• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

Hoşbulduk:) Evet başarıcaz. Tek başına motivasyonum yoktu ozellikle aksam yemeginden sonra kendimi tutamiyordum. Birde abur cubur yeme aliskanligim var:110: simdi kendimi zayiflama hazir hissediyorum. Aslinda bi kac aydir durmam gerektigini biliyordum ama daha fazla yemeye başlamıştım. Her seyin zamanı var ve zayıflama zamani geldi:KK6:

Kesinlilkle cnm ben de yemekten sonra özellikle tatlıya dur diemiodum şimdi 4-5 günn olmasına rağmen midem almıo artık.kafanda bitirdin mi tamamdır bu iş:21:

Buzdolabin üstüne en şişman remimi astım(83)
Yemek istediğim bişey olunca bu hale mi dönmek istiyorsun ye o zaman diyorum kısmen faydali oluyor.
En istediğim şey uzun elbise giymek gobegim olmadan tabiki artık elbise giymek istiyorum

oda iyiymiş bak birde olmak istediğini as :KK6:

Aaa yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgelmişler:KK25: herkese merhabalar aşağı yukarı hepimiz 50 ye inmeye çalılıyoruz sanırım ve bunu başarıcaz kızlar.yeterkimtutalım kendimizi çok zor değil:)

Sabah kahvaltı yok
Ara öğün 1 türk kahvesi

Öğlen
Çorba
Yarım tabak karnabahar
Yoğurt

Akşam
5 parmak köfte
10 civarı da patates kızartması

Ya aslında böle yapmıcaktm akşam ama iş çıkışı bizimle eşimin arkadaşı geldi,yemek yoktu evde mecburen köfte patates yaptım en hızlı.

Kurabiye almış gelirken çayın yanında 1 tane küçük kurabiye yedim

Sonra oğlumla maç yaptık koşturduk
Uyusunn birazdan leslie ile yürüyüş yapcam.sözüm var aypereste:))

süpersin canımm.. çocuklarla uğraşmak spor yapmak gibi birşey zaten :confused:
ama 10 da yemek çok geç olmuş:KK20: birde kızartma yemezsen daha iyi olur :KK39:

Hoşbulduk:) Evet başarıcaz. Tek başına motivasyonum yoktu ozellikle aksam yemeginden sonra kendimi tutamiyordum. Birde abur cubur yeme aliskanligim var:110: simdi kendimi zayiflama hazir hissediyorum. Aslinda bi kac aydir durmam gerektigini biliyordum ama daha fazla yemeye başlamıştım. Her seyin zamanı var ve zayıflama zamani geldi:KK6:

:KK9::KK9:

.. (1).jpg
.. (2).jpg

biri 49 kilo iken :KK51:
biride geçen hafta 66 kilo iken :KK12:
ahhh ahhh o çıtır hallerime geri dönücem işte o kadar :63::mad:

oda iyiymiş bak birde olmak istediğini as :KK6:

süpersin canımm.. çocuklarla uğraşmak spor yapmak gibi birşey zaten :confused:
ama 10 da yemek çok geç olmuş:KK20: birde kızartma yemezsen daha iyi olur :KK39:

:KK9::KK9:
Yok cnm saat 10 gibi değil 10 adet demek istedim

Kızlarrr günaydınlar herkeseee, dışarda buz gibi bir hava var ama kalplerimiz sıcacık olsun yeterki:KK25:

Benim oğlan uyumadı dün gece beni de rahat bırakmadı ondan sarılarak uyuyakalmışım spor yapamadım:KK22:

Ama koşturmalarımı da spor saydım artık napıyım bugün 2 türlü spor yapıp açığı kapatmalıyım.

Kızlarrr günaydınlar herkeseee, dışarda buz gibi bir hava var ama kalplerimiz sıcacık olsun yeterki:KK25:

Benim oğlan uyumadı dün gece beni de rahat bırakmadı ondan sarılarak uyuyakalmışım spor yapamadım:KK22:

Ama koşturmalarımı da spor saydım artık napıyım bugün 2 türlü spor yapıp açığı kapatmalıyım.
evet canım baktın yapamadın ya da baktın fazla yedin olsun! yeterki pes etmeyelim ve devam edelim :halay:

canım harikasın 1 kilo gitmiş cumadan beri dimi yanlış hatırlamıyosam harikaaaaa
eveeeet yaaaa okadar pasta da yemiştim halbuki :KK53::KK53:
amaa düüüün çok az yedim gece de açlıktan gebere gebere uyudum herkes önümde tatlılar çaylar çekirdekler yerken benbir köşede yavru kedi gibi onlara baktım bitane yesemmi diye uzandım ama yemedim :KK20: ve sonuuuçççç :skandal::KK71:

eveeeet yaaaa okadar pasta da yemiştim halbuki :KK53::KK53:
amaa düüüün çok az yedim gece de açlıktan gebere gebere uyudum herkes önümde tatlılar çaylar çekirdekler yerken benbir köşede yavru kedi gibi onlara baktım bitane yesemmi diye uzandım ama yemedim :KK20: ve sonuuuçççç :skandal::KK71:

demekki öle kaçamak oldu yapamıyorum dememek, diyete devvam etmek gerekmiş, senin yaptığın gibi, helal sana:halay::KK28::KK71:

demekki öle kaçamak oldu yapamıyorum dememek, diyete devvam etmek gerekmiş, senin yaptığın gibi, helal sana:halay::KK28::KK71:
eveeet tatlııım yeterki vazgeçmeyelim bugün çok mu yedik yarın biraz fazla spor yaparız ya da biröğün az yeriz ya daaynı şekil devam ederiz bikaçyüzgram az veririrz o hafta sadece.ama nasıl olsabozdum deyip salmaya gerek yok. vazgeçmezsek zafer bizim :halay:

hoşgeldiiiiiin :KK49: boyun kilon hedefin nedir canım:KK51:

hoşbuldukk :spor::spor::spor::spor:

1,62 boyum yazın 60-61 kilodaydım şimdi 65 oldum :cry::cry::cry:

kendime çeki düzen verme zamanım geldi

bugün itibariyle dengeli beslenmeye karar verdim

nasıl programınız nasıl motive oluyorsunuz haftalık kilo bildirimleriniz var mı

Back