günlük yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz. cuma zayıflama yarışmasındayım ben o yüzden cuma tartılma günü ama dayanamayıp tartıldım bugün tabihoşbuldukk
1,62 boyum yazın 60-61 kilodaydım şimdi 65 oldum
kendime çeki düzen verme zamanım geldi
bugün itibariyle dengeli beslenmeye karar verdim
nasıl programınız nasıl motive oluyorsunuz haftalık kilo bildirimleriniz var mı
günlük yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz. cuma zayıflama yarışmasındayım ben o yüzden cuma tartılma günü ama dayanamayıp tartıldım bugün tabiama kendine birgün belirlersen daha iyi olur sürekli tartılmak yerine.
ben ekmeği sadece sabahları yemeye çalışıyorum. 3 ana 2 ara öğün yapmaya çalışıyorum. sonraaaa kaçamak yapınca vazgeçmiyoruzmesela ben c.tesi ve pazar pasta yedim dün sıktım kendimi baya. cuma günü 65.2 idim bugün 64.2 yeterki vazgeçme 2 ocakta 66 ile başladım bu arada. boyumda 163.
sporada ben dün leslie 1 ile başladım üşeneneler için çok basitmiş valla
selam kızlar bende aranıza katılabilir miyimm
hoşgeldin aramızaaakızlar yolumuzdan dönmek yok
başarılar siz düzeni otutrtmuşsunuz ne güzel
bende haftada bir tartılma taraftarıyım cuma günü bana da uyar
benimde vazgeçilmezim ekmek onu azaltmam lazım
birde akşamları çerez meyve ıvır zıvır yemeye başladık buda bende kilo yaptı tabi
bende hipoglisemi var uzun süre aç kalamıyorum ara ögün banada şart
egzersiz yapmaya başladım fırsta buldukça hareketsiz kilo vermek zor birde wc problemim var bol lifli gıdalar sebze tüketmeliyim
baharda 60 kilo olmak istiyorum inşallah
sabah kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 parça peynir 1 zeytin
6 bardak su
beni bu kadar tok tutabileceğini düşünmemiştim
ara ögün şimdi mandalina yiyeceğim
Aynen cnm daha da az olacak hiç merak etme
teşekkür ederim canım
tamamdır cumaları tartılıyoruz
evet akşamları yemek kilo yapıyor zaten tehlikeli
ara öğün delicesine açlık hissini ortadan kaldırıyor basitleştiriyor rejimi sadece geceleri aç yatıyorsunuz onada alışıyor ilk günlerden sonra insan..
leslie yi dene derim leslie 1 yaz youtubeye çıkıyor çok basit
gayet iyi akşamı hafif geçir canım :)
selam kızlar bende aranıza katılabilir miyimm
leslie biliyorum denedim evet
ben genelde tv izlerken egzesiz yapıyorum h.sonları yapabilirim onuda
çalıştığımız için akşam yemeğine geç oturuyoruz o biraz sıkıntılı oluyor benim için işte
kesinlikle ara ögün krizleri önlüyor
Selam kızlar
Kahvaltim
Yulaf kepeği sut kuru kayısı muz karişimi(08.00)
Ara ogun kahve ve 1 portakal (11.00)
Bismillah güzel gidecek hissediyorum
Hoşgeldiiin canimnBen de bugün başladım. Hedefime ulasana kadar durmak yok.
canım haftasonları yap ama fırsat buldukça haftaiçi de zaman ayırmaya çalış spora, ben de çalışıyorum da dün yapacaktım mesela benim oğlan uyumak bilmedi ondan zaman ayıramadım ama bu akşam azimliyim.12 de olsa gece 1 de olsa yapıcam
hoşbulduk teşekkürler
Azim ve motivebırakmak yok
tamam canım yapacağım bende
benimde 1.sınıfa giden bi oğlum var derslerden evin işi yemek derken kendime zaman ayırmakta zorlanıyorum
işte burda artık kendimize zaman ayırmak için varız canımbirbirimize destekle bunu yapıcaz, allah bağışlasın oğluşunu bu arada
Selam kızlar
Kahvaltim
Yulaf kepeği sut kuru kayısı muz karişimi(08.00)
Ara ogun kahve ve 1 portakal (11.00)
Bismillah güzel gidecek hissediyorum
leslie biliyorum denedim evet
ben genelde tv izlerken egzesiz yapıyorum h.sonları yapabilirim onuda
çalıştığımız için akşam yemeğine geç oturuyoruz o biraz sıkıntılı oluyor benim için işte
kesinlikle ara ögün krizleri önlüyor
canım haftasonları yap ama fırsat buldukça haftaiçi de zaman ayırmaya çalış spora, ben de çalışıyorum da dün yapacaktım mesela benim oğlan uyumak bilmedi ondan zaman ayıramadım ama bu akşam azimliyim.12 de olsa gece 1 de olsa yapıcam
sen kendin erken yapmayı denesen bir süre canım daha iyi olur
süpersin
canım çokta geç değilmiş dediğin gibi yapmak mantıklıeve gidince zamanla yarışıyorum resmen bu pek mümkün değil
ama şöyle yapmayı planlıyorum işten çıkmadan ara ögün yaparak akşamı az riksle atlatabilmek
19,30-20.00 de en geç yiyorum ama erken yatmamız olmuyor 12den önce yatmıyorum oda yakmam için yeterli bi zaman herhalde
eve gidince zamanla yarışıyorum resmen bu pek mümkün değil
ama şöyle yapmayı planlıyorum işten çıkmadan ara ögün yaparak akşamı az riksle atlatabilmek
19,30-20.00 de en geç yiyorum ama erken yatmamız olmuyor 12den önce yatmıyorum oda yakmam için yeterli bi zaman herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?