- 4 Aralık 2015
- 143
- 22
- 13
- 36
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
malzeme yok artık siz kendiniz sayfayı oyunlara götürün artık benden bu kadaryok olmadı tutturamadın.başka yerden gel.biraz daha araştır.
onu ne için neyi ima ederek yazdığımızı çok iyi biliyoruz.
Ciddiyim su foruma uye olmadan once "okudugumuzu anladik mi" adinda 3 paragraf sorusu sorsalar sitede bir avuc adam kalir..
malzeme yok artık siz kendiniz sayfayı oyunlara götürün artık benden bu kadar
Aman cok sukur hadi sen git dinde cinsiyet secmenin faziletlerini arastir hadi canim..
Sorulari zevkle hazirlarimCiddiyim su foruma uye olmadan once "okudugumuzu anladik mi" adinda 3 paragraf sorusu sorsalar sitede bir avuc adam kalir..
nasıl ya.
sen ve senin gibileri de derler biraz daha zorlarsanız sayfanın otuzu aşar ha hayret acaba bu gün haberleri okudun mu bakın hele kaç tavrımız olmuş getirinde sayfanın OTUZU bulsunKlasik yurdum insani.. kendisine bakmadan baskalarini yargilama hakkina sahip olduguna inanan siradan biri.. arada birileri cikip kara murat'cilik oynuyor illa ki..
Ne diyorsun Allah aşkına? Türkçe mealini de alalım.klasik yurdum insanı
sen ve senin gibileri de derler biraz daha zorlarsanız sayfanın otuzu aşar ha hayret acaba bu gün haberleri okudun mu bakın hele kaç tavrımız olmuş getirinde sayfanın OTUZU bulsun
klasik yurdum insanı
sen ve senin gibileri de derler biraz daha zorlarsanız sayfanın otuzu aşar ha hayret acaba bu gün haberleri okudun mu bakın hele kaç tavrımız olmuş getirinde sayfanın OTUZU bulsun
sen naptın. ne gibi tavır sergiledin peki. hani soruyorsun ya karşındakine. mesela neler yaptınklasik yurdum insanı
ha vatan yok, kimlik yok, dil yok demek senin tavrındı pardonsen naptın. ne gibi tavır sergiledin peki. hani soruyorsun ya karşındakine. mesela neler yaptın
anladım anladım. bir önceki mesajımda yazdım.Çok zeki iseniz anlarsınız
Komün 30 olur ha gayretanladım anladım. bir önceki mesajımda yazdım.
sayendde şekerKomün 30 olur ha gayret
sinirleriniz bozuk olmasaydi burda ne isiniz olurduay sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?