Tabi kuzum yazarimnnUmarim verirsin canimm yedikleri ni buraya yazarsan verdiğin kiloyu çok mutlu olurum bende ozenirim belki motive olurum insallah incecik olucaz
Yumurtali.marol.salatasida yapablrm cok.iyi fikir kuzum sen biliomusun?Canım sahurda sadece 2 haşlanmış yumurta ye bizzat denedim hem çok tutuyor hemde kilo verdiyorr
Regli olamayinca cok siskinlik oluyorBende regl olamıyorum her tarafım şişti artık ayyy Napicam bilmiyorum
HosgeldiiinnnBende varim nasil olcaka
Canim biraz kendini tanıtsana yasin boyun felan:))86 kilodan 58 e indim sonra 70 e ciktim suan 70 kiloyum tekrar 58 olmak istiorum ...yumurta demissin yumurtanin birinin sarisini yeme kilo yapar .....
Tabiki :)) hoşgeldin.. sayımızın çoğalması çok güzel :) pazartesi günleri tartılma günümüz olsun herkez yazsın ne kadar verdiğini :) ayrıca kilo boy yazarak başlayabilirz. Yediğimiz öğütleri buraya yazarak birbirimizi hem yonlendirmis hem desteklemış oluruz :)Merhaba kızlar 80günlük bi anneyim. 65kilo ile hamile kaldim 71ile doguma gittim. Doğumdan 15gün sonra 65olmuştum ama emzirirken 67oldum. O yuzden diyete baslamam lazim. Çünkü emzirdikce yiyorum ve kilo aliyorum. Boyum 1.63 hedefim 57kilo. Spor yapamam bebekle. Yediklerime dikkat ederek zayiflamayi planliyorum:)) benide araniza alirsaniz sevinirim:))
Hosbulduk Canım o zaman katılan arkadaslari liste yapalim. Basladigimiz kiloyu ve hedefimizi yazalim. Sonrada haftalık liste ile kac kilo verdiğimizi yazalim.Tabiki :)) hoşgeldin.. sayımızın çoğalması çok güzel :) pazartesi günleri tartılma günümüz olsun herkez yazsın ne kadar verdiğini :) ayrıca kilo boy yazarak başlayabilirz. Yediğimiz öğütleri buraya yazarak birbirimizi hem yonlendirmis hem desteklemış oluruz :)
Canim bi ara diyetisyen e gitmiştim meyve buna kavun karpuz da dahil aSLA ana öğün e koyma demişti..Emzirdigim icin oruç tutmuyorum sabah kahvaltim
Beyaz peynir
2tane haşlanmış yumurta
2dilim kavun
Az biraz ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?