• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

Med burada dağa çıktılarsa demek ki bir sebebi vardan tutta onlar daha çocuk teröristte benim kardeşime kadar çok msj okuduk. Hatta üyeler de aklımda ama isim vermeye gerek yok.yani o linç olayi da garip oluyor çünkü.

Zaten yine aynı düşünceleri başka yerlerde yazarlar okuruz.

o kadın ciddi ciddi kardeşim dedi yahu..

Kim demis bunu? ya da hangi konuda denildi? Link vermen mumkun mu?

Devlet teroru tabiri gezi direnisi icin kullanıldı burada hep, pkk icin kullanan varsa cevabınk verelim hemen..
Sen çok geri kalmışsın.
Burada askere soykırımcı, pkkya halk denildi, teröriste kardeş devlete terörist denildi, sayfalarca pkknın haklı olduğu tartışıldı, sayfalar imc tvnin pislikleriyle dolduruldu, daha gerilere gidersen haziran temmuz gibi cesur olsaydım ben de pydye katılırdım diyenler de var.
Aslında bu konulara girmemekle iyi yapmışın, sinirlerin bizim gibi laçka olmamıştır.

Ha bir de her pkk düşmanını akpli ilan ettiler.

ya ne hikaye anlatıyorsunuz ya askerde biz poliste biz diyarbakirda biz istanbul da biziz kurt te biz turkte biziz BIZ MUSLUMANIZ ya müslüman iki tarafta haksız sadece bugün olayların içinde kalan mahsun insanlar hakli olende oldurende haksız biz kalkıp dağdan pkk indirdiler konser verdiler el ele kol kola gösteriş yaptılar gunahlarini biz çekelim rabbim bu mazlum insanların hakkını kimseye bırakmasın

Sen çok geri kalmışsın.
Burada askere soykırımcı, pkkya halk denildi, teröriste kardeş devlete terörist denildi, sayfalarca pkknın haklı olduğu tartışıldı, sayfalar imc tvnin pislikleriyle dolduruldu, daha gerilere gidersen haziran temmuz gibi cesur olsaydım ben de pydye katılırdım diyenler de var.
Aslında bu konulara girmemekle iyi yapmışın, sinirlerin bizim gibi laçka olmamıştır.

eskisi kadar sık giremiyorum evet..girsem de bu bolume bakmamaya calısıyorum..her baktıgımda davalık bi olay oluyor:KK53:

Sen çok geri kalmışsın.

Lake bak bunları da ben bilmiyorum. Hele şu pydye katılırim diyeni.

Asker su borularini patlamış disari çıkanları vuruyormus diyenleri bile okudum ben doğru diyorsun neler okuduk neler.

Evet, asker polis orayı yıkıp geçiyor, halka zulüm ediyor diyenler neredesiniz?

Askere polise yapmadığı şeylerin suçunu atanlar, neredesiniz ??

Pkkya muck, askere f*ck diyenler neredesiniz ???

Göremedim de.
Zaten şehit konularında, pkk zulmü konularında o vatansever arkadaşlarımızı göremezsiniz.

Aa ama askere polise yeni bir suçlama konusu açılırsa, en baştan rezerve ederler yerlerini, askeri yerer, pkkyı över giderler
Aslan yurekli askerimizi polisimizi yerip yerip sirf hukumete dusmanliktan şu leş kokulu pkk lilari savunanlar yok ortada cidden
Evet bi arkadaşın dedigi gibi hükümeti sevmeyebilir begenmeyebilirsn ama be arkadas devlet senindr vatan senindir bu bayrak bu toprak senindr.vatanina ihanet edenleri sirf hükümete duydugun nefret yuzunden nasil savunursun
Iyi mesele onlar yaksin yiksin masumu askeri polisi sivili oldursun vatana ihanet etsin birileri de cikip katil devlet desin
Eee ekmeklerine yag surulur anca bu pkk pisliginin.ne yapsalar az ne yapsalar katil devlet diyen bi zihniyet olusmus nasilsa

Lake bak bunları da ben bilmiyorum. Hele şu pydye katılırim diyeni.

Asker su borularini patlamış disari çıkanları vuruyormus diyenleri bile okudum ben doğru diyorsun neler okuduk neler.
Çokk geriye gitmene gerek yok bak ben uye olalı 1,5 ay falan oldu babam cizrede görevli asker öyle olunca daha bi hassasiyetle savunuyosun
burdaki bazı konularda
yazık sizlere
onlara ve sizin gibi ailelerine herşey müstehak
Çocuk katili
Ucuz
gibi birr sürü şey söylendi
Artık her yerdeler ve esas terörü savunup karşı çıkanları terörist ilan etmekten hiç çekinmiyorlar

Çokk geriye gitmene gerek yok bak ben uye olalı 1,5 ay falan oldu babam cizrede görevli asker öyle olunca daha bi hassasiyetle savunuyosun
burdaki bazı konularda
yazık sizlere
onlara ve sizin gibi ailelerine herşey müstehak
Çocuk katili
Ucuz
gibi birr sürü şey söylendi
Artık her yerdeler ve esas terörü savunup karşı çıkanları terörist ilan etmekten hiç çekinmiyorlar

çünkü amiyane tabirle bitleri kanlandı.. eskiden en azından susarlardı, şimdi hönkürmekten de korkmuyorlar..

