• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum!!!

Canim bi ara diyetisyen e gitmiştim meyve buna kavun karpuz da dahil aSLA ana öğün e koyma demişti..:KK20:
Bunu bilmiyodum canim, dikkat ederim bundan sonra.
Öğle yemeginde domates çorbası
Ara ogunde de 1fincan rezene cayi ictim:)

Bunu bilmiyodum canim, dikkat ederim bundan sonra.
Öğle yemeginde domates çorbası
Ara ogunde de 1fincan rezene cayi ictim:)
ALLAH bagsilasin yavrunu canim baslamak yolun yarisina gelmektir basladik basaricaz evelALLAH ;)

Arkadaslar iftarda ekmek yemedim gene patates yogurt salata tavuk gogsu kizarmis olan karpuz kavun maalesef iftarda seker almak icin imonlu soda dan tutun limonataya kadar iciyorum ....onu biraksam iyi aslindada ...

Akşam menumde
Kuru fasulye
Firinda tavuk ve princ pilavi vardi princ pilavini mecbur yaptim eşim bulgur yemedigi icin:( onun dışında bisey yemedim aksam. Ve 2lt su içtim günlük hedef kalorimin üstüne cikmadim:)) Bugün kendime guvenim geldi:))

Canın mate çayı iç tavsiyem ama abartmadan :KK50: bende elma diyeti ne devam ediyorum 2. Günüm ayin 27 sinde tartilcam şimdilik enerjim çok yerindee

Canım bence iftarda şeker alma hiç değilse 1 1 bucuk saat geçsin öyle almalısın bence

Sabah kahvaltimi yaptim:)) bi domates bi salatalik 1dilim beyaz peynir 4tane zeytin ve 1tane az yağlı yumurta:)

Ben sabahları ekmek yiyorum elma diyeti nde var yemesem halsiz düserim diye korkuyorum :110: iki hafta dvam ettirmek istiyorum kızlar bana destek olun tek tip beslenmek kolay değil :KK17: ama modumda yuksek baya istikrarliyim :sampiyon: basaricam inşallah gaza getirin kızlar beni daha çok :rolleyes::rolleyes::rapci:

Ben sabahları ekmek yiyorum elma diyeti nde var yemesem halsiz düserim diye korkuyorum :110: iki hafta dvam ettirmek istiyorum kızlar bana destek olun tek tip beslenmek kolay değil :KK17: ama modumda yuksek baya istikrarliyim :sampiyon: basaricam inşallah gaza getirin kızlar beni daha çok :rolleyes::rolleyes::rapci:
Tek tip gercekten zor canim. Herhalde 15gun sonra tiksinirdim:)))

Dun ogleyin tavuklu şehriye corbasi yemistim, aksamda misafirlikteydik
Azıcık bulgur pilavi 1tane lahmacun ve salata yedim. Hersey guzel gidiyor derken akşama tatli yedim hemde serbetli:(

Dun ogleyin tavuklu şehriye corbasi yemistim, aksamda misafirlikteydik
Azıcık bulgur pilavi 1tane lahmacun ve salata yedim. Hersey guzel gidiyor derken akşama tatli yedim hemde serbetli:KK43:
Canim arada olur öyle şeyler nefsimizi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayız bir iki gün daha fazla dikkat edersin açığı kaptırsin inşallah :KK68:

Benimde 3. Gün elma diyetimde sanırım 1 kılo vermiş olabilirim ama modumu dusurmuyorum başladığım işi bitircem kararlıliyim :KK59::KK9:

Canim arada olur öyle şeyler nefsimizi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayız bir iki gün daha fazla dikkat edersin açığı kaptırsin inşallah :KK68:
Canim ben zaten ekmegi biraktim. Yemekten çok kesmiyorum emzirdigim icin, günlük 2000kaloriyi gecmemeye calisiyorum. Abur cuburu ve tatlilari kestim. Onun disinda yemekte.degisikligim yok:)

Arkadaslar bende 65 kg ile basladim diyete Pazartesi gunu. Bugune kadar cok denedim ve surekli basarisiz oldum. Bogazimi tutamiyorum surekli yiyip iciyorum. Bu sefer burdan da destek alarak basarmak istiyorum. Ilk hedefim 22 Agustos'da 58 kg olmak. Eskiden gittigim diyetisyenin diyet listelerini saklamistim simdi onlari yapiyorum. 4 sene once 15kg aldim ve veremiyorum ama artik bu boyle devam etmez. Sosyal hayatimda ozguven eksikligi yaratiyor

Arkadaslar bende 65 kg ile basladim diyete Pazartesi gunu. Bugune kadar cok denedim ve surekli basarisiz oldum. Bogazimi tutamiyorum surekli yiyip iciyorum. Bu sefer burdan da destek alarak basarmak istiyorum. Ilk hedefim 22 Agustos'da 58 kg olmak. Eskiden gittigim diyetisyenin diyet listelerini saklamistim simdi onlari yapiyorum. 4 sene once 15kg aldim ve veremiyorum ama artik bu boyle devam etmez. Sosyal hayatimda ozguven eksikligi yaratiyor
Anlıyorum seni canım bende aynı durumdayım bıktım artık kilolardan hele şimdi bayram her yer sarma tatlı dün biraz fazla kaçırdım ama bugün dikkat ediyorum. Umarım hedefine ulaşırsın canım

Anlıyorum seni canım bende aynı durumdayım bıktım artık kilolardan hele şimdi bayram her yer sarma tatlı dün biraz fazla kaçırdım ama bugün dikkat ediyorum. Umarım hedefine ulaşırsın canım

Umarim sende basarirsin. Basarmamamiz icin aslinda bir sebep yok. Olay bizde bitiyor :)

Bugün sabah kepekli ekmekle yağsız peynir li tost yedim ara öğün de 1 elma akşam yemeğinde ise firın tavuk yedim tavuğu biraz fazla kaçırdım ama ne zaman akillancam ben ya :kızgın:

Bugün sabah kepekli ekmekle yağsız peynir li tost yedim ara öğün de 1 elma akşam yemeğinde ise firın tavuk yedim tavuğu biraz fazla kaçırdım ama ne zaman akillancam ben ya :kızgın:

Porsiyonlar onemli evet ama en azindan kaliteli kalori almissin. Moralleri bozmak yok yarin yepyeni birgun. Firsatin varsa yuryuyus yapsan aksam super olur.

Selam kizlar :) Iyi bayramlar:KK54: Ben de 81.3 kiloya ciktim. Basladim ben de diyete. Bir ayda 4-5 kilo vermeyi hedefliyorum bakalim yapabilecek miyim. Her gün yediklerinizi mi paylasiyorsunuz simdi? Ne yapiyorsunuz bu topikte belirlediniz mi bir seyler :anneadayı: ? Birlikte yapalim :)

Back