• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

çok şükür En Büyük TÜRKİYEtürküm sizin gibi faşist insanlar dinini bırakıp akşama kadar ölen yavrularimizin arkasında ancak siyaset yapar iki fatiha okuyun bari ona yarayin
Bu ne biçim mesaj hayrola sana ne oluyor bizlerin faşist olduğuna nereden kanaat getirdin söylermisin.

Ne yapılması gerekiyor peki saraylım? Billyorsun senin dusuncelerin benim icin her zaman onemlidir, cozum ne olmalı?

Ya da nolur bari sen cevap ver, dunyada teroru hangi devlet orta yol bularak bitirebilmis?

Cumhuriyet tarihi gecmisinde terorle ve devlete karsı yapılan isyanlarla nasıl mucadele edildigi ve koklerinin nasıl kurutuldugu asikar..Maalesef kurunun yanında yas ta yanıyor..Cok acı ama gercek bu.

Bu arada bu ulkede terorle en iyi mucadele eden siyasi lider Tansu cillerdir..o donem yontemleri de arastırılabilir..

Yine bi parantez acayım, sana vatan haini diyen arkadasın gecmis yıllarda pkk icin "ama beyaz toroslar, ama terorun neden basladıgına bakmak lazım, ama devlet zulmu" mesajlarını hatırlarım..nolmus ta cark edilmis acepo_O
Sözlerimi yine carpitmissin.iftira atmadan once gecmiste ne yazdigimi iyi hatrla!hatta yiyiyorsa bul cikart
Ben pkk zamaninda yapilan yanlis devlet politikasiyla güç ve sempatzyan buldu dedim.ne yazdigimi da ne dusundugumu de gayet iyi biliyorum.o Tansu ciller iyi mucadele etmisti dedgin zamanlar.o zamanlar gercekten masum halkta cokca öldü.cokca faili mechul oldu.simdi siviller zarar goruyor ciller hic hasar vermedi diyen siz ne cabuk unuttunuz yakilan koyleri.bi bak istersen.bircogunun babasi evden alindi ölüm kuyularina atıldi.bu nefretle guclendi pkk dedim.devlet o zaman yanlis yapti bu sayede pkk taraftarlari yore halki tarafndan ve haksz yere zulum gorenlerin yakinlari tarafindan artti dedim.bunun neyi yanlis.
Pkk yi hakli gorecek savunacak tek bir yazimi çıkar.boş boş konuşma!

kadınları askere alıyorlarmıydı. israilmi burası:)
images

Elin yahudisi(?!) asker oluyor da Müslümanların neyi eksik sorusuna hazır ol.

toplumsal bilinç hepimiz müslümanız yaşasın diyerek olmaz.Allah aşkına biz kurtuluş savaşında da gördük bu ümmetçi anlayışı.türkün türkten başka dostu yoktur cümlesi çok doğru.buyurun yine faşik oldum.

Toplaşmayın çeteler kızın üstüne adam dinini kuranını okusun yazsın.
Ama şunuda unutmasın Türkiye Türktür Türk kalacaktır bunuda iyice o kafalarına soksunlar Müslümanız elhamdülillah kimseden ne Müslümanlığı nede Türklüğü öğrenecek değiliz.

Toplaşmayın çeteler kızın üstüne adam dinini kuranını okusun yazsın.
Ama şunuda unutmasın Türkiye Türktür Türk kalacaktır bunuda iyice o kafalarına soksunlar Müslümanız elhamdülillah kimseden ne Müslümanlığı nede Türklüğü öğrenecek değiliz.

toplaştık bile.artık çok geç :)

Okuduğunuzu anlamaktan ve idrak etmekten uzak iseniz bunun ceremesini ben ve benim gibilere yüklemeyin...
Bırakın siyaseti, insan ilmi üstüne bile bir fikriniz yokken bir de küçümseme çabaları içine giriyorsunuz ya, ayrı bir komedi oluyor. Yalnız 'trajikomedi'
Tek dil Arapça gibi farklı hazeyanlarınızda takılın siz, iyiyiz biz böyle, faşist faşist takılıyoruz tabiri caizse.
faşist kelimen size değil yanlışlıkla size iletildi çok şükür ben öncelikle müslüman daha sonrada türküm kendini bilmez insanlar halen üç aylik bebekleri malzeme etmelerine goz yumamiyorum sizin yorumlarinizi çok değindim ve destekliyorum da

faşist kelimen size değil yanlışlıkla size iletildi çok şükür ben öncelikle müslüman daha sonrada türküm kendini bilmez insanlar halen üç aylik bebekleri malzeme etmelerine goz yumamiyorum sizin yorumlarinizi çok değindim ve destekliyorum da
ya kim nerde ne zaman 3 aylık bebeği malzeme ediyor, açıklarmısınız?

kardeşlerimiz diye ilan eden s

gerçekten haklısın iki tarafta çok suçlu bizi bu duruma getiren iki tarafta millet dinini bırakmış yok turk yok kurt müslümanlık nerde biz müslümanlar ancak dinimiz için oluruz dilimiz için değil takmışlar yok kimlik yok vatan yok bayram BIZ MUSLUMANLARI TEK BAYRAGI TEK DILI VAR
şimdide ben türküm deyip duruyor az evvel
yok kimlik
yok vatan
yok dil
diyen kimdi.

çevir kazı yanmasın derler buna

Ilahiyata giris 101 dersi bu sinifta diyolla yetistim mi hocam B bekliyorumseni
ancak siz gidip insanların dinleri ile dalga geçersiniz başka neye yariyorsunuz acaba elin kadin pkk şura girip pkk ya ders verip e gitsin askerlerimizi oldursun bizim kadılar burda çene yarısına gecsin

ancak siz gidip insanların dinleri ile dalga geçersiniz başka neye yariyorsunuz acaba elin kadin pkk şura girip pkk ya ders verip e gitsin askerlerimizi oldursun bizim kadılar burda çene yarısına gecsin
birtek müslüman sensmisin burada..
. o yazdığın kız senden daha müslüman biliyormusun

Cok merak ettim sen ne yapiyorsun su an? Ha bize ders vermek gibi bir misyon edindin de onu mu yerine getiriyorsun? Kimsin sen milletin dinini diline dolarsin haddini bil.. sen cene yarstirma o zaman git sehit(!) Ol hadi canim tutmayalim seni..

Back