- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Sen öyle san.Bir masum bebek ölmüş ya hemde babası gorevdeyken bunun desteklenecek bir tarafımı olur.. hem o bahsettiğiniz kişiler böyle topiklere pek uğramaz..
Allah o bebeğin babasına sabır versin
Onlara Can diyenlerin canları çıksın..Bu forumda bu serefsiz adilere gerilla diyip onlarin da can oldugunu dusunup olunce uzuldugunu soyleyenleri gordu bu gozler. Tiksiniyorum ya. Acinasi
Keşke damlasalar da şu içimdeki kini nefreti tükürsem suratlarınaSen öyle san.
Damlarlar birazdan biz ona da üzülüyos ay çok iyi insanlarıs bis diye.
Sanki daha iki gün önce devlet soykırım yapıyor şehirde terörist yok diyenler kendileri değilmiş gibi.
Tece askerleri de ne hainler mis baksanıza
Fosik tece askeri sivilleri oldururkene.
Sokagi cikma yasagi yuzunden cocuklar hastaliktan oluyor diye sozde cocuklari dusunerek demogoji yapanlar bu masum yavrucak hakkinda ne dusunuyorlar acaba?
Allah kahretsin bu bebek katillerini. O kuzum cennete gitti. Bu katillerin yatacak yeri bile olmasin.
Hdp baris getirecek! Aklinizi seveyim sizin! O kadar doluyum ki tutamiyorum kendimi. Sunlari alabilecek savci yok mu?
Halbuki o sokağa çıkma yasakları da vatandaşın iyiliği için yapılıyor.
Ama bazı az beyinliler bundan bile yararlanıp askeri kötüleyebiliyorlar.
Su 5 aylik bebenin ölümüne sevinenler her türlü aciyi yasar inşallahHDP nin başındakiler kim barış kim acaba onlar barış nedir biliyorlar mi.
Yazık bizim insanımıza nasılda güzel Reklamlarla kandıŕdı da onca emanet oylar gitti onlara.
Hdplilerinde yandaslarinin da çocukları var Allah onlarada evlat acısı yaşatsın inşallah.
Aminn inşallah. İçten içe sempati duyan tanıdıklarım var. Yüzlerine vuramıyorum bunu. Tiksiniyorum hepsindenVe tüm destekçileri ve sempatizanları da
Amac uzum yemek degil bagciyi dovmek. Pkk ne zaman kurt halkini dusundu ki? Simdi dusunsun sadece bazi noktalari kullanip boluculuk yapiyorlar.
Benim babam polis bizde doguda gorev yaptik. Mesela babamin konustugu bir benzin istasyonu sahibi babama abi gece geliyorlar silah zoruyla harac aliyorlar ben ne yapayim vermezsem gozumun yasina bakmaz sikarlar kafama demis.
Yillarca kendileri o halka zulmettiler.
Benim kayinbabamlar agri dan goc etmis. Agrida yasiyan azerilerdenler. Simdi oradaki azerilerin hepsi batiya geldi kimse kalmadi neden? Pkk ekip bictiklerinden silah zoruyla pay aldiklari icin.
Kendi halkina kendileri zulmediyor. Onlarin kurtleri de cocuklarida dusundukleri yok. Sadece demogoji yapiyorlar. Dis guclerin etkisiyle turkiyeyi karistirmak amac baska bir amaclari idealleri yok. Kurtlerin haklarini savunduklari felan hikaye.
pkk yı tüm destekleyenler sonunuz bu bebek gibi olsun.o yavrucak kim bilir ne acılar çekerek öldü.
biri vardı teröristler de kardeşimdir diyordu buyur kardeşin bebek yakıyor!
Benimde 5 aylik bir bebeğim var. Sabahtan beri içim acıyor. Allah babasına sabır versin.Su 5 aylik bebenin ölümüne sevinenler her türlü aciyi yasar inşallah
Evet cidden ne zulüm ediyolarmis.daha kac gun oncesinde yirtiniyordu birisi
Fosik tece askeri sivilleri oldururkene.
Ne olursa olsun o evlatlar gunahsz.evlatlarina bisey olmasin.canlarindan kat kat bulsunlar diyorum.o bombalarin icinde kalip diri diri yansinlarHDP nin başındakiler kim barış kim acaba onlar barış nedir biliyorlar mi.
Yazık bizim insanımıza nasılda güzel Reklamlarla kandıŕdı da onca emanet oylar gitti onlara.
Hdplilerinde yandaslarinin da çocukları var Allah onlarada evlat acısı yaşatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?