Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

Akp gitsinde isterse ulkeyi pkk yonetsinciler nerdesiniz? Goruyormusunuz okuyormusunuz bu haberleri? Hdp nin pkk ile ne ilgisi varmis o turkiye partisi yaa diyenler nasil soylediniz, hangi hakla savundunuz bunlari? Peki ya siz haburda davulla zurna ile pkk karsilayanlar sizlere ne demeli? Carsaf carsaf apo itinn mektupu okunurken nerelerdeydiniz? Hepiniz deli gibi savunmadiniz mi bu yapilanlari? Ne oldu hani barismistiniz, hani artik analar aglamayacakti hani? Bu gun Turkiyenin bu hale gelmesinde sizin hic mi payiniz yok saniyorsunuz? Neyse sinirliyim asabiyim kpnusmayayim daha fazla

Oyle tabi. Zaten Guneydoguda mucadele ettikleri adamlar da PKKnin asli degil kuyrugu. YDG-H diye genclerden kurulu bir orgut. Isleri gucleri hendek kazip barikat yapmak, aklinca devleti Kurdistan diye adlandirdiklari bolgeye sokmamak.. Kiminin elinde kalasnikof, kiminin elinde molotof.. Yani PKKyi bitirecegiz diye su an sehir savaslarinda ortaligi yangin yerine ceviren mucadele bunlara karsi yapiliyor. O gencleri devlet daha farkli bir yaklasimla PKK dan koparip kendi tarafina cekme yoluna da gidebilirdi. Aci ama orada yasayan bir kisim halkin cocuklari bunlar. Arada kalan gene oradaki halk, bir yanda PKKnin kandirdigi cocuklari bir yanda devlet.. Giden her can savassin ya da savasmasin onlardan.. Genclerin yani sira ates altinda kalan babalar, dedeler, anneler, bebeler.. Yikilan evler, dukkanlar, hayatlar.. Ofke ve dusmanlik buyutmekten baska bir ise yaradigini dusunmuyorum bu operasyonlarin. Kandildeki pislikler keyfini surdukce PKK Turkiyede butun sehirleri yiksan da bitmez.

ALLAH rahmet eylesin yavrum benim

pkk ve yandaslari gün yüzü görmesin,o saklandiklari delikte bogulup gebersinler
yaktiginiz bebek gibi sizde yanip yok olasaniz korkaklar
sizler yakaladiginizda ya entari giyer yada altiniza edersiniz

Ne yapılması gerekiyor peki saraylım? Billyorsun senin dusuncelerin benim icin her zaman onemlidir, cozum ne olmalı?

Ya da nolur bari sen cevap ver, dunyada teroru hangi devlet orta yol bularak bitirebilmis?

Cumhuriyet tarihi gecmisinde terorle ve devlete karsı yapılan isyanlarla nasıl mucadele edildigi ve koklerinin nasıl kurutuldugu asikar..Maalesef kurunun yanında yas ta yanıyor..Cok acı ama gercek bu.

Bu arada bu ulkede terorle en iyi mucadele eden siyasi lider Tansu cillerdir..o donem yontemleri de arastırılabilir..

Yine bi parantez acayım, sana vatan haini diyen arkadasın gecmis yıllarda pkk icin "ama beyaz toroslar, ama terorun neden basladıgına bakmak lazım, ama devlet zulmu" mesajlarını hatırlarım..nolmus ta cark edilmis acep

Agzına saglık..herkes payına duseni alsın bu mesajdan..

