- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
hayır eğer okuduğu Kuran'sa, ben ne okudum da tam tersini anladım bilemedim.şu sitede bu düşünceleride gördüm ya. vatan ,dil yokmuş. işte bunlara diyeceksin vatan yoksa git o zaman nereye gidersen diye
kardeşlerimiz diye ilan eden s
gerçekten haklısın iki tarafta çok suçlu bizi bu duruma getiren iki tarafta millet dinini bırakmış yok turk yok kurt müslümanlık nerde biz müslümanlar ancak dinimiz için oluruz dilimiz için değil takmışlar yok kimlik yok vatan yok bayram BIZ MUSLUMANLARI TEK BAYRAGI TEK DILI VAR
arapça konuşacağız vatanımız olmayacak. oldu gözlerim dolduhayır eğer okuduğu Kuran'sa, ben ne okudum da tam tersini anladım bilemedim.
hayretim şaştı doğrusu :)arapça konuşacağız vatanımız olmayacak. oldu gözlerim doldu
sen müslüman değil misin bizim edebi dünyada K onusacagimiz tek dil var arapca bizim tek vatanımız kabirimizdir bu dünya bu vatan bu bayrak kime kalmış bize kalsın. ben arap değilim
2 mesaj önce öyle demiyordun.çok şükürtürküm sizin gibi faşist insanlar dinini bırakıp akşama kadar ölen yavrularimizin arkasında ancak siyaset yapar iki fatiha okuyun bari ona yarayin
çok şükürtürküm sizin gibi faşist insanlar dinini bırakıp akşama kadar ölen yavrularimizin arkasında ancak siyaset yapar iki fatiha okuyun bari ona yarayin
misel ban faşistim evet,ülkemi çok seviyorum..senin gibi dini kullanıp da iki cümle yazdığını din dersi verdiği sanan insanlardan gına geldi bulantı oldu bende artık.çok şükürtürküm sizin gibi faşist insanlar dinini bırakıp akşama kadar ölen yavrularimizin arkasında ancak siyaset yapar iki fatiha okuyun bari ona yarayin
asıl faşist benim doğru bunu hep kabul ettim zaten, iki fatiha okumadığımızı nerden biliyosun? senin okuduğun kitapta, insanların günahını al, önyargılı ol, kul hakkına gir mi yazıyor?çok şükürtürküm sizin gibi faşist insanlar dinini bırakıp akşama kadar ölen yavrularimizin arkasında ancak siyaset yapar iki fatiha okuyun bari ona yarayin
çok alakalı oldu bak bu yazdıklarınla. sen etme bence.ölen üç aylik bebeği malzeme etmeyin
ölen üç aylik bebeği malzeme etmeyin
evet canım doğru allahima kurban olayim senin100 yıl önce binbir emekle kurulan bir ülkeyi kişisel hırs ve ihtiraslarla ne hale getirdiler.
2002 itibari ile iktidar oldukları ülkemde önce biten terörün hortlamasına sebep oldular.
Askerleri paşaları konuşanları kendilerinden olmayanları içeri tıktılar. Kimi öldü, kimi susturuldu, korkutuldu...
Oslo'da anlaşmalarını yaptılar, daha sonra adına 'analar ağlamasın' başlığı altında halka sattılar.
Davulla zurnayla Habur'da terörist karşıladılar.
Apo'yu yakalayan Engin Alan gibi Paşaları halkın gözünde terörist yaparken, teröriste 'ben de olsam dağa çıkardım' diye tam destek verdiler.
Dağdaki teröriste 'in, Meclis'e gir konuşalım anlaşalım' dediler.
Medya gözü önünde kanlı bıçaklı gibi hakaretleştiler, gizli kapılar arkasında elele verdiler.
Bakın terörü bitirdik dediler, artık huzur var dediler.
Sonra Noldu?
7 haziran sonucunda birden bitti dedikleri terör hortladı.
Daha sonra Güneydoğu'da daha hararetli bir savaş başladı.
Pkk bir yandan, devletin asker ve polisi bir yandan şehirlerde karşılıklı çatışırken olan oranın halkına oldu.
Sonra safı oynayan hükümet 'kandırıldık' dedi çıktı işin içinden.
Hani tam güvenlik vardı, herşey kontrol altındaydı. Pkk güçlenirken asker nerdeydi, polis nerdeydi?
İşte bu yüzden hükümet katil diyorlar.
Çünkü sebebiyet veren o.
Devlet düşmanı oldukları için değil, daha çok bunları ateşleyecek fırsata göz yumdukları ve destekledikleri için.
gel bunu bu millete anlat anlatabilirsen yok fasistim yok bilmem neyim halen düştüğümüz bu hali görmemezlikten gelip ahkam kesiliyorlar çok yurekliysen al silahı git askerlik yap buralarda ziyan oluyorsunuz iki satır yazacaksınız diye100 yıl önce binbir emekle kurulan bir ülkeyi kişisel hırs ve ihtiraslarla ne hale getirdiler.
2002 itibari ile iktidar oldukları ülkemde önce biten terörün hortlamasına sebep oldular.
Askerleri paşaları konuşanları kendilerinden olmayanları içeri tıktılar. Kimi öldü, kimi susturuldu, korkutuldu...
Oslo'da anlaşmalarını yaptılar, daha sonra adına 'analar ağlamasın' başlığı altında halka sattılar.
Davulla zurnayla Habur'da terörist karşıladılar.
Apo'yu yakalayan Engin Alan gibi Paşaları halkın gözünde terörist yaparken, teröriste 'ben de olsam dağa çıkardım' diye tam destek verdiler.
Dağdaki teröriste 'in, Meclis'e gir konuşalım anlaşalım' dediler.
Medya gözü önünde kanlı bıçaklı gibi hakaretleştiler, gizli kapılar arkasında elele verdiler.
Bakın terörü bitirdik dediler, artık huzur var dediler.
Sonra Noldu?
7 haziran sonucunda birden bitti dedikleri terör hortladı.
Daha sonra Güneydoğu'da daha hararetli bir savaş başladı.
Pkk bir yandan, devletin asker ve polisi bir yandan şehirlerde karşılıklı çatışırken olan oranın halkına oldu.
Sonra safı oynayan hükümet 'kandırıldık' dedi çıktı işin içinden.
Hani tam güvenlik vardı, herşey kontrol altındaydı. Pkk güçlenirken asker nerdeydi, polis nerdeydi?
İşte bu yüzden hükümet katil diyorlar.
Çünkü sebebiyet veren o.
Devlet düşmanı oldukları için değil, daha çok bunları ateşleyecek fırsata göz yumdukları ve destekledikleri için.
t erbiyene takil canım senin gibi faşist insanlar ancak bu yavrulare
evet canım doğru allahima kurban olayim senin
İyi o Zaman herkes eline silahı alsın, Cenk'e gidelim? Bu mudur?gel bunu bu millete anlat anlatabilirsen yok fasistim yok bilmem neyim halen düştüğümüz bu hali görmemezlikten gelip ahkam kesiliyorlar çok yurekliysen al silahı git askerlik yap buralarda ziyan oluyorsunuz iki satır yazacaksınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?