Merhaba canim Insallah basarili olur istedigin kiloya ulasirsinMerhaba kızlar. Önce kendimi tanitayim 20 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Boyum 170 kilom 76. 3 ay gibi bir sürede çok çok kaçamakla 89 dan 76 ya indim. Şimdi ise 2 ayda 18 kilo vermek istiyorum. BAna 2 ay Yoldaş olacak bir diyet arkadaşı arıyorum. Ayrıca deneyimleriniz ve önerileriniz varsa bekliyorum. :)))
Ben 2 ay da o dediğin kiloyu mümkün değil veremem .
171 83 kiloyum. Doğum yapali 10 ay oldu.
Ben diyet.yapıp iyi sonuçlar elde edemedim 85 ile diyete başlamıştım 84.8 ile bitirdim.
Pirinç lapasi yedim 1.5 gün
ve 11 gündür alkali su içiyorum ve tatlı yemedim hiç.
1.7oo gr gibi bir şey verdim
sende diyet yaparken alkali su iç tavsiye ederim
Haklısın belkide. Ama benim bunyem çok şükür hızlı çalışıyor :) verebildigim kadarını vermek istiyorum hiç değilse. Onerileerin için çoook teşekkür ederim. İnşallah sende istediğin kiloya gelirsin :))Ben 2 ay da o dediğin kiloyu mümkün değil veremem .
171 83 kiloyum. Doğum yapali 10 ay oldu.
Ben diyet.yapıp iyi sonuçlar elde edemedim 85 ile diyete başlamıştım 84.8 ile bitirdim.
Pirinç lapasi yedim 1.5 gün
ve 11 gündür alkali su içiyorum ve tatlı yemedim hiç.
1.7oo gr gibi bir şey verdim
sende diyet yaparken alkali su iç tavsiye ederim
Evet ailemle yaşıyorum. Çok isterim katılmayı :)Merhaba canim Insallah basarili olur istedigin kiloya ulasirsin
sana önerim en guzeli karatay beslenmesi
eger ailenle yasiyorsan sorun yok yemen gerekenleri annen hazirlar
yok eger yalniz yasiyorsan biraz zorlanirsin
istersen bizim grubada katilabilirsin
97 kiloyla tekrar basliyorum topigimizin adi
Merhaba canimmm :))) ben hala birini arıyorum. Beraber başarabiliriz belki kendini tanıtsana birazBen varım bende kurbana kadar kilo vermek istiyorum 90 kusurden simdi 87 88 arasi kilodayim bayrama 3aydan az zaman kaldi
Merhaba canim yasim 26Merhaba canimmm :))) ben hala birini arıyorum. Beraber başarabiliriz belki kendini tanıtsana biraz
Canim biraz o diyet sagliksiz diye duydumOncelikle söylemek isterim ki ben zayıflama günlüğü tutuyorum biraz çocukça gelebilir ama çok işe yarıyor:) hergün yediklemi yazıyorum ve haftada bir tartıLip yazıyorum. Şimdi elma diyeti ne baslicagim için 2 hafta sonra yani 5 agustos ta tartilcam çok zor ama dayancam iki hafta tartiya çıkmicam. Perşembe günü bütüm var o yüzden bu iki gün ders caliscam spor yapamicam. Cuma günü de ilk isim yürüyüş arti artık ben evde spor yapmaya caliscam :) bu diyetle gerçekten çok kilo verilebiliyor. Kahvaltı olduğu için bu diyet beni zorlamiyor. İki hafta sonra 70 e inecegim gibi geliyor inşallah. Birde regl problemim var 1 hafta gecikti umarım kısa zamanda olurum çok ödem topluyor vücudumda
Canim daha önce 1 hafta yaptım hiç bir kötü etkisini görmedim. Bence denemelisin tabi yine de sen bilirsin eğer denemek istersen elma diyeti ile kilolara Elveda forumu açtım oraya geçelim..Canim biraz o diyet sagliksiz diye duydum
Arada yanina ugrarim kuzum kolay gelsinCanim daha önce 1 hafta yaptım hiç bir kötü etkisini görmedim. Bence denemelisin tabi yine de sen bilirsin eğer denemek istersen elma diyeti ile kilolara Elveda forumu açtım oraya geçelim..
Tabiki kuzum ben de kuzu ekmegi kesicem zarsrli hic bisi yemicem saglikli bi kahvalti öğlen sebze yada tavuk köfte aksamda yogurr yada corba nasil sence kuzum?Senin düşüncen ne peki izleyeceğin yol farklı diyetler yapıyor olmamız birbirimize destek olmayacagimiz anlamına gelmez
Aynen tatlım bende aynı bastan beri böyle besleniyorum 6 kilo gitti ama dahada gitmesi lazim yolum cok uzun ama bende guc cokBence özellikle akşam az yemek gerekiyor. Sabahi protein destekli yap kesinlikle haşlanmış yumurta yemelisin. Öğlen et destekli Beslen ama haşlama yap yanında yoğurt yiyebilirsin akşami ise çorba ve salata yiyebilirsin daha önce diyetisteyene gitmiştim bu tarz vermişti :) ara öğün de ekle bence yağsız ayran felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?