• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum!!!

Kesinlikle katılıyorum cnm özgüven sıfır
Bende 155boy 81.3 kilo 28 yas
Canim ben öğrendim ki bu sürecte ağır diyetler yapmamak lazım.. benim 3 ayı geçti .. Sürekli ağır diyetler yaparsak vücudumuz farklı tepkiler verir.. enerjimiz olmaz.hevesimiz kırılır. Bence önemli olan uzun vadeye yaymak ve dikkat ederek ilerlemek.. benim ıstahim açılsa yicem bende ama bakalım açılır umarım. Bu aralar iyi gidiyor benim.

Ben de katılabilir miyim acaba size? 1 70 boy 73 kg 24 yaşındayım. hedefim 75 günde 63 e inmek. Spor ve diyet yapacagım bugün ilk günüm

Tabiki canım ama bişey sorucam 73 kilo musun 91mi iki mesaj da farklı yanlış yazdın sanırım :KK50:merak etiim
Sanırım benim mesajımı paylaştı arkadaş yanlışlıkla :) Çünkü benim yazdığımın aynısı. Bu arada 3.günüm ve diyete devam ediyorum. Kilomu 15.gün tekrar ölçmek istiyorum ve diyete başlarken vücut ölçülerimi de almamıştım onu da 15. gün yapacagım. Bugün umarım spor yapabilirim ama yapamazsam bile diyet güzel gidiyor ve yılmadan 75 günde 10 kilo fazlalıgı vermiş olacagım bu sefer kesin kararlıyım:)

Ben 2 ay da o dediğin kiloyu mümkün değil veremem .
171 83 kiloyum. Doğum yapali 10 ay oldu.
Ben diyet.yapıp iyi sonuçlar elde edemedim 85 ile diyete başlamıştım 84.8 ile bitirdim.
Pirinç lapasi yedim 1.5 gün
ve 11 gündür alkali su içiyorum ve tatlı yemedim hiç.
1.7oo gr gibi bir şey verdim
sende diyet yaparken alkali su iç tavsiye ederim
alkali suyu nerde bulabiliriz ne kadar güvenilir hangi marka almalıyız bide evde yapabilirmiyiz dr um kilo vermem gerktiği söyledi ama suyu çok zor içiyorum 1.5 lt yi zar zor içiyorum

alkali suyu nerde bulabiliriz ne kadar güvenilir hangi marka almalıyız bide evde yapabilirmiyiz dr um kilo vermem gerktiği söyledi ama suyu çok zor içiyorum 1.5 lt yi zar zor içiyorum
Canim hazır suyun içine 1.5 litre hazır suya 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatı ekleyebilirsin ben öyle yapıyordum bi aralar. Ama benim mideme dokundu açıkçası

Canim hazır suyun içine 1.5 litre hazır suya 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatı ekleyebilirsin ben öyle yapıyordum bi aralar. Ama benim mideme dokundu açıkçası
ingiliz karbonatını nereden bulabiliriz hazır degilde normal tatlı su ya yapsak olur mu ki ?

Bu sabah tartida 69 çıktım. Bu hafta 1.6 kg vermişim. Haftaya da güzel sonuçlar alırım inşaallah. Boyum 170 olduğu için insanlar yeter diyor ama tabiki şu an kiloluyum 55 olana kadar durmak yok

Ben kendim yapıyorum. Eczaneden ingiliz karbonatı aldım suya ilave edip içiyorum. Ama suyun tadı hafif değişiyor kaynatilmis bwbek suları gibi oluyor. Diyet yapmıyor olsan da içilebilir faydali

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum paylaşımlarınıza baktım çok motive edici kendmi tanıtıym 26 yaşındayım 1.56 boy 80.9 ile karbonhidrat diyetine başladım şu an 78.4 üm 60 a inmek istiyorum ama motivasyonunu çok çabuk kaybediyorumm :(

Back