• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet (15 -20 kilo veriliyor )

kıslar sanırım bu konuyu açan daha çocuk yanlış hatırlamyıyorsam bir konuya yazmıştı daha 14 yaşında .
dedigim gibi benim kızımdanda küçük .
konuyu öyle degerlendirin .

bu yaşda yanlışlıklar yapmayın. abla nasihati :31:

hayır 16-17 yaşındayım doğum tarihimde yanlışlık var

arkadasım diğer açtığın topiğe baktım yeni açtığına orda yasın daha farklı 2006 demişsin sen şimdi 16 yasındaysan o zaman kaç yasında aşık olabiliyosun sana ve sözlerine hiç inanmadımmm ama yalanlarınla çok dikkat çekiyosun

Heralde espri olsun diye kafanızdan uydurdunuz. Böyle diyet mi olur:20:

espri olsun diye mi bilinmez, ama uyduruldugu kesin :27:

kıslar sanırım bu konuyu açan daha çocuk yanlış hatırlamyıyorsam bir konuya yazmıştı daha 14 yaşında .
dedigim gibi benim kızımdanda küçük .
konuyu öyle degerlendirin .

bu yaşda yanlışlıklar yapmayın. abla nasihati :31:

o yaş sürekli topikten topiğe değişiyo, bi topikte de 2008de koluna ağda yaptığını yazmış. ben mi abarttım yoksa şuan 16 bile olsa 2008 onun için çok erken değil mi?

bu tarz diyetler çok yanlış kilo verilmiyor kaslar eriyorve kalbe zarar veriyormuş ben bu tarz bir diyet denemiştim verdiğim 2 kgnın 1 kgsı tekrar aldım o da kg dğlmş zaten suymuş şahsen ben önermiyorum

arkadasım diğer açtığın topiğe baktım yeni açtığına orda yasın daha farklı 2006 demişsin sen şimdi 16 yasındaysan o zaman kaç yasında aşık olabiliyosun sana ve sözlerine hiç inanmadımmm ama yalanlarınla çok dikkat çekiyosun

ha bu arada 10 yasındamı aşık olup arkadasının omzunda ağladınnn

espri olsun diye mi bilinmez, ama uyduruldugu kesin :27:

o yaş sürekli topikten topiğe değişiyo, bi topikte de 2008de koluna ağda yaptığını yazmış. ben mi abarttım yoksa şuan 16 bile olsa 2008 onun için çok erken değil mi?

2011 yılındayız huhu 12 yşndydm orda hem 6. sınıfa gidiyordum.. ve insanlara bu kadar yüklenmenizi anlıyamadım bile...

Back
X