kesinlikle ii gidiyoruz
sporun faydasını bende alıyorum benim bağırsak problemim var onun içinde iyi geliyor
ben çok tatlıya düşkün biri değilim sadece regli dönemlerimde abartılı yerim
benim sıkıntı unlu gıdalar börek çörek ekmek makarna
Benim de tatlı canım, ama biliyo musun tatlı yediğim zamanlar bi halsizlik çöküyo ama yemezsem çok iyiyim. Heralde şekerim yükselio, sen de bak börek çörek yemediğinde daha dinç olacaksın emin ol canım bunlar bize hep zarar halsizlik olarak geri dönüyo malesef, ne zaman yiycek olsak grup aklına gelsin yok kızlara sözüm var de yeme valla vicdan yapıorum ben:)
benim babam halam diyabet zaten
benimde hamilelikte şekerim çıkmıştı
hipoglisemi var bende
kesinlikle düzenli beslenmem hayat felsefem olması lazım
bu yaşta vucudum altüst oluyor
ayy canım dikkat etmek lazım o zaman
bu arada benim de hamilelikte şekerim çıktı
diyetle geçirdim 7 kilo aldım sadece bu yüzden
şimdiden önlem almazsak yaş ilerledikçe vücut tepki vermeye yıpranmaya başlıycak.
canım süt yapıyor birde sadece kahvaltıda yiyorum tatlı ihtiyacımı alıyorum ve kahvaltıda ne yersek akşama kadar yanacağı için en bol yedğimiz kahvaltı olmalı :)Tahin pekmeze dikkat et canim ve iyi gidiyorsun :)
1500 atliyorum bide uzerine haraketler yapiom canim.ama vucut alisiyor.baseni olana siddetle tavsiye ederim.her haftada arttiriom sayiyi :)
canım harikasınKızlar günaydınnnn, gayet iyi gidiyoruz gibi ne dersiniz, ben de dün yatmadan sporumu yaptım, mekik çektim, esneme hareketleri yaptım ve günü tamamladım, bugüne daha dinç uyandımmm:)
Benim de tatlı canım, ama biliyo musun tatlı yediğim zamanlar bi halsizlik çöküyo ama yemezsem çok iyiyim. Heralde şekerim yükselio, sen de bak börek çörek yemediğinde daha dinç olacaksın emin ol canım bunlar bize hep zarar halsizlik olarak geri dönüyo malesef, ne zaman yiycek olsak grup aklına gelsin yok kızlara sözüm var de yeme valla vicdan yapıorum ben:)
Gunaydin kizlar bende bugun cok iyi uyandim :) bugunumu guzel gecirecegime kendime ve size soz veriom. (Hehe boyle diyelimde sozumuzu tutalim ) :)
kızlarrrr dünkü sıkıntılarımı boş yere yaptığım belli oldu bugün, yaa niye böleyim boş yere kafamda kuruyorum kendime de zarar veriyorum. artık takmak yok gitsin kilolar, kilolar gittikçe de gelsin güzelliklerrrr
Gunaydin kizlar kahvalti iki haslama yumurta ve yesillik. Ve sporda tamamlandi 1bucuk saat ohhh insallah yarinki tartida iyi bi sonuc çıkar
yukarıdaki inşallah lı maşallah lı yorumlarımdan sonra kendimi adnan oktarın kedicikleri gibi hissettim
bugünkü menüm
kahvaltı:
1/4 simit
zeytin 5 tane
1 yumurtalı tereyağlı omlet
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
marul
peynir
1 dilim sucuk
sade türk kahvesi
öğle
3 tatlı kaşığı sütlaç
1 tatlı kaşığı spangule
2 ceviz
yarım avakado
akşam
yarım fırın levrek
marul taze soğan salatası
3 kaşık patates kavurma
sade kahve + 1 bar bitter çikolata
daha spora geçemedim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-haziran-2017-hedeflerim-bana-katilin.980863/
kızlar hepinizi ve hedeflerinizi bekliyorum
canım oraya günlük bildirim yapmayacağımda hedeflediklerimi ve belirlediğim tarihlerde başardımdiye yazacağımaaaa canım sonunda açtın mı topiğini yuppiii hemen geliyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 ceviz
ara ögün yarım avuç kuru üzüm
öglen
1 kepçe patates yemeği
4-5 çatal spagetti
ayran
bol su içiyorum
akşama evde mantı ve patates kızartması var ama ben pırasa ve yoğurtla günü kapatmaya çalışacağım
tabikide egzesiz
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 ceviz
ara ögün yarım avuç kuru üzüm
öglen
1 kepçe patates yemeği
4-5 çatal spagetti
ayran
bol su içiyorum
akşama evde mantı ve patates kızartması var ama ben pırasa ve yoğurtla günü kapatmaya çalışacağım
tabikide egzesiz
yaa kızlarr bu kiralık aşk dizisinde elçin sangu var ya çok güzel zayıf değilmi ne giyse yakışıyo, ben de öle zayıf olmak istiyorummm
aman sakın mantı ve kızartmadan uzak dur
aynen aynen yaaa kadına bayılıyorum ben taş
aman sakın mantı ve kızartmadan uzak dur
aynen aynen yaaa kadına bayılıyorum ben taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?