Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar iyi hafta sonları
akşam mantı yiyerek kaçırdım biraz durumu
ama sporu bırakmadımm
bugün temkinliyimm
Günaydın canlarrr:) ben de dün akşam spor yaptım ama mekik göğüs falan çalıştm. Bu sabah da erken kalktım ama öğlenle sabahı birleştirip sıkı bi kahvaltı yaptım. 1 yumurta ve 1 kepekli ekmek tost yedim.şimdi ev temizliğine girişecem benim oğlan öğle uykusundayken hazır:) sonra da vakit kalırsa spor ya da akşam yapıcam bakalım.
50 dk yürüyüş ve temizlik yaptım yazmayı unutmuşumSlm kızlar sabah bir yumurta yesillik ve bir dilim kepek ekmeği
Ara ogun bir tek form biskuvi
Oglen 5 tane hurma ve keten tohumlu yogurt
Ara öğün 2 hurma yedim
Bakalim aksamda elma yemeyi planlıyorum
Sıkma canini canim telafi edersin.tatli yerine lahmacun yeseydin daha iyiydi ama olsun. bunu yarın telafi edersin.Kızlar ben kahvaltımı yazmıştım
Kepek ekmeğine tost ve yumurta
Akşam 6 da da 1 lahmacun ve 4 tulumba tatlısı buna çok pişmanım.
Gün içinde 3 saat genel temizlik yaptm.
Şimdi misafirlikteyiz akşam eve gidince julian yapcam.
ben dun 1. Levelin ilk 10 dakikasina kadar yapabildim. Bugün bacaklarım kopuyor ama alisirim. Bugun yine yapicam
Ayy cnmm hakkaten ben de şimdi 1. Leveli yapıyım die başladım.aynen 10 dk sına dayanabildim.o ne yaaa bacaklarım titriyo. Epeydir ara verdim bi de hamlamışım iyice.nasıldı tekrar yapman alışılıo mu
Günaydın canım. Sen hergun yapabildigin yere kadar yap. Ben dun sonuna kadar zor da olsa yaptim. Ilk gunler yururken kaslarım agriyodu. Hamlıktan oluyor. Bugün gayet iyiyim. Sen yapmaya dev et canım. Jillianin cok etkili oldugunu soyluyolar. 30 gun sonunda baya bi incelme ve sıkılaşma oluyormuş.