Aslan yurekli askerimizi polisimizi yerip yerip sirf hukumete dusmanliktan şu leş kokulu pkk lilari savunanlar yok ortada cidden
Evet bi arkadaşın dedigi gibi hükümeti sevmeyebilir begenmeyebilirsn ama be arkadas devlet senindr vatan senindir bu bayrak bu toprak senindr.vatanina ihanet edenleri sirf hükümete duydugun nefret yuzunden nasil savunursun
Iyi mesele onlar yaksin yiksin masumu askeri polisi sivili oldursun vatana ihanet etsin birileri de cikip katil devlet desin
Eee ekmeklerine yag surulur anca bu pkk pisliginin.ne yapsalar az ne yapsalar katil devlet diyen bi zihniyet olusmus nasilsa

Kesinlikle
Pkkyı, pkklıdan çok bazı sözde aydın özde kandırılmış kesimimiz destekliyor

Sen çok geri kalmışsın.

Devlet terörü dedigi icin birini kibledim ban almadi. :KK12:

Evet cidden ne zulüm ediyolarmis.daha kac gun oncesinde yirtiniyordu birisi
Ordaki insanlara yazik degil mi diye pkk zulmunu gormeyip devlet zulmediyo diyodu Saraylim Saraylim
Devlete olan dusmanliktan vatana ihanet edenlere gikini cikaramayan sozde yalanci vatanseverler.onlarda pkk kadar alcak
Gün bu zulme karsi bir olma gunu vatana millete devlete sahip cikma gunuyken onlar baska hesaplar pesinde.
Pkk nin propogandasini dillerine dolamislar devlet katliam yapiyor sivilleri olduruyo diye
Ben bizzat iclerindeyim
Pkk dan baska zulum eden yok diyorum bu halka.daha dun surdan bi kadinla konustum.asker polis olmasa canimzdan olacaktik
Pkk zulmu var dememe ragmen işlerine gelmiyo birilerinin.roj tv yi imc yi izleyip izleyip gelip klavye sovalyeligi yapiyolar.amac gercekleri carpitmak.
Ne diyorsun be sen? Daha dune kadar Aponun pesinde "Imrali muzakereleri" deyi dolasip bebek katilini barisin bulunmaz hint kumasi haline getiren, "Biz PKK lilarin hepsini hapishanelerden saldik" diye hava atan, daglardan indirdiklerini bando ile karsilayan, onlarla daglarda savasmis askerlerimizi ise gene onlarin sahitligi ile Silivriye gonderen, askerin serefini, onurumu iki paralik eden, sehit yarbaylarin kardeslerini AKPye isyan etti diye cenazelerden toplayip ordudan atmaya kalkan, sehit babalarina isyan etti diye "karaktersiz" diyen, 1 sene hapis cezasi kesenleri delliler gibi alkisliyordunuz burada.. Simdi ben hain oldum, asker dusmani oldum, siz mi vatansever, asker dostu oldunuz?:confused: Onca asker dusmanligina, zulmune ses cikartmayan ben miydim yoksa sen mi?

Ben orda yasamiyorum, sen mi yasiyorsun atesin icinde? Senin de evin barkin her sokaga cikma yasaginda delik desik oldu, yikildi mi? Evet, ben orda yasamiyorum, ama bu zulmun tek tarafi olmadigini da gayet net gorebiliyorum. Sadece PKK diyebilmem icin atesin sokaga cikma yasaginda da durmayip devam ettigini duymam gerekir, bilmem anlatabiliyor muyum? Yoksa hukumet teroristle anlasti da sadece emir verdiginde mi evlerin ustune kursunlar yagiyor sence? Sonra da tamam, herkes evlerinden cikabilir, sokaga cikma yasagini durdurduk dediginde hayat yeniden basliyor, tek kursun sesi kalmadan, beyaz bayrak kullanmadan halk sokaga cikabiliyor..:KK57: PKK halk guvenli! evlerine saklandiginda avlamaya kalktiklarini alenen onunde olunca avlamayacak kadar insafli midir sence? Saklambac mi oynuyor bu insanlar orada?

Seninkinin yalancisiyim ben de, operasyonlar boyunca 3100 terorist, 300 sivil oldu diyordu gecende.. 300 sivil.. 300 tane birinin anasi, birinin evladi, birilerinin caninin yongasi sivil.. Haa, bu arada bu 3 bin teroristi ne ara nereye gomdulerse..:KK22: Onu da izah etmeyi sana birakiyorum. Masal dinlemeye alistik nasilsa..

