- 10 Ocak 2025
- 195
- 44
- 13
- 34
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
Yok öyle söyleyince olmuyor işte tatlıyı kes bacımAhahaha öyle de böyle ölecez he
Hayırlısı artık bir şekil gider kilolar çok da takmamak gerek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öyle söyleyince olmuyor işte tatlıyı kes bacımAhahaha öyle de böyle ölecez he
Hayırlısı artık bir şekil gider kilolar çok da takmamak gerek![]()
İyi akşamlar ayy kızlar hiç aklımda ruhumda yokken kilo aldım normalde gebeliklerimde bile 55 i geçmem 3 çocuk annesiyim bu sene bir anda kilo almaya başladım ve diyet yapmak sadece aklımdan geçiyor eyleme geçmiyor yedikçe de yiyesim geliyor durduramiyorum aslında eskiden de durmadan yerdim ama almazdım 3 ayda 55 kilodan 70 kiloya çıktım teşvik lazım diyeteMerhaba bayanlar 2.çocuğum 10 aylık ve 9.ayken memeyi bırak artık zayıflamam gerektiğini düşünüyorum fakat tek başıma olmuyooor bana bir eş lazııııımmm birlikte yapabilecek,konuşabilecek,beraber spor yapabilmek istiyorum . Diyet yapmayı düşünen bana yazabiliiiirrrr![]()
Ah ahhh aynen öyle canım valla bende doğumdan sonra aldım maalesef 2 doğum ettim gebelikte bu kadar kilo almadım ama doğumdan sonra ister istemez kilo alımı oluyor o değil kolay kolay da verilmiyor.İyi akşamlar ayy kızlar hiç aklımda ruhumda yokken kilo aldım normalde gebeliklerimde bile 55 i geçmem 3 çocuk annesiyim bu sene bir anda kilo almaya başladım ve diyet yapmak sadece aklımdan geçiyor eyleme geçmiyor yedikçe de yiyesim geliyor durduramiyorum aslında eskiden de durmadan yerdim ama almazdım 3 ayda 55 kilodan 70 kiloya çıktım teşvik lazım diyete
Kızlar beni de aranıza alın pkoluyum insülin direncim var eski halime dönmek istyrmMerhaba bayanlar 2.çocuğum 10 aylık ve 9.ayken memeyi bırak artık zayıflamam gerektiğini düşünüyorum fakat tek başıma olmuyooor bana bir eş lazııııımmm birlikte yapabilecek,konuşabilecek,beraber spor yapabilmek istiyorum . Diyet yapmayı düşünen bana yazabiliiiirrrr![]()
Merhaba bayanlar 2.çocuğum 10 aylık ve 9.ayken memeyi bırak artık zayıflamam gerektiğini düşünüyorum fakat tek başıma olmuyooor bana bir eş lazııııımmm birlikte yapabilecek,konuşabilecek,beraber spor yapabilmek istiyorum . Diyet yapmayı düşünen bana yazabiliiiirrrr![]()
Merhaba, çok düşük kalori alırsanız kilo veremezsiniz. Bu yazdıklarınız çok az. Ben chatgptye soruyorum. Sabah şunu yedim kilo vermek için ne yemeliyim diye.Kimsecikler yok ama olsun ben yazayım 1,5 kase çorba içtim bir kase de salata yedim ama beynim açsın diye bağırıyor bu gün yemek yapmadım ev ahalisi dışarıda yiyecekmiş bir ben kaldım dünden kalan çorbamı içtim oturduminşallah gece bir şey atıştırmam bir de ara öğün var unutmadan 1 kase yoğurt 2 hurma
İyi fikirMerhaba, çok düşük kalori alırsanız kilo veremezsiniz. Bu yazdıklarınız çok az. Ben chatgptye soruyorum. Sabah şunu yedim kilo vermek için ne yemeliyim diye.