• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

hoşbuldukk :spor::spor::spor::spor:

1,62 boyum yazın 60-61 kilodaydım şimdi 65 oldum :cry::cry::cry:

kendime çeki düzen verme zamanım geldi

bugün itibariyle dengeli beslenmeye karar verdim

nasıl programınız nasıl motive oluyorsunuz haftalık kilo bildirimleriniz var mı
günlük yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz. cuma zayıflama yarışmasındayım ben o yüzden cuma tartılma günü ama dayanamayıp tartıldım bugün tabi :-) ama kendine birgün belirlersen daha iyi olur sürekli tartılmak yerine.
ben ekmeği sadece sabahları yemeye çalışıyorum. 3 ana 2 ara öğün yapmaya çalışıyorum. sonraaaa kaçamak yapınca vazgeçmiyoruz :KK20: mesela ben c.tesi ve pazar pasta yedim :-) dün sıktım kendimi baya. cuma günü 65.2 idim bugün 64.2 :KK71: yeterki vazgeçme :KK6: 2 ocakta 66 ile başladım bu arada. boyumda 163.
sporada ben dün leslie 1 ile başladım üşeneneler için çok basitmiş valla :-)

günlük yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz. cuma zayıflama yarışmasındayım ben o yüzden cuma tartılma günü ama dayanamayıp tartıldım bugün tabi :-) ama kendine birgün belirlersen daha iyi olur sürekli tartılmak yerine.
ben ekmeği sadece sabahları yemeye çalışıyorum. 3 ana 2 ara öğün yapmaya çalışıyorum. sonraaaa kaçamak yapınca vazgeçmiyoruz :KK20: mesela ben c.tesi ve pazar pasta yedim :-) dün sıktım kendimi baya. cuma günü 65.2 idim bugün 64.2 :KK71: yeterki vazgeçme :KK6: 2 ocakta 66 ile başladım bu arada. boyumda 163.
sporada ben dün leslie 1 ile başladım üşeneneler için çok basitmiş valla :-)
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: başarılar siz düzeni otutrtmuşsunuz ne güzel

bende haftada bir tartılma taraftarıyım cuma günü bana da uyar ;)

benimde vazgeçilmezim ekmek onu azaltmam lazım

birde akşamları çerez meyve ıvır zıvır yemeye başladık buda bende kilo yaptı tabi

bende hipoglisemi var uzun süre aç kalamıyorum ara ögün banada şart

egzersiz yapmaya başladım fırsta buldukça hareketsiz kilo vermek zor birde wc problemim var bol lifli gıdalar sebze tüketmeliyim

baharda 60 kilo olmak istiyorum inşallah

sabah kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
2 parça peynir 1 zeytin
6 bardak su

beni bu kadar tok tutabileceğini düşünmemiştim

ara ögün şimdi mandalina yiyeceğim

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: başarılar siz düzeni otutrtmuşsunuz ne güzel

bende haftada bir tartılma taraftarıyım cuma günü bana da uyar :KK66:

benimde vazgeçilmezim ekmek onu azaltmam lazım

birde akşamları çerez meyve ıvır zıvır yemeye başladık buda bende kilo yaptı tabi

bende hipoglisemi var uzun süre aç kalamıyorum ara ögün banada şart

egzersiz yapmaya başladım fırsta buldukça hareketsiz kilo vermek zor birde wc problemim var bol lifli gıdalar sebze tüketmeliyim

baharda 60 kilo olmak istiyorum inşallah

sabah kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
2 parça peynir 1 zeytin
6 bardak su

beni bu kadar tok tutabileceğini düşünmemiştim

ara ögün şimdi mandalina yiyeceğim

teşekkür ederim canım :KK68:
tamamdır cumaları tartılıyoruz :KK66:
evet akşamları yemek kilo yapıyor zaten tehlikeli :KK12:
ara öğün delicesine açlık hissini ortadan kaldırıyor basitleştiriyor rejimi sadece geceleri aç yatıyorsunuz onada alışıyor ilk günlerden sonra insan..

leslie yi dene derim leslie 1 yaz youtubeye çıkıyor çok basit :KK53:

gayet iyi akşamı hafif geçir canım :)

Selam kızlar
Kahvaltim
Yulaf kepeği sut kuru kayısı muz karişimi(08.00)
Ara ogun kahve ve 1 portakal (11.00)

