Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

Evet kepenk kapatmaya zorlaniyolar.kim ister ekmek teknesini kapatmayi
Daha gecenlerde yine kepenk kapatma gunu ilan ettikleri gun yasaga uymayan kasabi atese verdiler gozumun onunde.hain pislikler.

Evet kepenk kapatmaya zorlaniyolar.kim ister ekmek teknesini kapatmayi
Daha gecenlerde yine kepenk kapatma gunu ilan ettikleri gun yasaga uymayan kasabi atese verdiler gozumun onunde.hain pislikler.
Sizde Bu olayların yaşandığı bölgelerin birinde yaşıyorsunuz galiba.
Ne diyelim Rabbim yardımcımız olsun

Bazi insanlar devlet kavramiyla hukumet kavramini karistiriyorlar. Hukumetler gelip gecer devlet kalir. Hukumet sevilmeyebilir yaptigi icraatler begenilmeyebilir eyvallah ama hukumet kavramiyla devlet kavramini birbirine karistirip hukumete duyulan ofkeyle doguda devlet halka zulmediyor demek bana cok objektif bir bakis acisi gibi gelmiyor.

Allah belalarini versin o lanet teroristlerin ve destekleyenlerin goz yumanlarin ses cikarmayanlarin kosesinde oturup kesesini dolduranlarin ve kandan bealenenlerin Cok Amin

İçim yandı bu habere
Eşlerini babalarını evden gönderirken rabbim sağ salim dnmeyi nasip etsin diye dua edip göreve gönder can parçanı
Döndüğünde o sizi bulamasın
Bu nasıl bir acı rabbim hepsine sabır versin
Şimdi göreve giderken aile askeremi yansın asker gözü arkada bırakıp gideceği ailesinemi
Bu acıyı yaşatanlar rabbim ıslah etsin sizleri tarihte yok olan kavimler gibi soyunuz tükensin
Şu bebeğe yaşattığınız acının bin katını yaşayın sürüne sürüne geberin inşallahh

Pislikler!!!
Bunu yapanlarında aynı acıyı yaşamasını dilerim.
Okullarada saldırmaya başlamışlar, köşeye sıkışıp son çırpınışlarını yaptıklarını umuyorum.

Su konuya ne bakmak ne okumak istiyorum..sırf en ufak bi "ama" gorurum de tutamam kendimi dalarım diye..

Lanet olsun..gercekten cok buyuk bir bataklıgın icinde kaldı ulke..haberleri kapattım bebegin yuzunu gorunce..

Hangi ulke, hangi devlet teroru ikna ve barıs yoluyla bitirebilmis? Bu soruya yok arkadas bir cevap..senelerdir soruyorum blr ornek gosterin diye, gosteren yok..

Köklerini kazıyacaksın it sürüsünün..Bedeli her ne olursa olsun.

bu şerefsizlere yapılan operasyonlara "devlet terörü" diyenler iyi baksın bu habere.
asıl terörün ne olduğunu anlamaları çok zor olmasa gerek.

Kim demis bunu? ya da hangi konuda denildi? Link vermen mumkun mu?

Devlet teroru tabiri gezi direnisi icin kullanıldı burada hep, pkk icin kullanan varsa cevabınk verelim hemen..

Devlet teroru tabiri gezi direnisi icin kullanıldı burada hep, pkk icin kullanan varsa cevabınk verelim hemen..
konuyu hatırlamam mümkün mü Med?
ama şöyle söyleyim. doğuda siviller ölüyor, devlet operasyon adı altında sivilleri katlediyor temalı bir yorumdu.

Med burada dağa çıktılarsa demek ki bir sebebi vardan tutta onlar daha çocuk teröristte benim kardeşime kadar çok msj okuduk. Hatta üyeler de aklımda ama isim vermeye gerek yok.yani o linç olayi da garip oluyor çünkü.

Zaten yine aynı düşünceleri başka yerlerde yazarlar okuruz.

Bakınız katil devlet napmış????

Alla allaa nasıl olur da barış savaşçıları o bebeği öldürür? Ne kadar da garip dimi!!!

Onlar barış dağıtıyollaa, devlet öldürmüştürr onlaaar değil...!

Katil asker katil polis, gerillalar ise barış dağıtmaya geldi hala laf ediyonuz cık cık cık

Ordaki halka askerler zulüm ediyor, pkk etmiyor, dimiiiiii!!!!

(!) (!) (!)
YERSEN

Evet, asker polis orayı yıkıp geçiyor, halka zulüm ediyor diyenler neredesiniz?

Askere polise yapmadığı şeylerin suçunu atanlar, neredesiniz ??

Pkkya muck, askere f*ck diyenler neredesiniz ???

Göremedim de.
Zaten şehit konularında, pkk zulmü konularında o vatansever arkadaşlarımızı göremezsiniz.

Aa ama askere polise yeni bir suçlama konusu açılırsa, en baştan rezerve ederler yerlerini, askeri yerer, pkkyı över giderler

Benim buna anlam vermem mumkun degil..Ne demek daga cıktılarsa bir sebebi var? Neymis o sebepler yazıversinler hele bi..
iste sırf bunları okumamak icin girmiyorum teror konularına.

Hepimiz silahlanıp cıkalım o zaman daga, bak memleketi linc etti mevcut iktidar..

Devlet kavramı ile hukumet kavramı karıstırılmasın..hukumetler gelip gecici, devlet ise tektir ve Turkiye cumhuriyeti devletine , rejimine, uniter yapısına, sivil vatandasına, askerine ve polisine her kim silahlı ya da silahsız kast ediyorsa kökü kazınmalıdır..Bu kadar net..

Bedeli ne olursa olsun diyorum..ac bunu acabildigin kadar..

Kimse o kardesim diyen, bi zahmet defolup gitsin kardeslerinin yanına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…