• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

ah şu tatlılar :confused: bu arada canım sen tartıldın mı ?

beni heveslendiriyorsunuz :confused:

hoşgeldin canım bende 66 ile başladım 12 günde 2.600 verdim :KK68:

benim eşimde pasta manyağı dün yine pasta almış yedirmeye çalıştı yemedim bu sefer :63:

benimkisi öyle pasta felan kesmez hamurlu şerbetli tatlılar yer :bicak::bicak::bicak::bicak:

ama bu hafta ona eşlik etmediğim için akşam abur cubur yemelerine

dedi bende dikkat edeyim her akşam her akşam yersem ben ne olacağım diye:KK53::KK53::KK53:

sabah;
çeyrek simit
2 küçük parça kaşar
1parça peynir

ara ögün 2 kestane

ögle
tarhana çorba
fırın tavuk
2 dilim ekmek

kalburabastı vardı yemedim:KK43::KK43::KK43::KK43:

akşama evde

mercimek çorbası
sulu köfte var
yanına salata:super::super::super:

ah şu tatlılar :confused: bu arada canım sen tartıldın mı ?

beni heveslendiriyorsunuz :confused:

hoşgeldin canım bende 66 ile başladım 12 günde 2.600 verdim :KK68:

benim eşimde pasta manyağı dün yine pasta almış yedirmeye çalıştı yemedim bu sefer :63:

ben tartılamadım halaaaaaa:KK12::KK12:hep kocamın yüzünden pil alacam dio her gün unutuyo gelio:KK34:

ben olsam dayanamazdım şimdiye herhalde :confused::confused::confused::confused:

ya valla ne oldu biliyo musun evdeki tartının pili bitik, yol üstünde alacak yer yok. şu digitallerden. eczaneler de biz giderken ve gelirken kapalı oluyo, k.valde de evdeki eski die atmış. kaldım mı ortada, bizimkiler başka şehirde yaşıo:(:( ama çatladım çatlıcam çnkü zayıfladığımı düşünüyorum yani hissediyorum.2 hafta olacak nerdeyse

ya valla ne oldu biliyo musun evdeki tartının pili bitik, yol üstünde alacak yer yok. şu digitallerden. eczaneler de biz giderken ve gelirken kapalı oluyo, k.valde de evdeki eski die atmış. kaldım mı ortada, bizimkiler başka şehirde yaşıo:KK43::KK43: ama çatladım çatlıcam çnkü zayıfladığımı düşünüyorum yani hissediyorum.2 hafta olacak nerdeyse

ayy hadi inşallahhhh

sen eşine iş çıkışı hatırlatda alsın bariii yarın güzel haberlerle gel :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy hadi inşallahhhh

sen eşine iş çıkışı hatırlatda alsın bariii yarın güzel haberlerle gel :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Dimi dimi almalı bu sefer fenalardayımmm:):)inşallah yaa.şimdi bi arkadaş gördüm diyetisyen ve zumba eşliğinde 20 haftada 20 kilo vermiş ama pes etmemek önemli dio, ben şok, deriz ne kadar az veriyoruz ne kadar uzun zamanda veriyoruz deriz.ama sonuç harika bakın biz de 4 ay sonra incecik ve sıkı olabiliriz

kızlarr sabah menüm
yok her zzmanki gibi:(
ara 1 türk kahvesi

öğlen
az çorba
az tavuk sote
az da püre

ara
diyet bisküvi 2 tane

akşama da
çorba
nugget
bamya var ben sadece bamya yiycem

benimkisi öyle pasta felan kesmez hamurlu şerbetli tatlılar yer :bicak::bicak::bicak::bicak:

ama bu hafta ona eşlik etmediğim için akşam abur cubur yemelerine

dedi bende dikkat edeyim her akşam her akşam yersem ben ne olacağım diye:KK53::KK53::KK53:

tabiii adam seni kıskandı baktı sen zayıflıcan o kilomu alsın :KK53:

ben tartılamadım halaaaaaa:KK12::KK12:hep kocamın yüzünden pil alacam dio her gün unutuyo gelio:KK34:

bugün hatırlat yarın sabahta tartıl çatladık yahu :confused:

ya valla ne oldu biliyo musun evdeki tartının pili bitik, yol üstünde alacak yer yok. şu digitallerden. eczaneler de biz giderken ve gelirken kapalı oluyo, k.valde de evdeki eski die atmış. kaldım mı ortada, bizimkiler başka şehirde yaşıo:KK43::KK43: ama çatladım çatlıcam çnkü zayıfladığımı düşünüyorum yani hissediyorum.2 hafta olacak nerdeyse

