• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

sabah
haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 çat bar az şekerli çay

ara
bir parça simit
2 şer dilim salatlık domates

öğlen
patlıcan salatası
2 yemek kaş. yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 por. patates yemeği
2 yemek kaş yoğurt

sonra da mandalina ya da elma yiyeceğim

Sabah kahvaltı yok
Ara 1 türk kahvesi

Öğlen tavuk haşlama-2 kaşık barbunya

Akşam 2 kaşık kadar sulu köfte

Acıkırsam 1 elma yiycem yatmadan önce tabi spor yapmaya da çalışıcam

Dün gece eşimle biraz kaçamak yaptık. Bugün dengelemek için epey dikkatli olmam gerek

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 44
Ayy kızlar gün boyu iyiydim ama akşam eşim kanıma girdi biraz kaçamak oldu ama sporla gidermeye çalışmam açığı.bu arada en kısa zamanda bi tartı bulmam lazım hala tartılamadım:(

Ayy kızlar gün boyu iyiydim ama akşam eşim kanıma girdi biraz kaçamak oldu ama sporla gidermeye çalışmam açığı.bu arada en kısa zamanda bi tartı bulmam lazım hala tartılamadım:KK43:
bende biraz önce pasta yedim yedirdiler zorla :cry:
yarın bi öğün yemicem :KK43:

Aynen cnm ayarlamaları dengeyi rahatsız etti zaten beni yiyince. Dedim neden seni dinledim diye eşime
Selam kızlar,
Akşam ben de kaçırdım ya gün boyu bişiler canım çekti. Habire dolandım durdum. Akşam yiyince bi ara çayın yanına tatlı bile söylüyordum ki; eşim sağolsun hep aynı yerde hata yapıyoruz boşver tut kendini deyip engelledi beni. İyi ki de engellemiş. Yoksa bugün pişmanlıktan kıvranır kalırdım.
Az önce de 20 dk air climber+yer hareketleri+ ağırlık çalışması yaptım. Suyumu da 2 lt bitecek. Ben sırf su içmiyorum ama
İçine taze zencefil, kabuk tarçın, limon, çok az sirke, karanfil felan koyup içiyorum. Umarım faydası daha çok oluyordur.
Birazdan da menüyü paylaşacağım.
Hafta sonu evde yapacak iş Yok ya daha çok yemek aklıma geliyor. Hf sonu İçin bi uğraş bulmak lazım

Ayy cnm aslında haftasonu daha çok iş oluyo çamaşır ütü temizlik falan ama heralde vücut yorulduğu için yemeğe de ihtiyaç duyuyor. Ben valla haftasonları daha yorgun hissediyorum kendimi. Kalk spor yap diorum kolum kalkmıyor valla ya :( ama yapıcam tatlı yemedim ama ev yapımı koca bir hamburger yedim bende:(( aslında akşama kadar bişey yemedim kahvaltıdan sonra ama işte akşam ağır oldu

Ayy cnm aslında haftasonu daha çok iş oluyo çamaşır ütü temizlik falan ama heralde vücut yorulduğu için yemeğe de ihtiyaç duyuyor. Ben valla haftasonları daha yorgun hissediyorum kendimi. Kalk spor yap diorum kolum kalkmıyor valla ya :KK43: ama yapıcam tatlı yemedim ama ev yapımı koca bir hamburger yedim bende:KK43:( aslında akşama kadar bişey yemedim kahvaltıdan sonra ama işte akşam ağır oldu
Ben ütü temizliği 2 yıldır kadına devrettim. Bazen hf sonu gerekirse süpürüyorum evi bir de pazar sadece 4 posta çamaşır yıkıyorum. Bir de hf içine 2-3 yetsin işten çıkınca zor oluyor diye yemek yapıyorum birkaç çeşit. Hafta sonları hem diyorum şöyle bi çıkıp dolanayım. Tüm gün oturmayayım ama hf içinin yorgunluğu mu bilmiyorum hiç evden de çıkasım gelmiyor.

Susuzluğun ve spor yapmamanın yorgunluk yaptığını biliyormusunuz. Çok halsiz olup tüm gün yatınca daha çok halsiz hissedeceğinizi ve mutsuz olduğunuzu. Bu durum aynı uzun süre çalıştırılmayan aracın aküsünün bitmesi gibi birşey. Hücre içindeki oksijen ve enerji kaynağımız mitokondrilerimiz biz hareket etmedikçe ihtiyaç hissedilmiyor diye üretilmiyor ve azalıyorlarmış. Bizde hareket etmediğimiz için mitokondrisiz ve halsiz kalıyoruz.

