Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah
2 ymk kaş domatesli biber kavurması
kk peynir
4 zeytin 1 dilim ekmek
az şekerli çay
ara
1 tatlı kaş pekmez
öğlen
1 kase salata
ara
1 elma
akşam
1 tabak salçalı makarna
leslie 3 mile yaptım
makarna yememeliydim biliyorum ama inanılmaz canım çekiyordu 5 buçuk gibi yedim onuda..
olabilir canım hata yaptım tühBence oglen sadece salata yedigin icin aksam kendine dur diyememis olabilrsin. Ben genelde sabh ya da oglen az yersem aksama diyeti bozuyorum da ordan biliyorum
Canım leslie yapmissin, yakarsin sen onu.olabilir canım hata yaptım tüh
kızlar ben dün çok kötü birşey yaptım akşam canım sıkıldı gittim bitane üzümlü kek bitane muzlu kek bitane de çikolata yedim. sinirden yedim ama.. yerken zevkte almadım yabancı geldi tatları sonra da midem bulandı zaten. pişmanım
bugünde canımın sıkıntısından ne bişey yiyesim var ne de spor yapasım
arada sırada geliyolar bana canım geçmişimde yaşadıklarım aklıma geliyo dibe batıyorum falanaa canım hani sıkıntıdan yemiycektik hayırdır ne oldu neye canın sıkkınn,kıyaamam,anlat bize
arada sırada geliyolar bana canım geçmişimde yaşadıklarım aklıma geliyo dibe batıyorum falanaa canım hani sıkıntıdan yemiycektik hayırdır ne oldu neye canın sıkkınn,kıyaamam,anlat bize
arada sırada geliyolar bana canım geçmişimde yaşadıklarım aklıma geliyo dibe batıyorum falan
Geçmiş geçmişte kaldı. Hem yediklerin hem de yaşadıkların. Dibe vurma herkesin başına gelir, önemli olan sabretmek. Bir de inançlı isen Allah.a dua etmek. Şimdi seni dibe sokanın yarın zirveye çıkamayacağını bilemezsin. Herşey gönlüne göre olur umarımkızlar ben dün çok kötü birşey yaptım akşam canım sıkıldı gittim bitane üzümlü kek bitane muzlu kek bitane de çikolata yedim. sinirden yedim ama.. yerken zevkte almadım yabancı geldi tatları sonra da midem bulandı zaten. pişmanım
bugünde canımın sıkıntısından ne bişey yiyesim var ne de spor yapasım
Ufuk bey kim kineArkadaşlar. Zayıflamayı düşünüp kilolarımı kafama takardim...Sadece fizik bedenimin kalınlık- incelik olayına takılır kalırdım. ..
Taakii ufuk beyle tanışıncaya kadar....bırakın ideal fizigime kavuşmayı,,, hayat ve yaşam sevincime de ulaştım...ufuk beye sonsuz sevgi ve Şükranlarımla.....iyiki tanımışım sizi