- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vefam nasılsın seni gördüğüme sevindim
bugünde zayıfladık biraz dahaHarikaaa
Aynr benBen vucudunsifresi.com diye bir siteye üye olmuştum. Onların sayesinde 75.ten 58.e düştüm. Orada şunu öğrenmiştim. olumsuz birşey olduğunda yemek yiyince olaylar düzelmiyor. aksine hem başımıza gelene üzülüyoruz hem de ayrıca neden yedim yemeseydim diye pişmanlıklar yaşıyoruz. tek negatif varken oluyor 2 negatif. hem yemeyip hem de spor yapınca insan kendini ayrı bir keyifli ayrı bir mutlu hissediyor.
Bayagi bir aradan sonra geri dondum 3 gundur spor yapamadim bide yedim yarin tekrardan spora devam edecem yoksa huzursuz oluyorum.sizlerden naber kizlar.yeni gelen arkadaslarda hg misler :)
İyi akşamlar kızlar
Kahvalti
Yulaf kepekli sut
Ara portakal ve kahve
Oglen
Menemen ve mercimek çorbası
39,kalori lik bitter çikolata
Kakaolu sut
Aksam et sote salata
Çikolata olmasaydi.iyiydi ama.bugün çok iyi.geçti 15 dk yurudum su içmedim daha yeteri kadar.
Bayagi bir aradan sonra geri dondum 3 gundur spor yapamadim bide yedim yarin tekrardan spora devam edecem yoksa huzursuz oluyorum.sizlerden naber kizlar.yeni gelen arkadaslarda hg misler :)
tabii katılabilirsin boyun kilon hedefin nedir :)Kızlar bende katılabilir miyim aranıza
Eki Görüntüle 1937582 motive için paylaşıyorum böyle olmak hayalim
bilmiyorum canım internette denk geldim.Cok iyi görünüyor. Sıkılasmamiz da lazim. Spor sart galiba.. bu arada fotoyu nerden buldun? Kimmis boyunu kilosunu falan merak ettim.
bilmiyorum canım internette denk geldim.
ben 50 kg iken bile bacaklarım kalın ve basenlerim oluyor yine. 50 kg olduktan sonra 2 ayda sıkı bir spor yapıcam inşallah
bu ara da ilk hedefim 1 şubatta 60 kg olmak kızlaaar
evet ikisi bir arada zor canım yapabilene güzel ama.. zayıfladıktan sonra sıkılaşmak için yapıcam işte. nisana 50 kg olucam. 1 hazirandada taş gibiIyi fikir cunku hem diyet hem sıkı bir spor zor oluyor. Benim hedfim de 57 olsun o zaman