Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıslar sanırım bu konuyu açan daha çocuk yanlış hatırlamyıyorsam bir konuya yazmıştı daha 14 yaşında .
dedigim gibi benim kızımdanda küçük .
konuyu öyle degerlendirin .
arkadasım diğer açtığın topiğe baktım yeni açtığına orda yasın daha farklı 2006 demişsin sen şimdi 16 yasındaysan o zaman kaç yasında aşık olabiliyosun sana ve sözlerine hiç inanmadımmm ama yalanlarınla çok dikkat çekiyosun
kıslar sanırım bu konuyu açan daha çocuk yanlış hatırlamyıyorsam bir konuya yazmıştı daha 14 yaşında .
dedigim gibi benim kızımdanda küçük .
konuyu öyle degerlendirin .
o yaş sürekli topikten topiğe değişiyo, bi topikte de 2008de koluna ağda yaptığını yazmış. ben mi abarttım yoksa şuan 16 bile olsa 2008 onun için çok erken değil mi?
bu tarz diyetler çok yanlış kilo verilmiyor kaslar eriyorve kalbe zarar veriyormuş ben bu tarz bir diyet denemiştim verdiğim 2 kgnın 1 kgsı tekrar aldım o da kg dğlmş zaten suymuş şahsen ben önermiyorum
arkadasım diğer açtığın topiğe baktım yeni açtığına orda yasın daha farklı 2006 demişsin sen şimdi 16 yasındaysan o zaman kaç yasında aşık olabiliyosun sana ve sözlerine hiç inanmadımmm ama yalanlarınla çok dikkat çekiyosun
espri olsun diye mi bilinmez, ama uyduruldugu kesin
o yaş sürekli topikten topiğe değişiyo, bi topikte de 2008de koluna ağda yaptığını yazmış. ben mi abarttım yoksa şuan 16 bile olsa 2008 onun için çok erken değil mi?