• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum!!!

Selam kizlar :) Iyi bayramlar:KK54: Ben de 81.3 kiloya ciktim. Basladim ben de diyete. Bir ayda 4-5 kilo vermeyi hedefliyorum bakalim yapabilecek miyim. Her gün yediklerinizi mi paylasiyorsunuz simdi? Ne yapiyorsunuz bu topikte belirlediniz mi bir seyler :anneadayı: ? Birlikte yapalim :)

Tabi ki yapicaksin :) Ne kadar oldu baslayali ve ne kadarda bir tartiliyorsun?

Tabi ki yapicaksin :) Ne kadar oldu baslayali ve ne kadarda bir tartiliyorsun?

Tesekkür ederim :) Birlikte basaracagiz insallah. Bir kac gün oldu sadece ama tam anlami ile baslayamadim. Simdi bir diyet listesi olusturdum kendime ve yarin gercek anlamda basliyorum. Bir aydir spora gidiyorum. Gecen seneden bu yana da 6.2 kilo vermis oluyorum :) Haziran'da aslinda 78.8e düsmüstüm ama bir anda aldim geri. Sen ne zaman basladin ve nasil gidiyor? Kac kilosun boy kac :)

Tesekkür ederim :) Birlikte basaracagiz insallah. Bir kac gün oldu sadece ama tam anlami ile baslayamadim. Simdi bir diyet listesi olusturdum kendime ve yarin gercek anlamda basliyorum. Bir aydir spora gidiyorum. Gecen seneden bu yana da 6.2 kilo vermis oluyorum :) Haziran'da aslinda 78.8e düsmüstüm ama bir anda aldim geri. Sen ne zaman basladin ve nasil gidiyor? Kac kilosun boy kac :)

4 sene once 15kg alarak bugun 65kg oldum :) Surekli baslayip birakiyorum bu sefer olucak inaniyorum. Boyumda 1.64. Pazartesi basladim ilk hedef 22 agustos da 58 olmak :) Bende eski diyetisyenimin listesini yapiyorum ve her gun yediklerimi yaziyorum (Pazartesiden beri) Simdi aksam yemegimi yedimde kendimi zor tutuoyrum ki daha 3. gun. Valla verelim su kilolari rahat rahat gezelim. Hep diyorum 3 ay once baslamis olsam suan rahattim diye ama iste naparsin hep beraber basaricaz. Bende hergun tartiliyordum psikolojim bozuldu artik pazartesiden pazartesiye:)

4 sene once 15kg alarak bugun 65kg oldum :) Surekli baslayip birakiyorum bu sefer olucak inaniyorum. Boyumda 1.64. Pazartesi basladim ilk hedef 22 agustos da 58 olmak :) Bende eski diyetisyenimin listesini yapiyorum ve her gun yediklerimi yaziyorum (Pazartesiden beri) Simdi aksam yemegimi yedimde kendimi zor tutuoyrum ki daha 3. gun. Valla verelim su kilolari rahat rahat gezelim. Hep diyorum 3 ay once baslamis olsam suan rahattim diye ama iste naparsin hep beraber basaricaz. Bende hergun tartiliyordum psikolojim bozuldu artik pazartesiden pazartesiye:)

Anliyorum. Ben de 3 yil önce 68 kiloya düsmüstüm ama maalesef aldim geri. Dogru diyorsun. Bu sefer basaralim ama :) en azindan 1 ay sabredersek gerisi gelir. Benim boy da 168. Kolay gelsin :)

tavsiyem karatay
tam uyulursa haftalik2 kg gidio.

Selemun aleyküm bende katılabilrmiyim :KK54:20 yaşındayım boyum 1.64 kilom 86 Ramazandan önce 93 kiloydum bu ay baya az yedim 86 kiloya düştüm zayıf hallerimi çok özledimm :63:

Canim denedinmi acaba ? Ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim 90 dan 73 e indim durdu benim baya bende de aynı etkiyi gösterir mi ?

evet canim
kisaca anlatayim . daha once de kilo vermeye calistim . ayni kiloya indim ama incelme az oldu . karatay yaptim hic sikintiya girmeden ideal kiloma geldim ve inceldim 38 bedenim degisiyo tabi bazi marklarda 36-38-40 kesime gore.

ilk hafta 3 kg tam yapilirsa her hafta 2kg gider. ama en ufak kacamak kilo vermede olumsuz yansir .

beyne format atip tam karatay yapan pisman olmaz.

hmmm bi de 1, 5yil oldu hala ayni kilomdayim . geri alma da olmadi.

Merhaba kızlar. Önce kendimi tanitayim 20 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Boyum 170 kilom 76. 3 ay gibi bir sürede çok çok kaçamakla 89 dan 76 ya indim. Şimdi ise 2 ayda 18 kilo vermek istiyorum. BAna 2 ay Yoldaş olacak bir diyet arkadaşı arıyorum. Ayrıca deneyimleriniz ve önerileriniz varsa bekliyorum. :)))

Merhaba, öncelikle üç ayda çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. Umarm en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın. :)

Slm kızlar bende bugün katıldım ve ciddi bir diyet arkadaşi arıyorum. Ben 155 boyunda ve 81 kiloyu şu anda. 28 yaşındayım. Kpss ye hazırlanırken 7 ayda 10 kilo aldım... 2010 da da aynı bu kilodaydim yürüyüş ve diyet ile 63 kiloya düştüm. Sonra zamanla kilo almalar başladı. Şu an inanılmaz huzursuzum kilolar yüzünden eski halime dönem ve sonrasında biraz daha incelmem lzm ....

