• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum!!!

Canım okul hayatım baya yoğun mühendislik okuyorum bu yüzden o 3 ayin anca son 15 günü spor yapmışımdır. İlk 1 ay her hafta akapuntur a gittim. Sonra ayda bir kez gittim. Yememe icmeme başta pek önem vermedim tatlı yi kestim ekmeği azalttım. Arada kaçamaklar oldu tabiki. Son 1 aydır ağır diyetler yapıyorum ama son bir ayda 6 kilosunu verdim kılı azaldikca vermesi zorlasiyor sanırım şu an daha zor. Vize haftamdayim şimdi sürekli kahve içiyorumm reglim de 1 hafta gecikti ödem topladı her yerim halim vasat yani..
Ayy cnm o kahveler başa bela ama sade Türk kahvesinin zararı yok. Birde daha 20 yaşında genceciksin metabolizmada hızlıysa süper. Canım kiraz sapı ve mısır Püskülü çayı iç ama hazır posetlerden değil. Kendin pazardan aldığın kirazı sapini biriktir misirlarin puskullerinide ya da pazarcidan iste puskullerini. Birer tutam at cezveye 5 dk kaynat ve iç hem tadı benim çok hoşuma gidiyor hemde gerçekten faydali

Ayy cnm o kahveler başa bela ama sade Türk kahvesinin zararı yok. Birde daha 20 yaşında genceciksin metabolizmada hızlıysa süper. Canım kiraz sapı ve mısır Püskülü çayı iç ama hazır posetlerden değil. Kendin pazardan aldığın kirazı sapini biriktir misirlarin puskullerinide ya da pazarcidan iste puskullerini. Birer tutam at cezveye 5 sk kaynat ve iç hem tadı benim çok hoşuma gidiyor hemde gerçekten faydali
Canım bitki çayları midem dokunuyor istifra ediyorum içtik ten sonra. İcebilirmiyim bilemem ama bu aralar zaten ıstahim çok kapalı sabah 5.30 gece 12 arasında Yediklerim şöylemesela : sabah 1 yağsız kepekli peynirli kucuk tost yanında domates öğlen kepekli form kraker akşam da 1 domates 1 elma gibi atistiriyorum. Bide dediğim gibi 2 kahve . Buna rağmen ödem topladım

Bende onu yapmak istiyorum ama haftanın 3 günü okul dayım tüm gün 4 gün yapıp 3 gün ara verince de olmuyor sanırım suskunprenses suskunprenses

Canım bitki çayları midem dokunuyor istifra ediyorum içtik ten sonra. İcebilirmiyim bilemem ama bu aralar zaten ıstahim çok kapalı sabah 5.30 gece 12 arasında Yediklerim şöylemesela : sabah 1 yağsız kepekli peynirli kucuk tost yanında domates öğlen kepekli form kraker akşam da 1 domates 1 elma gibi atistiriyorum. Bide dediğim gibi 2 kahve . Buna rağmen ödem topladım
Cnm benim reglin gecikti için büyük ihtimal ödem toplayisin. Ama bitki Çaylarının hepsi dokunmaz. Ben denemeni öneriyorum . Dedim ya zaten özellikle kendin topla malzemesini. O hazır poset çayları kullanma. Zaten bende kullanmıyorum. Demekten ne çıkar de bi dene bence ama tabi zorlayamam seni . Karar kesinlikle senin.

Cnm benim reglin gecikti için büyük ihtimal ödem toplayisin. Ama bitki Çaylarının hepsi dokunmaz. Ben denemeni öneriyorum . Dedim ya zaten özellikle kendin topla malzemesini. O hazır poset çayları kullanma. Zaten bende kullanmıyorum. Demekten ne çıkar de bi dene bence ama tabi zorlayamam seni . Karar kesinlikle senin.
Canim söylediğin tarifi denicem. . Tuz kesinlikle kullanmıyorum canım

Günaydın canım nasıl gidiyor neler yaptın.. benim şişkinliğim indi regl olamadim daha amaaa bu sabah 69.4 çıktım çok mutluyum 6 li rakamları gördüm :))
Gunaydiiinn ... hayatım tebrik ediyorum seni ... ayyy bende çok sevindim gerçekten. Hepimize nasip olur inşallah. .. Bugün sabah yuruyemedim başım ağrıyor. Migren var bende. Beni bazen aşırı kısıtlıyor.:(

Gunaydiiinn ... hayatım tebrik ediyorum seni ... ayyy bende çok sevindim gerçekten. Hepimize nasip olur inşallah. .. Bugün sabah yuruyemedim başım ağrıyor. Migren var bende. Beni bazen aşırı kısıtlıyor.:KK43:
Canim geçmiş olsun çok zordur bilirim benim anneminde var dikkat et kendine migreni tetiklicek şeyler yapma :KK17:

Ben de katılabilir miyim acaba size? 1 70 boy 73 kg 24 yaşındayım. hedefim 75 günde 63 e inmek. Spor ve diyet yapacagım bugün ilk günüm

Ben de katılabilir miyim acaba size? 1 70 boy 73 kg 24 yaşındayım. hedefim 75 günde 63 e inmek. Spor ve diyet yapacagım bugün ilk günüm
Hg cnm tabiki katilabilirsin. Cuma yarışma takımlarına katilmani öneriyorum bende saha salı günü üye oldum bu siteye

Hg cnm tabiki katilabilirsin. Cuma yarışma takımlarına katilmani öneriyorum bende saha salı günü üye oldum bu siteye
Ben de dün üye oldum bakalım motive eder beni diye:) Yoksa tek başıma motivasyonumu koruyamıyorum ama inanıyorum ki birlik olunca daha kolay olacaktır. Yarışma takımlarında en hızlı kilo vermeye mi çalışılıyor? Benim hedefim ayda 4 kilo vermekten fazlası değil, fazlasının saglıksız olduğunu düşünüyorum

Canim ben farklı bir gruptyim haftalik kill verme yarışması diye çok güzel motuve ediyorlar katil bence

Merhaba canim yasim 26
Boyum 162 kilom suan bazen 87 cikio bazen 88 diyete baslayali 1 buçuk ay oldu bi takimdaydim cok yogun oldugu cok zaman gittiği icin biraktim Günlüklerden bi arkadas edinmek istedim kurbana kadar bende kilo vermek istiyorum sende eger arkadss istiyosan beraber başarabiliriz
Kızlar bende 26 yasındayım. Bekarım. 83 kıloyum benıde alın aranıza..beraber baslayalım. Ozguven dıye bısey kalmadıı. Mutsuzluktan olmek uzereyım

Kızlar bende 26 yasındayım. Bekarım. 83 kıloyum benıde alın aranıza..beraber baslayalım. Ozguven dıye bısey kalmadıı. Mutsuzluktan olmek uzereyım
Kesinlikle katılıyorum cnm özgüven sıfır
Bende 155boy 81.3 kilo 28 yas

Başarıcaz önemli olan baslamakti basladik ben dukan yapiyorum canim

Back