Bunları biliyorum ondan susuz ve hareketsiz kalmamaya özen gösteriyorum ama temizlik ve ütü olayı çok iyi olmuş sizin için.ben valla neredeyse bütün haftasonunu bu işlerle uğraşıyorum.2,5 yaşında da bir çocuğum var onla da ilgilenmek istiyorum derken ancak bu saatten sonrası bana kalıo malesef.normalde fazlasıyla hareketli biriyim ama son zamanlarda biraz zorlanıyorum bu konuda.işim de yeterince yorucu oluyo bedenen olmasa da zihnen yorulmak da bütün hayatı etkiliyo ister istemez hak verirsinizki

bugünkü menüm

kahvaltı:
1/4 simit
zeytin 5 tane
1 yumurtalı tereyağlı omlet
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
marul
peynir
1 dilim sucuk

sade türk kahvesi

öğle
3 tatlı kaşığı sütlaç
1 tatlı kaşığı spangule
2 ceviz
yarım avakado

akşam
yarım fırın levrek
marul taze soğan salatası
3 kaşık patates kavurma

sade kahve + 1 bar bitter çikolata

daha spora geçemedim :(

Bunları biliyorum ondan susuz ve hareketsiz kalmamaya özen gösteriyorum ama temizlik ve ütü olayı çok iyi olmuş sizin için.ben valla neredeyse bütün haftasonunu bu işlerle uğraşıyorum.2,5 yaşında da bir çocuğum var onla da ilgilenmek istiyorum derken ancak bu saatten sonrası bana kalıo malesef.normalde fazlasıyla hareketli biriyim ama son zamanlarda biraz zorlanıyorum bu konuda.işim de yeterince yorucu oluyo bedenen olmasa da zihnen yorulmak da bütün hayatı etkiliyo ister istemez hak verirsinizki
çok haklısın. benim kızım 9 yaşında topla deyince odasını topluyor. ama buna rağmen günlük yemek, bulaşık, okul, iş telaşı bile insana fazlası ile yetiyor. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlunuzu. o kadar hızlı geçiyor ki zaman. ne zaman büyüdü de 3. sınıfa gidiyor inanamıyor insan.

Supersin arkadasim bende
sabah; bir haslanmis yumurta ve yesillik öğlen; tavuk ve salata
aksam; galeta soda

Harikaymış senin de hele de akşam. Akşamları daha az yemeyi halledebilirsem ben de bi de spor eklersem süper olacak

kızlaaar dünde kardeşimin doğum günüydü yine pasta yedim ben yaaaaa :cry:
evet iyice saçmaladım biliyorum bu hafta çok sıkı olucam birde spor mu eklesem diyorum nasıl olsa kan ilacına başlıcam hafif yapsam diyorum hafta da 2 kg verebilir miyim acaba :KK64:

kızlaaar dünde kardeşimin doğum günüydü yine pasta yedim ben yaaaaa :cry:
evet iyice saçmaladım biliyorum bu hafta çok sıkı olucam birde spor mu eklesem diyorum nasıl olsa kan ilacına başlıcam hafif yapsam diyorum hafta da 2 kg verebilir miyim acaba :KK64:

canım evet kaçmış bu 2 gün biraz:) bence ufak başlayabilirsin, şu leslie ile yürüyüş var ya onun 1 mil olanı var en düşük istersen onunla başla . Bu bile farkeder, ilaca da başlıycakmışsın ya nasılsa ufaktan bu şekilde başla. soınra artırırsın durumuna göre. Ben de şu an olsa mesela dünyanın sporunu yapacak gibiyim ama eve gidince yemekten sonra bitiyo o gaz:( ama bugün ben de 3 mil olanına başlıcam yürüyüş söz bu sefer

canım evet kaçmış bu 2 gün biraz:) bence ufak başlayabilirsin, şu leslie ile yürüyüş var ya onun 1 mil olanı var en düşük istersen onunla başla . Bu bile farkeder, ilaca da başlıycakmışsın ya nasılsa ufaktan bu şekilde başla. soınra artırırsın durumuna göre. Ben de şu an olsa mesela dünyanın sporunu yapacak gibiyim ama eve gidince yemekten sonra bitiyo o gaz:KK43: ama bugün ben de 3 mil olanına başlıcam yürüyüş söz bu sefer
evet yaaaa mahfettim resmen :cry:
araştırmıştım onu 15 dk lık birşey benimde aklımda o var zaten canım ona başlayayım diyorum hafta sonu yapamam 5 gün yapabilirim hafta içi diyorum inşallah. aslında evde kondison bisikletide var ama o zoruma gidiyo. 2 hafta da 4 kg verebilsem keşke

evet yaaaa mahfettim resmen :cry:
araştırmıştım onu 15 dk lık birşey benimde aklımda o var zaten canım ona başlayayım diyorum hafta sonu yapamam 5 gün yapabilirim hafta içi diyorum inşallah. aslında evde kondison bisikletide var ama o zoruma gidiyo. 2 hafta da 4 kg verebilsem keşke

bence verebiliriz canım ama çok sıkı tutacaz kendimizi, bak tartıda azalmalar başlayınca daha da gaza gelicez. valla midemizi küçültmeye başlamışken tekrardan genişletmeye hiç gerek yok. evet spor destekli olmalıyız ama bunun için bak gör farkedecek hemen, akşam yapmamış olursak kızalım birbirimize:)

bence verebiliriz canım ama çok sıkı tutacaz kendimizi, bak tartıda azalmalar başlayınca daha da gaza gelicez. valla midemizi küçültmeye başlamışken tekrardan genişletmeye hiç gerek yok. evet spor destekli olmalıyız ama bunun için bak gör farkedecek hemen, akşam yapmamış olursak kızalım birbirimize:)
haklısın birhaftayu bitirdim biraz bozmalıda olsa :confused: neyse acemiliğim diyelim.
cuma tartılma günüm sende ogün tartıl. mutlaka farkedecektir.. tamam kızalım hıh çok ayıp diyelim :63::halay: bebeğimi uyuttuktan sonra leslie 1 yapmayı düşünüyorum bakalım

Back