- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Ükemizin erkekleri 4 gözle bedelliyi beklerken, kadınlar gitmesi ilginç geldi...
Elin yahudisi(?!) asker oluyor da Müslümanların neyi eksik sorusuna hazır ol.
ölen yavrunun reklamı otuz oldu mu acaba oldukça hadi canlar artık kapatalım konuyu reklam bitti miBu topik hala 5 sayfa eğer ayşe öğretmen Beyaz'ın programa bağlandı şunu bunu dedi konulu bir topik olsaydı şimdiye 30 sayfa olmuştu.
konu telef oldu gitti ya la.
sayfamız 30 olmadı mi halenCok merak ettim sen ne yapiyorsun su an? Ha bize ders vermek gibi bir misyon edindin de onu mu yerine getiriyorsun? Kimsin sen milletin dinini diline dolarsin haddini bil.. sen cene yarstirma o zaman git sehit(!) Ol hadi canim tutmayalim seni..
ölen yavrunun reklamı otuz oldu mu acaba oldukça hadi canlar artık kapatalım konuyu reklam bitti mi
sayfamız 30 olmadı miCok merak ettim sen ne yapiyorsun su an? Ha bize ders vermek gibi bir misyon edindin de onu mu yerine getiriyorsun? Kimsin sen milletin dinini diline dolarsin haddini bil.. sen cene yarstirma o zaman git sehit(!) Ol hadi canim tutmayalim seni..
sayfamız 30 olmadı mi halen
ölen yavrunun reklamı otuz oldu mu acaba oldukça hadi canlar artık kapatalım konuyu reklam bitti mi
ne diyosun sen? cidden ne diyor bu müslüman kişi?
Maalesef öyle...Ükemizin erkekleri 4 gözle bedelliyi beklerken, kadınlar gitmesi ilginç geldi...
Parası olan bedelli yapar, elektirik faturasını bile ödemeyecek durumda olan ailenin oğlu askere.. Bukadar net..
ay aynı şeyi yazmışız.şaka olmalısın sen B bekliyorumseni
şaka olmalısın sen B bekliyorumseni
Şaka misin sen ya.. sabah sabah renk katmak icin geldin hehalde.. ne bekliyorsan otur su kosede bekle, delirtme milleti..
ben ne diyim dahaşakamısın sen
üçümüzünde ruh hali okuyunca o mesajı bu olmuş.ben ne diyim daha
e aklın yolu bir :)üçümüzünde ruh hali okuyunca o mesajı bu olmuş.
KENDINIZI BILMEZ INSANLARSINIZ BIR MANSET VURMUS YAVRUMUZ YANDI DIYE ONDAN SONRA SAYFAMIZ NEDEN 30OLMAMIS YAZIK SIZE YA YAPMAYIN ILLAKI KONUSMAK ISTIYORSANIZ GIDIN BASKA KONULARA BU NE YA YAVRUMUZU MALZEME ETMEYIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?