öğrendiğindeçok mutlu olacaksın kilonu :21:

Dimi dimi almalı bu sefer fenalardayımmm:):)inşallah yaa.şimdi bi arkadaş gördüm diyetisyen ve zumba eşliğinde 20 haftada 20 kilo vermiş ama pes etmemek önemli dio, ben şok, deriz ne kadar az veriyoruz ne kadar uzun zamanda veriyoruz deriz.ama sonuç harika bakın biz de 4 ay sonra incecik ve sıkı olabiliriz

eveeet başaracağız hergün birazdaha yaklaşıyoruz :KK6:

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase kavrulmuş patates
azşekerli çay

öğlen
1 bardak süt
1 kase yoğurt

ara
3hurma

akşam
1 kase çorba
salata

leslie 3 mile yaptım baya bir yoruldum ama :confused:

her geçen gün biraz daha zayıfladığımı hissediyorum. hafifledim resmen.. her gece bugünde başardım diyerek yatıyorum her sabah bugünde zayıfladım diyerek uyanıyorum :21::KK6:

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase kavrulmuş patates
azşekerli çay

öğlen
1 bardak süt
1 kase yoğurt

ara
3hurma

akşam
1 kase çorba
salata

leslie 3 mile yaptım baya bir yoruldum ama :confused:

her geçen gün biraz daha zayıfladığımı hissediyorum. hafifledim resmen.. her gece bugünde başardım diyerek yatıyorum her sabah bugünde zayıfladım diyerek uyanıyorum :21::KK6:

canım akşam yemeklerini iyice kıstın maşallah sanaaa:KK73:darısı bana. daha akşamları kısamadım

B
bu akşamdan başla o zaman canım :KK49: erteleme

Başladım ve sadece çok az bamya yedimmm:halay: şimdi de jilian 1.level xorlandığım yere kadar yapıyım die başladım son 2 dk sına kadar yaptm.midem bulandı da ondan bıraktm.ama devam edicem yarına da:spor:

B

Başladım ve sadece çok az bamya yedimmm:halay: şimdi de jilian 1.level xorlandığım yere kadar yapıyım die başladım son 2 dk sına kadar yaptm.midem bulandı da ondan bıraktm.ama devam edicem yarına da:spor:
günaygın arkadaşlar,
işe gitmeden yapayım şu jilianı yapayım dedim. ben de kendimi sportif zannederdim. geberdim. daha level 1 yahu. bacak hareketleri yarım yamalak oldu. terden patladım. hadi ben duşa kaçar. oradan da işe
kendinize iyi bakın

günaygın arkadaşlar,
işe gitmeden yapayım şu jilianı yapayım dedim. ben de kendimi sportif zannederdim. geberdim. daha level 1 yahu. bacak hareketleri yarım yamalak oldu. terden patladım. hadi ben duşa kaçar. oradan da işe
kendinize iyi bakın

günaydın herkeseee hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallahhh,
aynen canım ben de kendimi çok sportif derdim ama bu bambaşkaymış:) ama ilk zıplama kısımları bittikten sonra gerisi gelio bırakmıcam bu akşamda yapıcam. her yerim ağrıyodu düne kadar ilk yaptıktan sonra ama 2. defa yapınca gitti ağrılarım

günaydınn kızlar

akşam k.valide gözlemeler gönderince dayanamadım yedim

sonrasında kendimde bi suçluluk duygusu

akşam ailecek spor yaptık

sabah kalktım tekrar spora devam

bugün frenlemeliyim yoksa tartı bu hafta bana + olarak dönecek

Sabah erken kalkıp lesli veya jilian yapmak zor değil aslında hem de çok etkin verdirir epey kardiyo yaptırıyor ikisi de

sabah;
aç karnına limonlu su
1 haşlanmış yumurta
çeyrek simit
1 parça kaşar
3 zeytin

öglen;
az yayla çorba
az barbunya
yoğurt
3 çatal erişte

B

süpersin benim gözüm yemiyo onu bayılırım falan :KK70:

Back