Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

Elin yahudisi(?!) asker oluyor da Müslümanların neyi eksik sorusuna hazır ol.
Ükemizin erkekleri 4 gözle bedelliyi beklerken, kadınlar gitmesi ilginç geldi...
Parası olan bedelli yapar, elektirik faturasını bile ödemeyecek durumda olan ailenin oğlu askere.. Bukadar net..

Bu topik hala 5 sayfa eğer ayşe öğretmen Beyaz'ın programa bağlandı şunu bunu dedi konulu bir topik olsaydı şimdiye 30 sayfa olmuştu.
ölen yavrunun reklamı otuz oldu mu acaba oldukça hadi canlar artık kapatalım konuyu reklam bitti mi

Cok merak ettim sen ne yapiyorsun su an? Ha bize ders vermek gibi bir misyon edindin de onu mu yerine getiriyorsun? Kimsin sen milletin dinini diline dolarsin haddini bil.. sen cene yarstirma o zaman git sehit(!) Ol hadi canim tutmayalim seni..
sayfamız 30 olmadı mi halen

S
Cok merak ettim sen ne yapiyorsun su an? Ha bize ders vermek gibi bir misyon edindin de onu mu yerine getiriyorsun? Kimsin sen milletin dinini diline dolarsin haddini bil.. sen cene yarstirma o zaman git sehit(!) Ol hadi canim tutmayalim seni..
sayfamız 30 olmadı mi

zaten gerginim hele çocuklar söz konusu olunca böyle çirkin çirkin ağızlara dolanınca daha da bi deliriyorum git belanı başkasından bul.sabah sabah çattık ya.

KENDINIZI BILMEZ INSANLARSINIZ BIR MANSET VURMUS YAVRUMUZ YANDI DIYE ONDAN SONRA SAYFAMIZ NEDEN 30OLMAMIS YAZIK SIZE YA YAPMAYIN ILLAKI KONUSMAK ISTIYORSANIZ GIDIN BASKA KONULARA BU NE YA YAVRUMUZU MALZEME ETMEYIN

KENDINIZI BILMEZ INSANLARSINIZ BIR MANSET VURMUS YAVRUMUZ YANDI DIYE ONDAN SONRA SAYFAMIZ NEDEN 30OLMAMIS YAZIK SIZE YA YAPMAYIN ILLAKI KONUSMAK ISTIYORSANIZ GIDIN BASKA KONULARA BU NE YA YAVRUMUZU MALZEME ETMEYIN

yok olmadı tutturamadın.başka yerden gel.biraz daha araştır.

onu ne için neyi ima ederek yazdığımızı çok iyi biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…