• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

olabilir canım :KK51: eveeeeet zaten kv görümce sağolsunlar hem kilomla dalga geçiyorlar hemde rejim yapıyorum diye dalga geçiyorlar zorla yedirmeye çalışıyorlar ne halt ettikleri belli değil o yüzden onlara inat :63: göstericem onlara :KK62:

Ay canim yıllarca benimlede dalga geçip laf soktular

Evet bende kg bildirimi yapayım gecen cuma 61.6 bu hafta 61.2 sadece 2 gun dikkat etmeme ragmen iyi gitmis sevindim azcık :)
tebrikler :KK9:
valla 3 de gram terlemedim yorulmadım da öle, cardiyo ne yapsam acaba hemen araştırmalara giriyorum:)
ayyy inanmıyorum alışkınsındır belkide ondandırcanım :KK57: cardiyo hoplamalı zıplamalı birşeyler zumba falan var sanırım ben hiç yapmadımda :KK70:
Süpersiniz canlar.tabiki sok edin.yoksa cok karisiyorlar.sonra zayiflayincada nasil basardin diye soruyolar:)iste o an mukemmel hissedeceksiniz kizlar :)

aynen canım yaaa birde ayın 22 sinde akraba günü var ben o zamana kadar 62 kg olsam ordada fark edilirim heraldekocaman kocaman gezmekten sıkıldım :(

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 kızlar sanırım bu en iyisi, 30 günlük programmış,ilk 10 gün level1, ikinci 10 gün level2, üçüncü 10 gün de level 3 yapılıomuş, kısa da yarım saat başlayayım bakalım:):)inşallah

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 kızlar sanırım bu en iyisi, 30 günlük programmış,ilk 10 gün level1, ikinci 10 gün level2, üçüncü 10 gün de level 3 yapılıomuş, kısa da yarım saat başlayayım bakalım:):)inşallah
onuda duymuştum bakalım işe yarayacakmı canım bizedeneyimlerini yaz :)

Bazı yenilgilerin nedeni,insanların işi yarıda bıraktıklarında başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememeleridir-Thomsan Edison kızlarrr hayat felsefemiz olsun bu cümlee

gıcıklar yaaaaa allahım hiçkimsemi gelinlerine doğru dürüst davranmaz anlamıyorum :63:

Allah kim neyi kınıyorsa başina veriyo gerçekten hep gördüm şimdi gorumcem şişko durumda ve ben nasil zayıflarim diye soruyor onum için benim hemen 60 inmem lazim:D

Bazı yenilgilerin nedeni,insanların işi yarıda bıraktıklarında başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememeleridir-Thomsan Edison kızlarrr hayat felsefemiz olsun bu cümlee

:KK9:

Allah kim neyi kınıyorsa başina veriyo gerçekten hep gördüm şimdi gorumcem şişko durumda ve ben nasil zayıflarim diye soruyor onum için benim hemen 60 inmem lazim:KK70:

canım ozaman elini çabuk tut :KK9::rolleyes:

Yapabilirsen sabah aksam yap.ya da leslie yap ardindan onu yap.yada ip atla ardina onu yap secenek cok canim :)

tebrikler :KK9:

ayyy inanmıyorum alışkınsındır belkide ondandırcanım :KK57: cardiyo hoplamalı zıplamalı birşeyler zumba falan var sanırım ben hiç yapmadımda :KK70:

aynen canım yaaa birde ayın 22 sinde akraba günü var ben o zamana kadar 62 kg olsam ordada fark edilirim heraldekocaman kocaman gezmekten sıkıldım :KK43:
O gune kadar verebilirsin ve elbise seciminide dogru yaptin mi tamam dir canim.

ben dun 1. Levelin ilk 10 dakikasina kadar yapabildim. Bugün bacaklarım kopuyor :KK48: ama alisirim. Bugun yine yapicam

Mesajlardan alıntı yapılamadı destekleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim

Back