Diyet arkadaşim ?

Ya ben hiç ara öğün yapmıorum sıkıntı var alışmam lazım ara öğüne

Selam kızalar nasılsınız,
Sistit olmuşum. Ağrısı böbreğime de vurdu. Tüm günü sıcak su torbası üstünde geçirdim.
Cumartesi denetimin stresi ile abur cuburla geçti maalesef.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir, kahvaltılık salça sosu
Zeytin
2 dilim tahıllı ekmek
2 tatlı kaşığı incir reçeli

Öğle
1 dilim somon
Yeşil mercimek salatası

Akşam
2 yemek kaşığı tahin pekmez
1 portakal
1 avuç çekirdek

3 bardak maydanoz suyu
1,5 lt su
Yatana kadar içerim daha

Selam Kızlar hayırlı haftalar

benim h.sonu yoğun geçti

ee hareket halinde olunca ister istemez insan yemek isteği duyuyor

c.tesiyi güzel atlattım dün 2 tulumba tatlısı yedim ama sporumu yaptım

bizim evde sağolsun eşim ve oğlum iştah maşallah benide yoldan çıkaracaklar diye korkuyorum

Evdekilerin iştahlı olması gerçekten zorluyor. Herkes yerken biz sadece bakmakla yetiniyoruz. Ama napalım bi sure sabretmemiz gerekiyo. Bizim evde de pastalar börekler. Sanki inadina yapiyolar. Ama ben yemiyorum

Evdekilerin iştahlı olması gerçekten zorluyor. Herkes yerken biz sadece bakmakla yetiniyoruz. Ama napalım bi sure sabretmemiz gerekiyo. Bizim evde de pastalar börekler. Sanki inadina yapiyolar. Ama ben yemiyorum

benimkisi daha eziyetli inan

çünkü evin aşçısı benim

yemeyeceğin bişeyi yapıp yapıp sunmakda ayrı bi sinir bozucu

ama arada düşüp kalksakta yılmayacağım

bana en ii gelen şey spor oldu kesinlikle eklemlerimdeki ağrılar bile gitti daha zindeyim

geçmiş olsun canım, abur cubur olmayaymış iyiymiş ama dengelersin 1-2 güne

ayyy evet ya benim eşim de çok iştahlı, yatana kadar yiyo maaşallah, ben de artık dedim bi türlü sana yemek yapıcam, 1 tane de zeytinyağlı kendime artık mıdıranma, ne yersen de ye akşama kadar uymam sana diorum:)

ben de dün akşam yapıacaktm spor ama sağolsun oğlum rahat vermedi, ama tüm gün onunla koşturdum tabi:)
spora bi alışsam ben de daha zinde olucam inanıyorum

Sen hangi sporları yapıyorsun? Ip atliyordun degil mi? jillian beni cok zorluyor ve spor yapasim gelmiyor

oyy oyy onunla koşturmakda sana kalori yaktırmıştır emin ol

kaç yaşında yavrun

Sen hangi sporları yapıyorsun? Ip atliyordun degil mi? jillian beni cok zorluyor ve spor yapasim gelmiyor

bana diosan canım leslie ile yürüyüş yaptım işte, aynen jilian çok zorladı hala her yerim ağrıyo ama dün akşam ve bugün de yapabilseydim emininm alışmaya başlıcaktm. ip atlamıyorum ama mekik çekiyorum yarım mekik, oklave koyup omzuma sağa sola dönüyorum bel için. bu tarz şeyler

aynen yaktırıyo kesin çünkü hiç yerinde durmayan, pili bitmeyen bi çocuk:):) 2,5 yaşında oğluşum yürümüyo koşuyo:):)
maşallahh tam hareket merak zamanları

sağlıkla büyüsünde koştursun inş canımm

Belki çalışanlar uygun zaman bulamiyo olabilir canim. Aksam falan gelirler.

Hoş evet normalde bizim işler de çok yoğun giremiyorum çoğu zaman ama 2 haftalık bi rahatlık var ondan rahat giriyorum. Mesela yarından itibaren yine yoğun tempoya girecexz

ah şu tatlılar bu arada canım sen tartıldın mı ?
beni heveslendiriyorsunuz
Kizlaar bende 66 kiloyum bi el atin ya 4.takimdayim bu arada
hoşgeldin canım bende 66 ile başladım 12 günde 2.600 verdim

benim eşimde pasta manyağı dün yine pasta almış yedirmeye çalıştı yemedim bu sefer

dün giremedim kızlar dün yediklerim ,

sabah
1adet peynirli pişi (elimin yarısı kadar)
1 adet mantarlı pişi(elimin yarısı kadar)
1 dilim peynir
3 zeytin
azşekerli çay

akşam
yarım kase çorba
yarım kase yoğurt
2yemekkaş pilav
4 ymk kaş ıspanak
1 adet tavuk kanat

akşam eşim pasta aldı yemedim kv dede revani yapmış onuda yemedim
sonra saat 11 de eşim dürüm yaptırdı koktu sütüm çeker diye bikere ısırdım o kadar.
c.tesi pazar spor yapamadım. zaten yapamayacağımı biliyordum vakit kalmadı bugün leslie 3ebaşlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…