olucaz canım şurda bi kaç ayımız var sadece seneler yok ya yaza aynı öyle birbirimizle foto da paylaşırızyaaa dimiiiii,incecik ya herşey ne kadar da güzel yakışıyo valla yaaaa, çok istiyorumm öle sıkı ve zayıf olmayı. tamam boyum uzun değil ama en azından zayıf olayım topuklu falan idare ederim
olucaz canım şurda bi kaç ayımız var sadece seneler yok ya yaza aynı öyle birbirimizle foto da paylaşırız
Aslinda bugun sekerim dustu sanirim. Canim tatli faln cekti ama yemedim. Bi de ben diyet yapinca sacim, kirpigim normalden fazla dökülüyor. Onun icin bi ara birakmayi bile düşündüm. Acaba yetersiz mi besleniyorum
Tamam canım en iyisi kan degerlerime baktiriyim en kisa zamanda. Sebze yiyorum ama meyveyle pek aram yok. Yemeye calisicam
canım ben rejim artı spor yaparken hastanelik olmuştum kansızlıktan dolayı. mutlaka kan tahlili yaptır ihmal etme. ben yaptırdım bu hafta yine aynı şeybaşıma gelmesin diye.birşeyim yokmuş çokşükrAslinda bugun sekerim dustu sanirim. Canim tatli faln cekti ama yemedim. Bi de ben diyet yapinca sacim, kirpigim normalden fazla dökülüyor. Onun icin bi ara birakmayi bile düşündüm. Acaba yetersiz mi besleniyorum
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk salamur peynir
1 tatlı kaşığı tahinpekmez
1 dilim ekmek
az şekerli çay
öğlen
2 portakal
1 elma
ara
3 hurma
akşam
2 ymk kaş pilav
1 kepçe etli kuru fasulye
2 ymk kaş yoğurt
leslie 2 mile yaptım
bugün nedense aç hissediyorum
yook canım yemicem bugünü kapattım yarın tartı günücanım çok güzelmiş menülerin bugün ben de biraz aç hissediyorum daha akşam yemeği yemedim ama, atıştırmalık bişiler yiyebilirsin canım baskılamak için leblebi olabilir evde varsa mesela
yook canım yemicem bugünü kapattım yarın tartı günü
yook canım yemicem bugünü kapattım yarın tartı günü
geçen cuma 65.2 ydim ama salı dayanamadım tartıldım 64.2 geldim bakalım yarın kaç çıkacakÇok azimlisin canimtebrikler
Bu arada gecen cuma kac kiloydun?
geçen cuma 65.2 ydim ama salı dayanamadım tartıldım 64.2 geldim bakalım yarın kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?