- 15 Nisan 2016
- 304
- 337
- 103
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız onlar ince gerçekten söylemicektimde söyledim işte neyse :)ay sen onlara bakma canım onlara göre hep kendileri ince diyet yaptığını da söleme ben sölemedim, gizli tutuyorum bol şeyler giyiyorum sonra şok edicem onları, hıh:):)ayrıca aşırı bi kilon yokki yeni doğum yaptın,emziriyosun tabiki incecik olamazsın,alla alla:)
Sali gunu 60tim. Bugun 58,5 civari çıktım. digital tarti siparis ettim. Elime ulasinca net olarak yazicam
kız onlar ince gerçekten söylemicektimde söyledim işte neyse :)
bende hamilelik kıyafetlerimle geziyorum aylardır bende şok etcem anlamazlar ahhh ahhh
Sali gunu 60tim. Bugun 58,5 civari çıktım. digital tarti siparis ettim. Elime ulasinca net olarak yazicam
vallaha mı olsun sen de incecik olacaksın ki zaten eskiden de öyleymişsin.doğum yaptıktan sonra da mı inceciklerdi ayrıca hıh aaa iyi o zaman onlar da anlamazlar, şok zamanı görsünler tepkilerini yazar güleriz burda
canım gayet iyisin devam
bana laf eden henüz evli değil ama bunların metobolizma hızlı olduğundan bi gr kilo almıyolar yemek yeyip sofradan kalkınca tuvalete gidip çıkaran cins bunlar büyük görümcem 172 boy 50 kg. 2 tane cocuğu var hamileykende 2 çocuğunda da 7şer kilo almış 57 ile doğuma gitmiş çıktığında 50 kg miş yine ikisindede öyle bi acayip bunlar
ben o kadar zayıf olmak istemem tabii.. ben eskisi gibi oluyum yeter bana sadece kaaale almayışları beni sinir ediyo ama göstericem
neyi ölçtüreceksin ki canım onun için?ayy bu metabolizma hızına sinirimm yaaa, benimkiler de öle biliyo musun, dediğin gibi yemek hemen peşinden wc. dün spor yaptım ya gram terlemedim eşime dedim bi ölçtürsem vakit olsa da hiç mi terlenmez ya anlamadım gitti Boşver biz eski kilolarımıza dönüp onu koruyalım yeter çöp gibi olmak istemiyoruz zaten:)
neyi ölçtüreceksin ki canım onun için?
aynen 50 kg oluyumda bi sonra deli gibi spor yapıp sımsıkı olucam :)
canım az yapıyorsundur sporu bende kolay terlemem iyice yorulacak spor yapsan terlersin belkiya ne biliyim tiroide falan baktırmak lazım sanırım, hani metabolizmam yavaş die,çünkü hiç terlemiyorum ben garip değilmi
Aksam tartilma gerçek kgnu vermez canim.sabah ac karnına tartil.Kızlarr ben de 45 dk lık leslie ile 3 mil yaptım. Acısını çıkardım yapamadıklarımın. Olabilir kızlar yeni başladınız.ben de hala tartılamadım nolucak bu halim bilmiyorum.ama kendimi zayıflamış da hissediyorum.ben cumartesi tartılabilirim ya da yarın akşam ama çatlıorum meraktan
canım az yapıyorsundur sporu bende kolay terlemem iyice yorulacak spor yapsan terlersin belki
Aksam tartilma gerçek kgnu vermez canim.sabah ac karnına tartil.
canım ebru şallı plates yapıyo sen cardiyo yapman lazım leslie 3mile yapmışsın meselaonda damı terlemedin ? ben 2 de terledim bayabenim spor geçmişim sağlam aslında uzun yıllar sor yaptım, dediğin gibi belki de az geliodur, şu abru şallının videoları var ya bi de onları yapıyım bari uzun olan cd leri. Tam böle terliyecek oluyorum hani ısınma oluyo peşinden gelmiyo ter, ter atmayınca da zayıflama pek olmaz gibi gelio nedense
Aynen canim senin ictigin su bile sana fazla gram gösterecek ve moralin bozulur.en iyisi yarin sabah tatil.öle mi dersin canım o zaman yarın sabah tartılayım
Evet bende kg bildirimi yapayım gecen cuma 61.6 bu hafta 61.2 sadece 2 gun dikkat etmeme ragmen iyi gitmis sevindim azcık :)
canım ebru şallı plates yapıyo sen cardiyo yapman lazım leslie 3mile yapmışsın meselaonda damı terlemedin ? ben 2 de terledim baya
bide evet sabah aç karna tuvalete gittikten sonra çıplak tartıl gerçek kilon o
Süpersiniz canlar.tabiki sok edin.yoksa cok karisiyorlar.sonra zayiflayincada nasil basardin diye soruyolar:)iste o an mukemmel hissedeceksiniz kizlar :)kız onlar ince gerçekten söylemicektimde söyledim işte neyse :)
bende hamilelik kıyafetlerimle geziyorum aylardır bende şok etcem anlamazlar ahhh ahhh
Ip atla ip :) yada kosu bandin varsa yuru kos yuru kos :)valla 3 de gram terlemedim yorulmadım da öle, cardiyo ne yapsam acaba hemen araştırmalara giriyorum:)