• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

klasik yurdum insanı
Klasik yurdum insani.. kendisine bakmadan baskalarini yargilama hakkina sahip olduguna inanan siradan biri.. arada birileri cikip kara murat'cilik oynuyor illa ki..
sen ve senin gibileri de derler biraz daha zorlarsanız sayfanın otuzu aşar ha hayret acaba bu gün haberleri okudun mu bakın hele kaç tavrımız olmuş getirinde sayfanın OTUZU bulsun

klasik yurdum insanı

sen ve senin gibileri de derler biraz daha zorlarsanız sayfanın otuzu aşar ha hayret acaba bu gün haberleri okudun mu bakın hele kaç tavrımız olmuş getirinde sayfanın OTUZU bulsun

yahu sanane!!! yap yorumunu çık, sanane millet ne yazmış.. çattık sabah sabah ya..

klasik yurdum insanı

sen naptın. ne gibi tavır sergiledin peki. hani soruyorsun ya karşındakine. mesela neler yaptın

Soz konusu o küçük yavru GIDIN kendi evlatlarınızi malzeme edin olenin arkasinda siyaset kurmayin

Konu neydi ne olmuş, bir bebek yanarak can veriyor , akıllının(!) biri saçma sapan konuşuyor.Allah hidayet versin ne diyeyim

Back