şimdi,
yeni bir suçlama altındayım. taaaaaa,temmuz ayında açtığım bir konu yüzünden .
gelelim konuya.
kanadalı bir manken işid le savaşmak için kalkıp suriyeye gitmiş,ypg saflarında işidle savaşmıştı. konu bu....
bende şu mesajı yazmıştım.

cesur olsam bende giderdim. kısaca kadına helal olsun diyorum.
ben manyak değil,duyarlı derim buna.
oradaki masumların kafası kesilip linç edilirken ,kadınlar pazarda satılırken,böylece bakmak beni gerçekten mahvediyor. ama o cesaretim yok. keşke olsaydı. ben kadını takdir ettim

bu yazdığım.
öyle bir burada lansee edilmişim ki sanki pkkya girip türklerle savaşmak için keşke cesur olsam der gibi.
suçlamalara alıştım ama bu kadarı fazla..
ypg den bahsetmemişim. pkkyla aynı değilmi tam bilemiyorum bile.. .
ben sadece işide karşı savaşma olayıyla alakalı yazdım..
. şimdi baktım ypg ayrıymış sanırım.
işid le savaşmak için kurulmuş diyor kimileri.
her neyse,
pkknın bir koluysada ben ne dediğimi çok iyi biliyorum.
sadece işidle savaşmak için giden kadını cesur bulmuşum ,
o kadar.
neyse böyle kurnazlıklar hoş değil.
taa temmuz ayındaki konuyu suçlayarak buraya getirmekte.
neyse link veriyorum.
isteyen girsin baksın konuya.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kanadali-eski-model-iside-karsi-savasmak-icin-suriyeye-gitti.837413/

Son düzenleme:
Rabbimm okuyamıyorum bile boyle haberleri.. Sen buyuksun Allahım.. Sen hakkını al masumların..:( :(

Boş teneken cok ses cikar diye bosa demiyolar.pkk yandasligini mesru kilip kivirmk icin yine uzun uzun yazmis birileri.katil devlet pkk degili onca uzun cunlelelernin arasina sikistran vatansevermz.
Nerdeyse zil takip oynayacak aslnda bu duruma da iste.neyse boylesi bi zihniyete tahammulum yok zaten.ne anlatsan bos.nato kafa nato mermer
Pkk zulmune sessz kalip hala devlete saydranlar pkk kadar vatan hainidr gözümde.kendisi de öyle tabi

Seninkinin yalancisiyim ben de, operasyonlar boyunca 3100 terorist, 300 sivil oldu diyordu gecende.. 300 sivil.. 300 tane birinin anasi, birinin evladi, birilerinin caninin yongasi sivil.. Haa, bu arada bu 3 bin teroristi ne ara nereye gomdulerse..:KK22: Onu da izah etmeyi sana birakiyorum. Masal dinlemeye alistik nasilsa..
Nasıl oluyor bu 3100? Bi kac hafta önce ülke sınırlarında en fazla 2500 terörist var haberi yapılmadi mi? Yanlış mi anladık "hepimiz" o haberi?

Bir yandan sayı azaltılıp bir yandan ölü sayısını arttırarak "herşey yolunda" mesajı mi verilmeye çalışılıyor?

Bu ne şimdi?:)

Allah bunlarin cezasini versin bin beter olun hainler. Ne bicim bir ulke olduk ya yangin yeri, savas meydani.Ulkenin bu hale gelmesine sebep olan vicdansizlar peki ya siz sizler nasil rahatsiniz. Bu bebek katillerinede, bunlara destek verendende, baris baris diye tepemize cikartan baris elcilerinden de sen sor Allahim sana havale ediyorum. Bunca can bunca vebal.

Nasıl oluyor bu 3100? Bi kac hafta önce ülke sınırlarında en fazla 2500 terörist var haberi yapılmadi mi? Yanlış mi anladık "hepimiz" o haberi?

Bir yandan sayı azaltılıp bir yandan ölü sayısını arttırarak "herşey yolunda" mesajı mi verilmeye çalışılıyor?

Bu ne şimdi?:)
Babamda o civarlarda olduğunu söylemişti rakamın
Hayatta en güvendiğim insan
Bizi avutmak için dahi yalan söyleyeceğini düşünmüyorum
Yanlız bu sefer ailelerine teslim edilmediler propagandayı engellemek için sanırım
Birebir içindeyiz ama fazla birşey bilmiyorum bende
Çok çok az konuşabiliyoruz:cry:

Bunları destekleyen,sempatik göstermeye çalışanlar utansın.Hdp şu bu diyenler.Ne olursa olsun bu adamlar terörist ,sanki barış istiyorlarmış ,sevgi pıtırcıklarıymış gibi gösterenler utansınnn.
Yazık ,çok üzüldüm.

Back