- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Bu ne biçim mesaj hayrola sana ne oluyor bizlerin faşist olduğuna nereden kanaat getirdin söylermisin.çok şükürtürküm sizin gibi faşist insanlar dinini bırakıp akşama kadar ölen yavrularimizin arkasında ancak siyaset yapar iki fatiha okuyun bari ona yarayin
Sözlerimi yine carpitmissin.iftira atmadan once gecmiste ne yazdigimi iyi hatrla!hatta yiyiyorsa bul cikartNe yapılması gerekiyor peki saraylım? Billyorsun senin dusuncelerin benim icin her zaman onemlidir, cozum ne olmalı?
Ya da nolur bari sen cevap ver, dunyada teroru hangi devlet orta yol bularak bitirebilmis?
Cumhuriyet tarihi gecmisinde terorle ve devlete karsı yapılan isyanlarla nasıl mucadele edildigi ve koklerinin nasıl kurutuldugu asikar..Maalesef kurunun yanında yas ta yanıyor..Cok acı ama gercek bu.
Bu arada bu ulkede terorle en iyi mucadele eden siyasi lider Tansu cillerdir..o donem yontemleri de arastırılabilir..
Yine bi parantez acayım, sana vatan haini diyen arkadasın gecmis yıllarda pkk icin "ama beyaz toroslar, ama terorun neden basladıgına bakmak lazım, ama devlet zulmu" mesajlarını hatırlarım..nolmus ta cark edilmis acep
kadınları askere alıyorlarmıydı. israilmi burası:)
Toplaşmayın çeteler kızın üstüne adam dinini kuranını okusun yazsın.
Ama şunuda unutmasın Türkiye Türktür Türk kalacaktır bunuda iyice o kafalarına soksunlar Müslümanız elhamdülillah kimseden ne Müslümanlığı nede Türklüğü öğrenecek değiliz.
Valla ben gidecem işe ben geldiğimde topik kapanmış olur beklersemde geç kalacam çok toplaşmayın.toplaştık bile.artık çok geç :)
Ve sen hangisini elestirirsen direkt obur taraf oluyorsun. Gariban bizler ya akpli ya hdpli oluyoruz.pelin gel öpücem seni..
şimdi iki taraf da birbirini suçluyor bak izle ve gör.
faşist kelimen size değil yanlışlıkla size iletildi çok şükür ben öncelikle müslüman daha sonrada türküm kendini bilmez insanlar halen üç aylik bebekleri malzeme etmelerine goz yumamiyorum sizin yorumlarinizi çok değindim ve destekliyorum daOkuduğunuzu anlamaktan ve idrak etmekten uzak iseniz bunun ceremesini ben ve benim gibilere yüklemeyin...
Bırakın siyaseti, insan ilmi üstüne bile bir fikriniz yokken bir de küçümseme çabaları içine giriyorsunuz ya, ayrı bir komedi oluyor. Yalnız 'trajikomedi'
Tek dil Arapça gibi farklı hazeyanlarınızda takılın siz, iyiyiz biz böyle, faşist faşist takılıyoruz tabiri caizse.
ya kim nerde ne zaman 3 aylık bebeği malzeme ediyor, açıklarmısınız?faşist kelimen size değil yanlışlıkla size iletildi çok şükür ben öncelikle müslüman daha sonrada türküm kendini bilmez insanlar halen üç aylik bebekleri malzeme etmelerine goz yumamiyorum sizin yorumlarinizi çok değindim ve destekliyorum da
şimdide ben türküm deyip duruyor az evvelkardeşlerimiz diye ilan eden s
gerçekten haklısın iki tarafta çok suçlu bizi bu duruma getiren iki tarafta millet dinini bırakmış yok turk yok kurt müslümanlık nerde biz müslümanlar ancak dinimiz için oluruz dilimiz için değil takmışlar yok kimlik yok vatan yok bayram BIZ MUSLUMANLARI TEK BAYRAGI TEK DILI VAR
ancak siz gidip insanların dinleri ile dalga geçersiniz başka neye yariyorsunuz acaba elin kadin pkk şura girip pkk ya ders verip e gitsin askerlerimizi oldursun bizim kadılar burda çene yarısına gecsinIlahiyata giris 101 dersi bu sinifta diyolla yetistim mi hocam B bekliyorumseni
birtek müslüman sensmisin burada..ancak siz gidip insanların dinleri ile dalga geçersiniz başka neye yariyorsunuz acaba elin kadin pkk şura girip pkk ya ders verip e gitsin askerlerimizi oldursun bizim kadılar burda çene yarısına gecsin
ancak siz gidip insanların dinleri ile dalga geçersiniz başka neye yariyorsunuz acaba elin kadin pkk şura girip pkk ya ders verip e gitsin askerlerimizi oldursun bizim kadılar burda çene yarısına gecsin
zaten müslümanlığın hakemliğini de sen yaparsinbirtek müslüman sensmisin burada..
. o yazdığın kız senden daha müslüman biliyormusun
etkiye tepki veriyorum.zaten müslümanlığın hakemliğini de sen yaparsin
birtek müslüman sensmisin burada..
. o yazdığın kız senden daha müslüman biliyormusun
zaten müslümanlığın hakemliğini de sen yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?