi bende dikkat edeyim her akşam her akşam yersem ben ne olacağım diye
ben tartılamadım halaaaaaahep kocamın yüzünden pil alacam dio her gün unutuyo gelio
ya valla ne oldu biliyo musun evdeki tartının pili bitik, yol üstünde alacak yer yok. şu digitallerden. eczaneler de biz giderken ve gelirken kapalı oluyo, k.valde de evdeki eski die atmış. kaldım mı ortada, bizimkiler başka şehirde yaşıoama çatladım çatlıcam çnkü zayıfladığımı düşünüyorum yani hissediyorum.2 hafta olacak nerdeyse
Dimi dimi almalı bu sefer fenalardayımmm:):)inşallah yaa.şimdi bi arkadaş gördüm diyetisyen ve zumba eşliğinde 20 haftada 20 kilo vermiş ama pes etmemek önemli dio, ben şok, deriz ne kadar az veriyoruz ne kadar uzun zamanda veriyoruz deriz.ama sonuç harika bakın biz de 4 ay sonra incecik ve sıkı olabiliriz
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase kavrulmuş patates
azşekerli çay
öğlen
1 bardak süt
1 kase yoğurt
ara
3hurma
akşam
1 kase çorba
salata
leslie 3 mile yaptım baya bir yoruldum ama
her geçen gün biraz daha zayıfladığımı hissediyorum. hafifledim resmen.. her gece bugünde başardım diyerek yatıyorum her sabah bugünde zayıfladım diyerek uyanıyorum
bu akşamdan başla o zaman canımcanım akşam yemeklerini iyice kıstın maşallah sanaaadarısı bana. daha akşamları kısamadım
bu akşamdan başla o zaman canımerteleme
günaygın arkadaşlar,B
Başladım ve sadece çok az bamya yedimmmşimdi de jilian 1.level xorlandığım yere kadar yapıyım die başladım son 2 dk sına kadar yaptm.midem bulandı da ondan bıraktm.ama devam edicem yarına da
günaygın arkadaşlar,
işe gitmeden yapayım şu jilianı yapayım dedim. ben de kendimi sportif zannederdim. geberdim. daha level 1 yahu. bacak hareketleri yarım yamalak oldu. terden patladım. hadi ben duşa kaçar. oradan da işe
kendinize iyi bakın
süpersin benim gözüm yemiyo onu bayılırım falanB
Başladım ve sadece çok az bamya yedimmmşimdi de jilian 1.level xorlandığım yere kadar yapıyım die başladım son 2 dk sına kadar yaptm.midem bulandı da ondan bıraktm.ama devam edicem yarına da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?