- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Evet kepenk kapatmaya zorlaniyolar.kim ister ekmek teknesini kapatmayiSuan eşimin işi gereği doğudayız bu söylediklerin bana hiç de yabancı değil yani. Arada burada da kepenk kapatmalar falan oluyor. Ama bakkaldan bizi arıyorlar yarın kepenkler kapalı bişiy lazım mi eve diye.
İlk başlarda çok tuhafima gitmişti. Hem kapatiyorlar hemde bizi arıyorlar diye. Bulunduğumuz ilçe küçük bir ilçe halkı geçimini küçük dukkanlardan sağlıyor bir çoğu. Kepenk kapatmayı yapmak istemiyorlar. Ama zorluyorlarmis yakarız yıkarız diyorlarmis. Ne diyelim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Amin...
Sizde Bu olayların yaşandığı bölgelerin birinde yaşıyorsunuz galiba.Evet kepenk kapatmaya zorlaniyolar.kim ister ekmek teknesini kapatmayi
Daha gecenlerde yine kepenk kapatma gunu ilan ettikleri gun yasaga uymayan kasabi atese verdiler gozumun onunde.hain pislikler.
Evet D bakir da yasiyorum.Sizde Bu olayların yaşandığı bölgelerin birinde yaşıyorsunuz galiba.
Ne diyelim Rabbim yardımcımız olsun
Kesinlikle saçma sapan bişey olsaydı 30 u bulurdu.Bu topik hala 5 sayfa eğer ayşe öğretmen Beyaz'ın programa bağlandı şunu bunu dedi konulu bir topik olsaydı şimdiye 30 sayfa olmuştu.
bu şerefsizlere yapılan operasyonlara "devlet terörü" diyenler iyi baksın bu habere.
asıl terörün ne olduğunu anlamaları çok zor olmasa gerek.
konuyu hatırlamam mümkün mü Med?Kim demis bunu? ya da hangi konuda denildi? Link vermen mumkun mu?
Devlet teroru tabiri gezi direnisi icin kullanıldı burada hep, pkk icin kullanan varsa cevabınk verelim hemen..
konuyu hatırlamam mümkün mü Med?
ama şöyle söyleyim. doğuda siviller ölüyor, devlet operasyon adı altında sivilleri katlediyor temalı bir yorumdu.
Med burada dağa çıktılarsa demek ki bir sebebi vardan tutta onlar daha çocuk teröristte benim kardeşime kadar çok msj okuduk. Hatta üyeler de aklımda ama isim vermeye gerek yok.yani o linç olayi da garip oluyor çünkü.Kim demis bunu? ya da hangi konuda denildi? Link vermen mumkun mu?
Devlet teroru tabiri gezi direnisi icin kullanıldı burada hep, pkk icin kullanan varsa cevabınk verelim hemen..
çok uzakta değil aslında ama hatırlayamıyorum malesefNeden mumkun olmasın ki, yakın zamanlı bir konuysa diye sordum.. denk gelirsen etiketleyebilirsin..
Med burada dağa çıktılarsa demek ki bir sebebi vardan tutta onlar daha çocuk teröristte benim kardeşime kadar çok msj okuduk. Hatta üyeler de aklımda ama isim vermeye gerek yok.yani o linç olayi da garip oluyor çünkü.
Zaten yine aynı düşünceleri başka yerlerde yazarlar okuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?