Medcezir. ulkede once isini duzgun yapabilen saglam bir istihbarat kurulmali. Istihbarat sifir. Kucuk bir ornek, binlerce kisinin toplandigi Ankaradaki mitingde twitterlarda bile tehditler dolasirken guvenlik sifirdi, yuzlerce kisinin oldugu ve yaralandigi bolgede bir tane polis bulunamadi. Ne istihbarat gorevini yapabildi, ne guvenlik gucleri.
Sinir guvenligi saglanmali, adamlar Kuzey Iraktan, Suriyeden elini kolunu sallayarak Turkiyeye gecis yapamamali. Adamlardaki rahatliga bak, Cemil Bayik oturdugu yerden, K.Iraktaki Kandilden "kafamiz kizarsa 300-500 gerilla yollariz TCye" diyor, biz hala bu teroristleri kurdugu kacak Kurdistanda barindiran Barzaniye sevimli gorunme cabalari icindeyiz, adamin kurdugu Kurdistani aninda tanidik, dost olduk, birlikte halay bile cekiyoruz yeri geldiginde.. Hesapta PKKya dusmaniz, dusmanimin dostu benim de dostum diye bir atasozu mu cikti yakin zamanda?Sonra da gelip kkda beni PKK dostu lanse ederler..
Parali asker olayina bir girisim baslamis.. Bakalim artik.. Hic degilse 3 ay once silah tutmaya baslamis genclerimiz daha geri planda kalir, egitimli, isi askerlik olanlari yollarlar teror mucadelesine.. Ordu da artik AKP tekelinden cikmali, basarili subaylarin onu yandas subaylari isbasina getirecem diye kapanmamali. Ortalik yangin yerine dondugunde asker, jandarma PKK vurmak icin AKPnin emrini beklememeli.

Yapilabilecek cok sey var Medcezir de yapabilecek adam yok ortada. Ben de Ciller'i cok ariyorum bu ortamda. Kadin kararli idi, bitiricem dedi, PKKya en buyuk darbe onun zamaninda vuruldu. Kirdi gecirdi hepsini, bir tane sehrimizde tek bir eve halel gelmeden. Helal olsun ona..

Ya da tum bunlar yapılabilecekken, yapılmıyor mu diyelim? Bilincli olarak yani.. Bence oyle diyelim..Cunku biz tum bu saydıklarını yapabilecek gucte bir devletiz.

Önce,verdiği terörle mücadeleyi "kıyım ve katliam" olarak adlandıran akademisyenlerle mi uğraşsın bu devletim
Yoksa o akademisyenlerin yetiştirdiği şuursuz gençlikle mi?
Pkk dan ne farkı var bu sözde aydınların?

Kk da mı dendi bunlar sana? Lütfen link ver ya da özelden yaz kimler demiş çok merak ediyorum çünkü asker olan bir insan çocuk katili olamaz çocuk katillerini dün ve 30 yıldır gördük. Canavar ruhlu pislikleri gördük.

Operasyon sehirlerde cunku cozum süreci yalnizca dağlarda yasayabilen teroristlere sehirlerde de yasama firsati verdi. Sehirlerde pkk yapılanmasına göz yumanlar şimdi ona buna pkkli vatan haini diyorlar.

Cozum süreciyle bu memleketin altina dinamit yerlestirenler hesap vermeli

pelin gel öpücem seni..

şimdi iki taraf da birbirini suçluyor bak izle ve gör.

kardeşlerimiz diye ilan eden s
gerçekten haklısın iki tarafta çok suçlu bizi bu duruma getiren iki tarafta millet dinini bırakmış yok turk yok kurt müslümanlık nerde biz müslümanlar ancak dinimiz için oluruz dilimiz için değil takmışlar yok kimlik yok vatan yok bayram BIZ MUSLUMANLARI TEK BAYRAGI TEK DILI VAR

sen iyimisin. ne demek yok vatan . yok bayram. bir kendine gel sen.
ben arapla bir değilim ..
ben türküm, vatanım var , dilimde var.milliyetim var. ülkem var.

ne biçim bir mesaj bu.

sen müslüman değil misin bizim edebi dünyada K onusacagimiz tek dil var arapca bizim tek vatanımız kabirimizdir bu dünya bu vatan bu bayrak kime kalmış bize kalsın. ben arap değilim

sen müslüman değil misin bizim edebi dünyada K onusacagimiz tek dil var arapca bizim tek vatanımız kabirimizdir bu dünya bu vatan bu bayrak kime kalmış bize kalsın. ben arap değilim
müslümanların kullanacağı tek dil arapça diye nerde yazıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…