Slm kızlar bende bugün katıldım ve ciddi bir diyet arkadaşi arıyorum. Ben 155 boyunda ve 81 kiloyu şu anda. 28 yaşındayım. Kpss ye hazırlanırken 7 ayda 10 kilo aldım... 2010 da da aynı bu kilodaydim yürüyüş ve diyet ile 63 kiloya düştüm. Sonra zamanla kilo almalar başladı. Şu an inanılmaz huzursuzum kilolar yüzünden eski halime dönem ve sonrasında biraz daha incelmem lzm ....
Hoşgeldin canım eğer konuyu okuduysan bende uzun zman dir diyetteyim su an 70.3 um boyum 170 hala devam ediyorum.. aklında ne var acaba diyet olarak

Hoşgeldin canım eğer konuyu okuduysan bende uzun zman dir diyetteyim su an 70.3 um boyum 170 hala devam ediyorum.. aklında ne var acaba diyet olarak
HB :) diyetisyen kişiye özel bir diyet vermedikten sonra hiçbir diyete itibar etmem ben. Ben sporcuyum sporcululuktan antrenörluge geçtim. Ama yıllardır bu işi yapmıyorum. Kilo verdiğim dönem de 2 yıl plates yaptım. 1 yıl fitness yaptım. Sporcululukta zaten kendi antenmanlarimiz vardı. Şimdi bu kilo ile ne sporu fln diyen olabilir; ))) tavalı ve ateşli silahlar antenöruyum . Sporu bıraktıktan sonra oldu ne olduysa. 2010 da da bırakmak zorunda kalmıştım. Sporsal anlamda gerekli eğitimleri aldığımız icin bircok konuda bilgimiz oluyo. Netteki diyetleri hiç araştırmiyirum işin açığı. Spora başladım persembeden bu yana yapıyorum. Birde düşük kalorili yedimmi tmm dir bu iş . Vücudumu tanıyorum allahtan :) ödem atmak için lahana corbasina güveniyorum yapsam yapsam diyorum fırsat bulamadım bir türlü. Bitki caylarina bayılırım kiraz sapı ve mısır Püskülü içmeye başlıcam bugün o da ödem söktürür nitelikte. Yoğurt içine zencefil zerdecal keten tohumu katip yemek de faydali.:))) böyle küçük ama kilo vermede etkili şeyler yapıp spor ile desteklersek bu iş tamam olur.:KK66:

Dedim ya 7 ay da 10 kilo aldım bunu pek dert etmedim aslında . Veririm nasıl olsa dedim. Ama biraz hızlı vermem lzm benim derdim hızlı kilo vermek şu anda. Kuzenim diyetisyen ile 4.5 ayda 77 den 59 a düştü. Ben ilk olarak 65 e duseyim inşallah. Sonrasında da bi 55 olup sabitlesem muazzam olucak :)))

Dedim ya 7 ay da 10 kilo aldım bunu pek dert etmedim aslında . Veririm nasıl olsa dedim. Ama biraz hızlı vermem lzm benim derdim hızlı kilo vermek şu anda. Kuzenim diyetisyen ile 4.5 ayda 77 den 59 a düştü. Ben ilk olarak 65 e duseyim inşallah. Sonrasında da bi 55 olup sabitlesem muazzam olucak :)))
Canim hızlı verince çok kolay alabiliyorsun . Ama bende senin givi sabırsizim bir an önce vermek istiyorum bende spor yapmayı dusunuyomusun

Canim hızlı verince çok kolay alabiliyorsun . Ama bende senin givi sabırsizim bir an önce vermek istiyorum bende spor yapmayı dusunuyomusun
Söylemiştim cnm bi önceki uzun msjimda. .. persembeden bu yana sabahları 1.5 2 saat civarı yürüyüş yapıyorum evde koşu bantı dambıl plates seti twister power twister titreşimli msj aleti fln var aslında ama henüz bunlari kullanmaya başladım haftaya baslicam sen 3 ayda 20 kiloyu nasıl verdin kuzum bana bi anlat hele :))))

Canım okul hayatım baya yoğun mühendislik okuyorum bu yüzden o 3 ayin anca son 15 günü spor yapmışımdır. İlk 1 ay her hafta akapuntur a gittim. Sonra ayda bir kez gittim. Yememe icmeme başta pek önem vermedim tatlı yi kestim ekmeği azalttım. Arada kaçamaklar oldu tabiki. Son 1 aydır ağır diyetler yapıyorum ama son bir ayda 6 kilosunu verdim kılı azaldikca vermesi zorlasiyor sanırım şu an daha zor. Vize haftamdayim şimdi sürekli kahve içiyorumm reglim de 1 hafta gecikti ödem topladı her yerim halim vasat yani..

Back