• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum!!!

Umarim verirsin canimm yedikleri ni buraya yazarsan verdiğin kiloyu çok mutlu olurum bende ozenirim belki motive olurum insallah incecik olucaz :KK200::kk77:
Tabi kuzum yazarimnn

Sabah sandvc yedim kepek ekmegine bir bardak ayran

4 gibi 4 kasik et yemegi ayran

Aksam yoğurt

Kuzum regkiden dolayi oruc tutamadim yarin niyetlyiim sahurada menemen dusunuyorum ;)

Canım sahurda sadece 2 haşlanmış yumurta ye bizzat denedim hem çok tutuyor hemde kilo verdiyorr

Canım kesinlikle iki haşlanmış yumurtayı yede iki üç gün düzenli ye sende anlicaksin :)) yeşillikle karıştırıp salata da yapabilirsin tabi ben hiç öyle denemedim yeşillik ile aram çok kötü :skandal:

86 kilodan 58 e indim sonra 70 e ciktim suan 70 kiloyum tekrar 58 olmak istiorum ...yumurta demissin yumurtanin birinin sarisini yeme kilo yapar .....

Bende yapmadı valla tam tersi verdim bünyeye göre değişiyor tabiki. Sen kaç yaşındasin acaba

Canım ben şu an yeşil elma diyeti yapıyorum bugün başladım yaparım diyosan sende katilabilirsin

Merhaba kızlar 80günlük bi anneyim. 65kilo ile hamile kaldim 71ile doguma gittim. Doğumdan 15gün sonra 65olmuştum ama emzirirken 67oldum. O yuzden diyete baslamam lazim. Çünkü emzirdikce yiyorum ve kilo aliyorum. Boyum 1.63 hedefim 57kilo. Spor yapamam bebekle. Yediklerime dikkat ederek zayiflamayi planliyorum:)) benide araniza alirsaniz sevinirim:))

Ben ekmek yemiyorum oruc tutuorum sahurda yumurta ve haslanmis patates yogurt Domates peynir fix menum oftarda ekmeksiz ne bulursam

Merhaba kızlar 80günlük bi anneyim. 65kilo ile hamile kaldim 71ile doguma gittim. Doğumdan 15gün sonra 65olmuştum ama emzirirken 67oldum. O yuzden diyete baslamam lazim. Çünkü emzirdikce yiyorum ve kilo aliyorum. Boyum 1.63 hedefim 57kilo. Spor yapamam bebekle. Yediklerime dikkat ederek zayiflamayi planliyorum:)) benide araniza alirsaniz sevinirim:))
Tabiki :)) hoşgeldin.. sayımızın çoğalması çok güzel :) pazartesi günleri tartılma günümüz olsun herkez yazsın ne kadar verdiğini :) ayrıca kilo boy yazarak başlayabilirz. Yediğimiz öğütleri buraya yazarak birbirimizi hem yonlendirmis hem desteklemış oluruz :)

Tabiki :)) hoşgeldin.. sayımızın çoğalması çok güzel :) pazartesi günleri tartılma günümüz olsun herkez yazsın ne kadar verdiğini :) ayrıca kilo boy yazarak başlayabilirz. Yediğimiz öğütleri buraya yazarak birbirimizi hem yonlendirmis hem desteklemış oluruz :)
Hosbulduk Canım o zaman katılan arkadaslari liste yapalim. Basladigimiz kiloyu ve hedefimizi yazalim. Sonrada haftalık liste ile kac kilo verdiğimizi yazalim.

Emzirdigim icin oruç tutmuyorum sabah kahvaltim
Beyaz peynir
2tane haşlanmış yumurta
2dilim kavun
Az biraz ekmek

Emzirdigim icin oruç tutmuyorum sabah kahvaltim
Beyaz peynir
2tane haşlanmış yumurta
2dilim kavun
Az biraz ekmek
Canim bi ara diyetisyen e gitmiştim meyve buna kavun karpuz da dahil aSLA ana öğün e koyma demişti..:KK20:

Back