- 4 Aralık 2015
- 143
- 22
- 13
- 36
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
O COCUK KONU OLMAMALI OLAMAZDAKonu neydi ne olmuş, bir bebek yanarak can veriyor , akıllının(!) biri saçma sapan konuşuyor.Allah hidayet versin ne diyeyim
demekki sende burdaysan seninde sinirlerin bozukmuş. hımmmsinirleriniz bozuk olmasaydi burda ne isiniz olurdu
Büyük harfle konuşmak yasak.O COCUK KONU OLMAMALI OLAMAZDA
bana aradaki alakayı anlatansana birazsinirleriniz bozuk olmasaydi burda ne isiniz olurdu
kendi evlatlarinizi konu edin siyasete bu kadar duskunsenizBüyük harfle konuşmak yasak.
Bu haber topiği ve o bebek maalesef siyasi nedenler yüzünden yanarak can verdi, konuşulması kadar normal bir şey yok.
kesinlikleneyse diğer konuyada yazmıştım. bunada yazayım. Allah rahmet eylwesin. ölen bütün masumlara rahmet diliyorum. kahrolsun pkk denilen kanlı örgüt.
haydaaaakendi evlatlarinizi konu edin siyasete bu kadar duskunseniz
bence yönetim gönderdi bize bunu, siz polemik yaparmısınız alın bunla uğraşın diyehaydaaaa
Neyin kafasını yaşıyorsun senkendi evlatlarinizi konu edin siyasete bu kadar duskunseniz
Çokk geriye gitmene gerek yok bak ben uye olalı 1,5 ay falan oldu babam cizrede görevli asker öyle olunca daha bi hassasiyetle savunuyosun
burdaki bazı konularda
yazık sizlere
onlara ve sizin gibi ailelerine herşey müstehak
Çocuk katili
Ucuz
gibi birr sürü şey söylendi
Artık her yerdeler ve esas terörü savunup karşı çıkanları terörist ilan etmekten hiç çekinmiyorlar
benim derdim seni gerdi sen nesin ya efendimiz haddini bilB bekliyorumseni görümcenle ve doğurmak istediğin erkek bebeğinle alakalı sorunlar seni çok yıpratmış anlaşılan ama burası da stres sahası değil ki...
İnsanlara sataşarak can sıkıntın geçmez diyorum.benim derdim seni gerdi sen nesin ya efendimiz haddini bil
sen benim konularima karışacak kadar hadsiz isen sana anİnsanlara sataşarak can sıkıntın geçmez diyorum.
Benim derdim seni gerdi tarzı külhanbeyi ağzıyla olmaz bu işler.
sen otuza yükselya cevap yazmayın artık. . görmemezliğe gelin. ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?