Selam Kızlar hayırlı haftalar
benim h.sonu yoğun geçti
ee hareket halinde olunca ister istemez insan yemek isteği duyuyor
c.tesiyi güzel atlattım dün 2 tulumba tatlısı yedim ama sporumu yaptım
bizim evde sağolsun eşim ve oğlum iştah maşallah benide yoldan çıkaracaklar diye korkuyorum
Evdekilerin iştahlı olması gerçekten zorluyor. Herkes yerken biz sadece bakmakla yetiniyoruz. Ama napalım bi sure sabretmemiz gerekiyo. Bizim evde de pastalar börekler. Sanki inadina yapiyolar.Ama ben yemiyorum
Kizlaar bende 66 kiloyum bi el atin ya 4.takimdayim bu arada
Selam kızalar nasılsınız,
Sistit olmuşum. Ağrısı böbreğime de vurdu. Tüm günü sıcak su torbası üstünde geçirdim.
Cumartesi denetimin stresi ile abur cuburla geçti maalesef.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir, kahvaltılık salça sosu
Zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
2 tatlı kaşığı incir reçeli
Öğle
1 dilim somon
Yeşil mercimek salatası
Akşam
2 yemek kaşığı tahin pekmez
1 portakal
1 avuç çekirdek
3 bardak maydanoz suyu
1,5 lt su
Yatana kadar içerim daha
Evdekilerin iştahlı olması gerçekten zorluyor. Herkes yerken biz sadece bakmakla yetiniyoruz. Ama napalım bi sure sabretmemiz gerekiyo. Bizim evde de pastalar börekler. Sanki inadina yapiyolar.Ama ben yemiyorum
benimkisi daha eziyetli inan
çünkü evin aşçısı benim
yemeyeceğin bişeyi yapıp yapıp sunmakda ayrı bi sinir bozucu
ama arada düşüp kalksakta yılmayacağım
bana en ii gelen şey spor oldu kesinlikle eklemlerimdeki ağrılar bile gitti daha zindeyim
ayyy evet ya benim eşim de çok iştahlı, yatana kadar yiyo maaşallah, ben de artık dedim bi türlü sana yemek yapıcam, 1 tane de zeytinyağlı kendime artık mıdıranma, ne yersen de ye akşama kadar uymam sana diorum:)
ben de dün akşam yapıacaktm spor ama sağolsun oğlum rahat vermedi, ama tüm gün onunla koşturdum tabi:)
spora bi alışsam ben de daha zinde olucam inanıyorum
Sen hangi sporları yapıyorsun? Ip atliyordun degil mi? jillian beni cok zorluyor ve spor yapasim gelmiyor
oyy oyy onunla koşturmakda sana kalori yaktırmıştır emin ol
kaç yaşında yavrun
maşallahh tam hareket merak zamanlarıaynen yaktırıyo kesin çünkü hiç yerinde durmayan, pili bitmeyen bi çocuk:):) 2,5 yaşında oğluşum yürümüyo koşuyo:):)
maşallahh tam hareket merak zamanları
sağlıkla büyüsünde koştursun inş canımm
yaaa kızlar noluyoo kimse yok bugün topikte
Belki çalışanlar uygun zaman bulamiyo olabilir canim. Aksam falan gelirler.
Kızlar ben kahvaltımı yazmıştım
Kepek ekmeğine tost ve yumurta
Akşam 6 da da 1 lahmacun ve 4 tulumba tatlısıbuna çok pişmanım.
Gün içinde 3 saat genel temizlik yaptm.
Şimdi misafirlikteyiz akşam eve gidince julian yapcam.
beni heveslendiriyorsunuzGünaydın canım. Sen hergun yapabildigin yere kadar yap. Ben dun sonuna kadar zor da olsa yaptim. Ilk gunler yururken kaslarım agriyodu. Hamlıktan oluyor. Bugün gayet iyiyim. Sen yapmaya dev et canım. Jillianin cok etkili oldugunu soyluyolar. 30 gun sonunda baya bi incelme ve sıkılaşma oluyormuş.
hoşgeldin canım bende 66 ile başladım 12 günde 2.600 verdimKizlaar bende 66 kiloyum bi el atin ya 4.takimdayim bu arada
Selam Kızlar hayırlı haftalar
benim h.sonu yoğun geçti
ee hareket halinde olunca ister istemez insan yemek isteği duyuyor
c.tesiyi güzel atlattım dün 2 tulumba tatlısı yedim ama sporumu yaptım
bizim evde sağolsun eşim ve oğlum iştah maşallah benide yoldan çıkaracaklar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?