• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

kesinlikle ii gidiyoruz

sporun faydasını bende alıyorum benim bağırsak problemim var onun içinde iyi geliyor

ben çok tatlıya düşkün biri değilim sadece regli dönemlerimde abartılı yerim

benim sıkıntı unlu gıdalar börek çörek ekmek makarna

Benim de tatlı canım, ama biliyo musun tatlı yediğim zamanlar bi halsizlik çöküyo ama yemezsem çok iyiyim. Heralde şekerim yükselio, sen de bak börek çörek yemediğinde daha dinç olacaksın emin ol canım bunlar bize hep zarar halsizlik olarak geri dönüyo malesef, ne zaman yiycek olsak grup aklına gelsin yok kızlara sözüm var de yeme valla vicdan yapıorum ben:)

Benim de tatlı canım, ama biliyo musun tatlı yediğim zamanlar bi halsizlik çöküyo ama yemezsem çok iyiyim. Heralde şekerim yükselio, sen de bak börek çörek yemediğinde daha dinç olacaksın emin ol canım bunlar bize hep zarar halsizlik olarak geri dönüyo malesef, ne zaman yiycek olsak grup aklına gelsin yok kızlara sözüm var de yeme valla vicdan yapıorum ben:)

benim babam halam diyabet zaten

benimde hamilelikte şekerim çıkmıştı

hipoglisemi var bende

kesinlikle düzenli beslenmem hayat felsefem olması lazım

bu yaşta vucudum altüst oluyor

benim babam halam diyabet zaten

benimde hamilelikte şekerim çıkmıştı

hipoglisemi var bende

kesinlikle düzenli beslenmem hayat felsefem olması lazım

bu yaşta vucudum altüst oluyor

ayy canım dikkat etmek lazım o zaman
bu arada benim de hamilelikte şekerim çıktı
diyetle geçirdim 7 kilo aldım sadece bu yüzden
şimdiden önlem almazsak yaş ilerledikçe vücut tepki vermeye yıpranmaya başlıycak.

ayy canım dikkat etmek lazım o zaman
bu arada benim de hamilelikte şekerim çıktı
diyetle geçirdim 7 kilo aldım sadece bu yüzden
şimdiden önlem almazsak yaş ilerledikçe vücut tepki vermeye yıpranmaya başlıycak.

aynen kesinlikle sağlıklı beslenmemiz şart

bi kaçırdım diye de pes etmemek gerekir

bi anda kilo vermek değil benim amacım

uzun vadeye yaymak kilomu korumak

kızlarrrr dünkü sıkıntılarımı boş yere yaptığım belli oldu bugün, yaa niye böleyim boş yere kafamda kuruyorum kendime de zarar veriyorum. artık takmak yok gitsin kilolar, kilolar gittikçe de gelsin güzelliklerrrr

Tahin pekmeze dikkat et canim ve iyi gidiyorsun :)
canım süt yapıyor birde sadece kahvaltıda yiyorum tatlı ihtiyacımı alıyorum ve kahvaltıda ne yersek akşama kadar yanacağı için en bol yedğimiz kahvaltı olmalı :)

1500 atliyorum bide uzerine haraketler yapiom canim.ama vucut alisiyor.baseni olana siddetle tavsiye ederim.her haftada arttiriom sayiyi :)

valla bende basen bolda :confused:ay yok ben yapamam heralde ya okadar kalpten giderim maşallah sana :KK9: ben şimdilik leslie ile takılayım :KK70:

Kızlar günaydınnnn, gayet iyi gidiyoruz gibi ne dersiniz, ben de dün yatmadan sporumu yaptım, mekik çektim, esneme hareketleri yaptım ve günü tamamladım, bugüne daha dinç uyandımmm:)
canım harikasın :KK68:

ayyy canım benim yaaa :KK60:

Gunaydin kizlar bende bugun cok iyi uyandim :) bugunumu guzel gecirecegime kendime ve size soz veriom. (Hehe boyle diyelimde sozumuzu tutalim ) :)

bende kendime sözveriyorum zaten alıştım bozmak yok:KK73:

kızlarrrr dünkü sıkıntılarımı boş yere yaptığım belli oldu bugün, yaa niye böleyim boş yere kafamda kuruyorum kendime de zarar veriyorum. artık takmak yok gitsin kilolar, kilolar gittikçe de gelsin güzelliklerrrr

amiiiiiin inşallah hiçbişey bizi yıldıramaz :21:

Gunaydin kizlar kahvalti iki haslama yumurta ve yesillik. Ve sporda tamamlandi 1bucuk saat ohhh insallah yarinki tartida iyi bi sonuc çıkar

maşallah sporlar harika, ayyy inşallah yaaaaaa :KK6:

bugünkü menüm

kahvaltı:
1/4 simit
zeytin 5 tane
1 yumurtalı tereyağlı omlet
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
marul
peynir
1 dilim sucuk

sade türk kahvesi

öğle
3 tatlı kaşığı sütlaç
1 tatlı kaşığı spangule
2 ceviz
yarım avakado

akşam
yarım fırın levrek
marul taze soğan salatası
3 kaşık patates kavurma

sade kahve + 1 bar bitter çikolata

daha spora geçemedim :KK43:

qawsedrf nerelerdesin sen senden hiç ses çıkmıyo

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 ceviz

ara ögün yarım avuç kuru üzüm

öglen
1 kepçe patates yemeği
4-5 çatal spagetti
ayran

bol su içiyorum

akşama evde mantı ve patates kızartması var ama ben pırasa ve yoğurtla günü kapatmaya çalışacağım :KK9::KK9::KK9:

tabikide egzesiz:spor::spor::spor::spor:

yaa kızlarr bu kiralık aşk dizisinde elçin sangu var ya çok güzel zayıf değilmi ne giyse yakışıyo, ben de öle zayıf olmak istiyorummm:rolleyes::rolleyes:

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 ceviz

öglen
1 kepçe patates yemeği
4-5 çatal spagetti
ayran

bol su içiyorum

akşama evde mantı ve patates kızartması var ama ben pırasa ve yoğurtla günü kapatmaya çalışacağım :KK9::KK9::KK9:

canım ben de sabah 2 tane form mısır patlağı yedim

öğlen
az şehriyeli tavuk
az püre yedim
ama bunları çok az yedim puding vardı onu yemek için

akşama da ekmeksiz tavuk şiş yiycem
yoğurtla beraber

bol su ve egzersiz tabikide:)

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 ceviz

öglen
1 kepçe patates yemeği
4-5 çatal spagetti
ayran

bol su içiyorum

aman sakın mantı ve kızartmadan uzak dur :KK45:
yaa kızlarr bu kiralık aşk dizisinde elçin sangu var ya çok güzel zayıf değilmi ne giyse yakışıyo, ben de öle zayıf olmak istiyorummm:rolleyes::rolleyes:

aynen aynen yaaa kadına bayılıyorum ben taş :confused:

aman sakın mantı ve kızartmadan uzak dur :KK45:

aynen aynen yaaa kadına bayılıyorum ben taş :confused:

yaaa dimiiiii,incecik ya herşey ne kadar da güzel yakışıyo valla yaaaa, çok istiyorumm öle sıkı ve zayıf olmayı. tamam boyum uzun değil ama en azından zayıf olayım topuklu falan idare ederim:mad:

Back