Diyet arkadaşim ?

tamam anlaştık canım, aa hiç yakıştıramadım diyelim öle olmaz dielim sen yap ben de akşam yapıyım. bu arada bebişini de allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, güzel uykuları olsun

tamam anlaştık canım, aa hiç yakıştıramadım diyelim öle olmaz dielim sen yap ben de akşam yapıyım. bu arada bebişini de allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, güzel uykuları olsun
tamam anlaştık
amiin sağol canım allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin isteyen herkese nasip etsin

leslie 1 yaptımda geldim vuhuu çok iyi hissediyorum çok basitve eğlenceliymiş üstelik terledimde yorulmadımda müthişti haftanın 5 günü yapacağım inşallah E esraks mutlaka yapmalısın

leslie 1 yaptımda geldim vuhuu çok iyi hissediyorum çok basitve eğlenceliymiş üstelik terledimde yorulmadımda müthişti haftanın 5 günü yapacağım inşallah E esraks mutlaka yapmalısın

ya harika tebrik ediyorum seniiiii, darısı bana:) daha önceden yapıodum ama gayret lazım biraz tamam söz verdiğim gibi ben de yapıcam cnm, tebriklerrrr devam devam

ya harika tebrik ediyorum seniiiii, darısı bana:) daha önceden yapıodum ama gayret lazım biraz tamam söz verdiğim gibi ben de yapıcam cnm, tebriklerrrr devam devam
sende o gayret var zaten tatlım akşam eve gidince yemeğini ye biraz dinlen sonra yaparsın rahatlıkla 15 dk neki üstelik hiç yorucu değilmiş

Merhaba kizlar ben de Zayıflamak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?

sabah

2 yumurta ile yapılmış omlet
5 zeytin
kk beyaz peynir
az domates
açık az şekerli çay
2 tatlı kaşığı pekmez

öğlen

1 kase çorba
patlıcan salatası

akşam

1 kase çorba
4 köfte
yarım kase yoğurt

Hosbuldum:) boyum 1.56 kilom 60..yaza kadar en az 10 kilo vermek istiyorum:)

tamamdır canım hergün ne yediğimiZi ve yaptığımız sporları yazıyoruz buraya..
ben ekmeği sadece kahvaltıda yemeye çaalışıyorum 3 ana 2 ara öğün yapıyorum. hafif yemeye çalışıyorum ilk günler Zor oluyo aç yatmak falan ama sonra basitleşiyo alışıyosun yeterki pes etme. pes edeceğin an buraya yaz vazgeçirelim
Ya bende gelem mi kendi günlüğüm var ama tek basına olmuyo bu meret

haklısın canım gel hoşgeldin boyun kilon nedir :)

Boyum 160 kilom 66.8
67 e doğru gidiyorum durmam lazım

Tamamdır canım. Ben de sadece kahvaltıda ekmek yicem. 1 ogun sebze, 1 öğün protein şeklinde beslenicem. yarin zumbaya da başlıyorum

Boyum 160 kilom 66.8
67 e doğru gidiyorum durmam lazım
bence de canım bende 66 yı gördüm ve dur dedim kendime napıyosun 70 olucaksın dobiş dobiş geziceksin ortalarda 1 hafta oldu tam cuma günü 65.2 idim. boyumda 163 50 hedefliyorum bende eski kilomu incecik

bence de canım bende 66 yı gördüm ve dur dedim kendime napıyosun 70 olucaksın dobiş dobiş geziceksin ortalarda 1 hafta oldu tam cuma günü 65.2 idim. boyumda 163 50 hedefliyorum bende eski kilomu incecik

Yaa evet bende önce 60 ı bi goruyum sonra 56-58,olmak istiyorum.
Yıllar oldu 60 i görmeyeli
Gecen sene zayıflamak için üye oldum 4-5 kilo verdim iradesizlikten yine aldım nerede ise başlangıç kiloma döndüm yaa ama yarin sağlıklı ve fit günlere merhaba diyeceğim

yeterki iste başaramayacağımız birşey yok hayata bir kere geliyoruz güzel görünmek hepimizin hakkı.. mutlu olmak için başarmak zorundayız. bunu yapmak birkaç ayımızı alacak sonrasında zayıf olucaz ve istediğimizi yine yicez ömrümüzün sonuna kadar sürmücekki.. o şekilde düşünmeliyiz. birde içine giremediğiniz bir kıyafete girmeyi hedefleyin mutlaka onu hayal edin kızlaar

Buzdolabin üstüne en şişman remimi astım(83)
Yemek istediğim bişey olunca bu hale mi dönmek istiyorsun ye o zaman diyorum kısmen faydali oluyor.
En istediğim şey uzun elbise giymek gobegim olmadan tabiki artık elbise giymek istiyorum

Aaa yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgelmişler herkese merhabalar aşağı yukarı hepimiz 50 ye inmeye çalılıyoruz sanırım ve bunu başarıcaz kızlar.yeterkimtutalım kendimizi çok zor değil:)

Sabah kahvaltı yok
Ara öğün 1 türk kahvesi

Öğlen
Çorba
Yarım tabak karnabahar
Yoğurt

Akşam
5 parmak köfte
10 civarı da patates kızartması

Ya aslında böle yapmıcaktm akşam ama iş çıkışı bizimle eşimin arkadaşı geldi,yemek yoktu evde mecburen köfte patates yaptım en hızlı.

Kurabiye almış gelirken çayın yanında 1 tane küçük kurabiye yedim

Sonra oğlumla maç yaptık koşturduk
Uyusunn birazdan leslie ile yürüyüş yapcam.sözüm var aypereste:))

Hoşbulduk:) Evet başarıcaz. Tek başına motivasyonum yoktu ozellikle aksam yemeginden sonra kendimi tutamiyordum. Birde abur cubur yeme aliskanligim var simdi kendimi zayiflama hazir hissediyorum. Aslinda bi kac aydir durmam gerektigini biliyordum ama daha fazla yemeye başlamıştım. Her seyin zamanı var ve zayıflama zamani geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…