Diyet arkadaşim ?

Kesinlilkle cnm ben de yemekten sonra özellikle tatlıya dur diemiodum şimdi 4-5 günn olmasına rağmen midem almıo artık.kafanda bitirdin mi tamamdır bu iş

oda iyiymiş bak birde olmak istediğini as

süpersin canımm.. çocuklarla uğraşmak spor yapmak gibi birşey zaten
ama 10 da yemek çok geç olmuş birde kızartma yemezsen daha iyi olur

oda iyiymiş bak birde olmak istediğini as

süpersin canımm.. çocuklarla uğraşmak spor yapmak gibi birşey zaten
ama 10 da yemek çok geç olmuş birde kızartma yemezsen daha iyi olur

Yok cnm saat 10 gibi değil 10 adet demek istedim

Kızlarrr günaydınlar herkeseee, dışarda buz gibi bir hava var ama kalplerimiz sıcacık olsun yeterki

Benim oğlan uyumadı dün gece beni de rahat bırakmadı ondan sarılarak uyuyakalmışım spor yapamadım

Ama koşturmalarımı da spor saydım artık napıyım bugün 2 türlü spor yapıp açığı kapatmalıyım.

evet canım baktın yapamadın ya da baktın fazla yedin olsun! yeterki pes etmeyelim ve devam edelim

canım harikasın 1 kilo gitmiş cumadan beri dimi yanlış hatırlamıyosam harikaaaaa
eveeeet yaaaa okadar pasta da yemiştim halbuki
amaa düüüün çok az yedim gece de açlıktan gebere gebere uyudum herkes önümde tatlılar çaylar çekirdekler yerken benbir köşede yavru kedi gibi onlara baktım bitane yesemmi diye uzandım ama yemedim ve sonuuuçççç

demekki öle kaçamak oldu yapamıyorum dememek, diyete devvam etmek gerekmiş, senin yaptığın gibi, helal sana

demekki öle kaçamak oldu yapamıyorum dememek, diyete devvam etmek gerekmiş, senin yaptığın gibi, helal sana
eveeet tatlııım yeterki vazgeçmeyelim bugün çok mu yedik yarın biraz fazla spor yaparız ya da biröğün az yeriz ya daaynı şekil devam ederiz bikaçyüzgram az veririrz o hafta sadece.ama nasıl olsabozdum deyip salmaya gerek yok. vazgeçmezsek zafer bizim

hoşgeldiiiiiin boyun kilon hedefin nedir canım

hoşbuldukk

1,62 boyum yazın 60-61 kilodaydım şimdi 65 oldum

kendime çeki düzen verme zamanım geldi

bugün itibariyle dengeli beslenmeye karar verdim

nasıl programınız nasıl motive oluyorsunuz haftalık kilo bildirimleriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…