• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

İyi aksamlar kizlar
Kahvalti
2 dilim tam tahilli ekmek
Kk peynir
Maydanoz
1 bardak sut

Ogle
100 gr tavuk doner
Yogurt
Domates biber

Arada yesilcay

Aksam
1 porsiyon nohut yemegi
Salata

sabah
2 ymk kaş domatesli biber kavurması
kk peynir
4 zeytin 1 dilim ekmek
az şekerli çay

ara
1 tatlı kaş pekmez

öğlen
1 kase salata

ara
1 elma

akşam
1 tabak salçalı makarna

leslie 3 mile yaptım

makarna yememeliydim biliyorum ama inanılmaz canım çekiyordu 5 buçuk gibi yedim onuda..

sabah
2 ymk kaş domatesli biber kavurması
kk peynir
4 zeytin 1 dilim ekmek
az şekerli çay

ara
1 tatlı kaş pekmez

öğlen
1 kase salata

ara
1 elma

akşam
1 tabak salçalı makarna

leslie 3 mile yaptım

makarna yememeliydim biliyorum ama inanılmaz canım çekiyordu 5 buçuk gibi yedim onuda..

Bence oglen sadece salata yedigin icin aksam kendine dur diyememis olabilrsin. Ben genelde sabh ya da oglen az yersem aksama diyeti bozuyorum da ordan biliyorum:kahve:

Nolcak benim bu tatlı iştahım.
Kahvaltı: gittiğimiz yer açık büfeydi ama ben aldanmadım
Peynir,
Zeytin
Yarım simit
Çemen 2 tatlı kaşığı
Çeri domates salatalık
1,5 haşlanmış yumurta
Roka-nane

Öğle
Yarım porsiyon karalahana çorba
3 parça tavuk göğüs ızgara
1 kaşe yoğurt
1 çatal kadayıf
Ara Türk kahvesi ile 1 parça bitter

17:00-1 dilim baklava - işte buna hayır diyeyim iyiydi. 90 kalori ya ufacık şey.

Akşamı atlıyorum o yüzden. Barbun yemeği pişirdim sadece 1 kaşık pişmiş mi diye baktım

Sabah yarım saat jilian
Şimdi de yer hareketleri yapıyorum

selam herkese günaydın

akşam
bir dilim pizza
salata

sabah
bir haşlanmış yumurta
avuç içi kadar bazlama arasına peynir

kızlar ben dün çok kötü birşey yaptım akşam canım sıkıldı gittim bitane üzümlü kek bitane muzlu kek bitane de çikolata yedim. sinirden yedim ama.. yerken zevkte almadım yabancı geldi tatları sonra da midem bulandı zaten. pişmanım :(
bugünde canımın sıkıntısından ne bişey yiyesim var ne de spor yapasım :(

kızlar ben dün çok kötü birşey yaptım akşam canım sıkıldı gittim bitane üzümlü kek bitane muzlu kek bitane de çikolata yedim. sinirden yedim ama.. yerken zevkte almadım yabancı geldi tatları sonra da midem bulandı zaten. pişmanım :KK43:
bugünde canımın sıkıntısından ne bişey yiyesim var ne de spor yapasım :KK43:

aa canım hani sıkıntıdan yemiycektik:( hayırdır ne oldu neye canın sıkkınn,kıyaamam,anlat bize

arada sırada geliyolar bana canım geçmişimde yaşadıklarım aklıma geliyo dibe batıyorum falan :işsiz:

aman canım öle deme dibe batmak falan burda her türlü destek için beraberiz, anlatki rahatlatalım kuzum benimm. bugün bi tanıdığım dediki sadece çocuğunu düşün gerisini boşver sen de öle yap canım biz hastlanırsak onlar nolucak:(
biz yanındayız burdayız bak

kızlar ben sabahtan beri hiç bişey yemedim midem ağrıyodu biraz form bisküvi yedim şu mısır patlaklarından sadece

Kahvalti
1 dilim tam tahilli ekmek
1 yumurta
Maydanoz

Arada 2 kayisi 1 ceviz

Ogle
1 porsiyon nohut yemegi

Arada 1 bardak sut ve yesilcay

Aksam
1 porsiyon pirasa yemegi
Salata

İyi akşamlar kızlar,
Sabah kalkınca 15 dk Leslie yaptım ve yerde bacak egzersizleri yaptım

Eklentiler

• IMG_1110.PNG
    IMG_1110.PNG
    114,3 KB · Görüntüleme: 56
kızlar ben dün çok kötü birşey yaptım akşam canım sıkıldı gittim bitane üzümlü kek bitane muzlu kek bitane de çikolata yedim. sinirden yedim ama.. yerken zevkte almadım yabancı geldi tatları sonra da midem bulandı zaten. pişmanım :KK43:
bugünde canımın sıkıntısından ne bişey yiyesim var ne de spor yapasım :KK43:
Geçmiş geçmişte kaldı. Hem yediklerin hem de yaşadıkların. Dibe vurma herkesin başına gelir, önemli olan sabretmek. Bir de inançlı isen Allah.a dua etmek. Şimdi seni dibe sokanın yarın zirveye çıkamayacağını bilemezsin. Herşey gönlüne göre olur umarım

Arkadaşlar. Zayıflamayı düşünüp kilolarımı kafama takardim...Sadece fizik bedenimin kalınlık- incelik olayına takılır kalırdım. ..
Taakii ufuk beyle tanışıncaya kadar....bırakın ideal fizigime kavuşmayı,,, hayat ve yaşam sevincime de ulaştım...ufuk beye sonsuz sevgi ve Şükranlarımla.....iyiki tanımışım sizi
Ufuk bey kim kine

Back