• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Arkadaşı Arıyorum😊❤️😂

Ahahaha öyle de böyle ölecez he 😂
Hayırlısı artık bir şekil gider kilolar çok da takmamak gerek 😂
Yok öyle söyleyince olmuyor işte tatlıyı kes bacım 😄 kandırma kendını hemen bugün başla şu saniye şimdi şu anda akşam altıdan sonra yeme bol bol bitki çayı iç 🤣🤣

Merhaba bayanlar 2.çocuğum 10 aylık ve 9.ayken memeyi bırak artık zayıflamam gerektiğini düşünüyorum fakat tek başıma olmuyooor bana bir eş lazııııımmm birlikte yapabilecek,konuşabilecek,beraber spor yapabilmek istiyorum . Diyet yapmayı düşünen bana yazabiliiiirrrr 😍🩷
İyi akşamlar ayy kızlar hiç aklımda ruhumda yokken kilo aldım normalde gebeliklerimde bile 55 i geçmem 3 çocuk annesiyim bu sene bir anda kilo almaya başladım ve diyet yapmak sadece aklımdan geçiyor eyleme geçmiyor yedikçe de yiyesim geliyor durduramiyorum aslında eskiden de durmadan yerdim ama almazdım 3 ayda 55 kilodan 70 kiloya çıktım teşvik lazım diyete

İyi akşamlar ayy kızlar hiç aklımda ruhumda yokken kilo aldım normalde gebeliklerimde bile 55 i geçmem 3 çocuk annesiyim bu sene bir anda kilo almaya başladım ve diyet yapmak sadece aklımdan geçiyor eyleme geçmiyor yedikçe de yiyesim geliyor durduramiyorum aslında eskiden de durmadan yerdim ama almazdım 3 ayda 55 kilodan 70 kiloya çıktım teşvik lazım diyete
Ah ahhh aynen öyle canım valla bende doğumdan sonra aldım maalesef 2 doğum ettim gebelikte bu kadar kilo almadım ama doğumdan sonra ister istemez kilo alımı oluyor o değil kolay kolay da verilmiyor.

Back