Bismillah güzel gidecek hissediyorum:-)

teşekkür ederim canım :KK68:
tamamdır cumaları tartılıyoruz :KK66:
evet akşamları yemek kilo yapıyor zaten tehlikeli :KK12:
ara öğün delicesine açlık hissini ortadan kaldırıyor basitleştiriyor rejimi sadece geceleri aç yatıyorsunuz onada alışıyor ilk günlerden sonra insan..

leslie yi dene derim leslie 1 yaz youtubeye çıkıyor çok basit :KK53:

gayet iyi akşamı hafif geçir canım :)

leslie biliyorum denedim evet

ben genelde tv izlerken egzesiz yapıyorum h.sonları yapabilirim onuda ;)

çalıştığımız için akşam yemeğine geç oturuyoruz o biraz sıkıntılı oluyor benim için işte

kesinlikle ara ögün krizleri önlüyor :super::super:

ben genelde tv izlerken egzesiz yapıyorum h.sonları yapabilirim onuda :KK66:

çalıştığımız için akşam yemeğine geç oturuyoruz o biraz sıkıntılı oluyor benim için işte

canım haftasonları yap ama fırsat buldukça haftaiçi de zaman ayırmaya çalış spora, ben de çalışıyorum da dün yapacaktım mesela benim oğlan uyumak bilmedi ondan zaman ayıramadım ama bu akşam azimliyim.12 de olsa gece 1 de olsa yapıcam:spor::KK49:

Hoşgeldiiin canimn:KK36: Ben de bugün başladım. Hedefime ulasana kadar durmak yok.

hoşbulduk teşekkürler :KK73::KK73::KK73:

Azim ve motive :super::super::super: bırakmak yok
canım haftasonları yap ama fırsat buldukça haftaiçi de zaman ayırmaya çalış spora, ben de çalışıyorum da dün yapacaktım mesela benim oğlan uyumak bilmedi ondan zaman ayıramadım ama bu akşam azimliyim.12 de olsa gece 1 de olsa yapıcam:spor::KK49:

tamam canım yapacağım bende :21::21::21::21:

benimde 1.sınıfa giden bi oğlum var derslerden evin işi yemek derken kendime zaman ayırmakta zorlanıyorum

hoşbulduk teşekkürler :KK73::KK73::KK73:

Azim ve motive :super::super::super: bırakmak yok

tamam canım yapacağım bende :21::21::21::21:

benimde 1.sınıfa giden bi oğlum var derslerden evin işi yemek derken kendime zaman ayırmakta zorlanıyorum

işte burda artık kendimize zaman ayırmak için varız canım:21: birbirimize destekle bunu yapıcaz, allah bağışlasın oğluşunu bu arada:KK66:

Selam kızlar
Kahvaltim
Yulaf kepeği sut kuru kayısı muz karişimi(08.00)
Ara ogun kahve ve 1 portakal (11.00)

Bismillah güzel gidecek hissediyorum:-)

:KK9:

ben genelde tv izlerken egzesiz yapıyorum h.sonları yapabilirim onuda :KK66:

sen kendin erken yapmayı denesen bir süre canım daha iyi olur :KK68:

süpersin :KK9:

:KK9:

sen kendin erken yapmayı denesen bir süre canım daha iyi olur :KK68:

süpersin :KK9:

eve gidince zamanla yarışıyorum resmen bu pek mümkün değil

ama şöyle yapmayı planlıyorum işten çıkmadan ara ögün yaparak akşamı az riksle atlatabilmek

19,30-20.00 de en geç yiyorum ama erken yatmamız olmuyor 12den önce yatmıyorum oda yakmam için yeterli bi zaman herhalde

ama şöyle yapmayı planlıyorum işten çıkmadan ara ögün yaparak akşamı az riksle atlatabilmek

19,30-20.00 de en geç yiyorum ama erken yatmamız olmuyor 12den önce yatmıyorum oda yakmam için yeterli bi zaman herhalde
canım çokta geç değilmiş dediğin gibi yapmak mantıklı :KK66:

aynen canım biz de akşam 8 gibi yiyoruz en geç. ondan ben de yanımda ara öğün getirmeye başlıcam. çıkmadan yiycemki akşam atıştırıyım sadece:) eğer başarabilir de oğlumu erken uyutursam da, ertesi günün yemeğini koyup o pişerken sporumu yapmak hedefim. bakalım bakalım başarabilecekmiyiz:)

Back