Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok öyle söyleyince olmuyor işte tatlıyı kes bacım kandırma kendını hemen bugün başla şu saniye şimdi şu anda akşam altıdan sonra yeme bol bol bitki çayı iç
Merhaba bayanlar 2.çocuğum 10 aylık ve 9.ayken memeyi bırak artık zayıflamam gerektiğini düşünüyorum fakat tek başıma olmuyooor bana bir eş lazııııımmm birlikte yapabilecek,konuşabilecek,beraber spor yapabilmek istiyorum . Diyet yapmayı düşünen bana yazabiliiiirrrr
İyi akşamlar ayy kızlar hiç aklımda ruhumda yokken kilo aldım normalde gebeliklerimde bile 55 i geçmem 3 çocuk annesiyim bu sene bir anda kilo almaya başladım ve diyet yapmak sadece aklımdan geçiyor eyleme geçmiyor yedikçe de yiyesim geliyor durduramiyorum aslında eskiden de durmadan yerdim ama almazdım 3 ayda 55 kilodan 70 kiloya çıktım teşvik lazım diyete
İyi akşamlar ayy kızlar hiç aklımda ruhumda yokken kilo aldım normalde gebeliklerimde bile 55 i geçmem 3 çocuk annesiyim bu sene bir anda kilo almaya başladım ve diyet yapmak sadece aklımdan geçiyor eyleme geçmiyor yedikçe de yiyesim geliyor durduramiyorum aslında eskiden de durmadan yerdim ama almazdım 3 ayda 55 kilodan 70 kiloya çıktım teşvik lazım diyete
Ah ahhh aynen öyle canım valla bende doğumdan sonra aldım maalesef 2 doğum ettim gebelikte bu kadar kilo almadım ama doğumdan sonra ister istemez kilo alımı oluyor o değil kolay kolay da verilmiyor.