Diyet arkadaşim ?

yaaa dimiiiii,incecik ya herşey ne kadar da güzel yakışıyo valla yaaaa, çok istiyorumm öle sıkı ve zayıf olmayı. tamam boyum uzun değil ama en azından zayıf olayım topuklu falan idare ederim
olucaz canım şurda bi kaç ayımız var sadece seneler yok ya yaza aynı öyle birbirimizle foto da paylaşırız

kahvalti
Yulaf ezmeli baharatli yogurt
Ara
Yesilcay
Ogle
Karnabahar
1kase yogurt
Turp ve tere
Ara yesil cay ve yesil elma
Aksamada prasa var
Spor 1500 ip ve genel haraketler :)

Merhaba kızlar sinava çalıştığım için bugün yazamadım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
öğlen yarım palamut ve salata
Arada yarim bardak sut ve 2 kayisi
Aksam et yemegi belki 1 dilim ekmek yerim
Suyumu içiyorum, gece jillian 1. Evre yapmaya caliscam

Aslinda bugun sekerim dustu sanirim. Canim tatli faln cekti ama yemedim. Bi de ben diyet yapinca sacim, kirpigim normalden fazla dökülüyor. Onun icin bi ara birakmayi bile düşündüm. Acaba yetersiz mi besleniyorum

Aslinda bugun sekerim dustu sanirim. Canim tatli faln cekti ama yemedim. Bi de ben diyet yapinca sacim, kirpigim normalden fazla dökülüyor. Onun icin bi ara birakmayi bile düşündüm. Acaba yetersiz mi besleniyorum

canım şekerini dengelemek için tarçınlı süt içebilirsin, vitaminsiz kalmamak için de ceviz,kuru üzüm sebze meyveyi eksik etme ya da vitamin takviyesi al. doktora gidip bir kan ver değerlerin düşükse ona göre bi yol çizebilrisn. allah korusun bünyen zayıf düşmesin

Tamam canım en iyisi kan degerlerime baktiriyim en kisa zamanda. Sebze yiyorum ama meyveyle pek aram yok. Yemeye calisicam​

canım ben rejim artı spor yaparken hastanelik olmuştum kansızlıktan dolayı. mutlaka kan tahlili yaptır ihmal etme. ben yaptırdım bu hafta yine aynı şeybaşıma gelmesin diye.birşeyim yokmuş çokşükr

Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk salamur peynir
1 tatlı kaşığı tahinpekmez
1 dilim ekmek
az şekerli çay

öğlen
2 portakal
1 elma

ara
3 hurma

akşam
2 ymk kaş pilav
1 kepçe etli kuru fasulye
2 ymk kaş yoğurt

leslie 2 mile yaptım

bugün nedense aç hissediyorum

canım çok güzelmiş menülerin bugün ben de biraz aç hissediyorum daha akşam yemeği yemedim ama, atıştırmalık bişiler yiyebilirsin canım baskılamak için leblebi olabilir evde varsa mesela

canım çok güzelmiş menülerin bugün ben de biraz aç hissediyorum daha akşam yemeği yemedim ama, atıştırmalık bişiler yiyebilirsin canım baskılamak için leblebi olabilir evde varsa mesela
yook canım yemicem bugünü kapattım yarın tartı günü

Selamlar
Bizim firmanın aralıklı denetimleri oluyor. Çok yoğun geç geliyorum hemen yatırıyorum. Haftaya inş rahatlamış olurum. Geçen de gerginlikten bi akşam sağlam yedim. Çok üzüldüm sonra ama yapacak birşey Yok. Onun haricinde herşey yolunda şükür. Yarın sabah kilo bildirimi yaparım size

Sizler napıyonuz valla okuyamıyorum da hiç bişi

Menüm
1 haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim tahıllı ekmek
5 zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğle
Marul roka maydonoz salata
1 haşlanmış yumurta

Ara
Armut
1 dilim pomelo

Akşam
Kıymalı kaşarlı pide-işte mesaideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…