- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
Bende iyi bişey beklemiyorum.biz yeni katıldık bu hafta bildirim yapmasak olmaz mi
Ayy ben yarin hic iyi bir sonuc beklemiom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben yarin hic iyi bir sonuc beklemiom
Canım allah kolaylık versin valla biz aynen devam çoğaldık daha da en kısa zamanda rahatlatsın da dönersin aramıza inşallahSelamlar
Bizim firmanın aralıklı denetimleri oluyor. Çok yoğun geç geliyorum hemen yatırıyorum. Haftaya inş rahatlamış olurum. Geçen de gerginlikten bi akşam sağlam yedim. Çok üzüldüm sonra ama yapacak birşey Yok. Onun haricinde herşey yolunda şükür. Yarın sabah kilo bildirimi yaparım size
Sizler napıyonuz valla okuyamıyorum da hiç bişi
Son kararım buraya yazıcam moralimi bozmamaya çalışıcam hepinize kolay gelsin arkadaşlar.boyum 1.63 kilom 67 hedefim 30 ocağa kadar 5 kilo vermek yarın yani 13 Ocakta başlıcam. Dile kolay ama hedefim 62 şimdi bunu daha yalın yazıcam
Diyet yaparken kilo alan tek canli benim galiba
Başlangıç kilom ile aramda 2 kilo fazla fark var
Ama moral bozukluğu yok
Yola devam.
Bende daha sıkı tutarim.
Detoks yaparim.
Hergun spor dans hareket yaparim.
Vucudumuda anlıyorum bir birak bir başla sersem oldu.
Kendime ceza verdim alışveriş yapmayacağım
Siz benimbide ay sonunda görün diyorum
Üzgünüm kızgınım mutsuzum ama yapacak bisey yok bunu kendime kendim yaptım
Haziran ayında 64,kilo idimde bide onu beğenmiyordum
Neyse olan oldu artık yeniden başlama zamanı
En azından sunu diyorum bir kez başardım bir daha yapabilirim
harika canım ben akşama tartılacam büyük ihtmal, aynen devamm çok güzel:)64,300 kg kızlar 1,300 gr vermişim tam istedigim gibi haftada 1 kg civari vermek istiyorum. Sizinkileri de merak ediyorum.
Günaydınlar,
Benim için bol stresli bir hf ne diyet ne spor sadece bol su içebildim. Ama buna da şükür 200 gr gitmiş.
Geçen hf 67,8
Bu hf 66,8
Haftaya daha iyi olur artık diye düşünüyorum. En azından iş yüklerimden kurtulurum.
selam kızlar günaydın
Hayırlı Cumalar
Salı günü diyete 65 ile başlamıştım
bugün 63,3 geldim
1.7 kg hızlı gitmiş şimdi h.sonuna kadar bunu koruyup 63 olarak haftaya başlamak istiyorum
olmaaaaz yapınki her cuma farkı anlayalım canım:)Bende iyi bişey beklemiyorum.biz yeni katıldık bu hafta bildirim yapmasak olmaz mi
canııım harikasın bende çok merak ediyorum kilonu :)Kızlarr ben de 45 dk lık leslie ile 3 mil yaptım. Acısını çıkardım yapamadıklarımın. Olabilir kızlar yeni başladınız.ben de hala tartılamadım nolucak bu halim bilmiyorum.ama kendimi zayıflamış da hissediyorum.ben cumartesi tartılabilirim ya da yarın akşam ama çatlıorum meraktan
aramıza hoşgeldiniz inanıyorum yapacaksınız :)Son kararım buraya yazıcam moralimi bozmamaya çalışıcam hepinize kolay gelsin arkadaşlar.boyum 1.63 kilom 67 hedefim 30 ocağa kadar 5 kilo vermek yarın yani 13 Ocakta başlıcam. Dile kolay ama hedefim 62 şimdi bunu daha yalın yazıcam
Diyet yaparken kilo alan tek canli benim galiba
Başlangıç kilom ile aramda 2 kilo fazla fark var
Ama moral bozukluğu yok
Yola devam.
Bende daha sıkı tutarim.
Detoks yaparim.
Hergun spor dans hareket yaparim.
Vucudumuda anlıyorum bir birak bir başla sersem oldu.
Kendime ceza verdim alışveriş yapmayacağım
Siz benimbide ay sonunda görün diyorum
Üzgünüm kızgınım mutsuzum ama yapacak bisey yok bunu kendime kendim yaptım
Haziran ayında 64,kilo idimde bide onu beğenmiyordum
Neyse olan oldu artık yeniden başlama zamanı
En azından sunu diyorum bir kez başardım bir daha yapabilirim
64,300 kg kızlar 1,300 gr vermişim tam istedigim gibi haftada 1 kg civari vermek istiyorum. Sizinkileri de merak ediyorum.
selam kızlar günaydın
Hayırlı Cumalar
Salı günü diyete 65 ile başlamıştım
bugün 63,3 geldim
1.7 kg hızlı gitmiş şimdi h.sonuna kadar bunu koruyup 63 olarak haftaya başlamak istiyorum
geçen hafta cuma: 65.2
bugün 63.4 kızlaaaaaaaarrrr
- 1.800
valla bende anlamadım bu kadar hızlı iyi mi kötümü bilemiyorumyaaa müthiş gidiyosunnn, hedeflediğinden de hızlı sankiiiii
valla bende anlamadım bu kadar hızlı iyi mi kötümü bilemiyorum
olabilir canım eveeeeet zaten kv görümce sağolsunlar hem kilomla dalga geçiyorlar hemde rejim yapıyorum diye dalga geçiyorlar zorla yedirmeye çalışıyorlar ne halt ettikleri belli değil o yüzden onlara inat göstericem onlaraiyi canım iyi emziriyosun da ya onun da katkısı oluyodur hem diyete de spora da emzirmeye de devam, ağızları açık kalacak herkesin daha yeni doğum yaptın inceciksin dicekler
olabilir canım eveeeeet zaten kv görümce sağolsunlar hem kilomla dalga geçiyorlar hemde rejim yapıyorum diye dalga geçiyorlar zorla yedirmeye çalışıyorlar ne halt ettikleri belli değil o yüzden onlara inat göstericem onlara