• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

kardeşlerimiz diye ilan eden s

gerçekten haklısın iki tarafta çok suçlu bizi bu duruma getiren iki tarafta millet dinini bırakmış yok turk yok kurt müslümanlık nerde biz müslümanlar ancak dinimiz için oluruz dilimiz için değil takmışlar yok kimlik yok vatan yok bayram BIZ MUSLUMANLARI TEK BAYRAGI TEK DILI VAR

şaka gibi..neymiş iki tarafta suçluymuş neymiş milleti bir kenara bırakıp ümmet diye coşacakmışız.ha bir böyle düşünen eksikti o da geldi artık burası tadından yenmez.

dinin seçersin değiştirirsin ama ırkını seçemezsin.

bize lise de önce türk müsün müslüman mı diye sormuştu mankafalı bir tarih hocamız aynı onun gibi olmuş bu da.

neymiş tek bayrağın tek dilin bi anlatsana?

sen müslüman değil misin bizim edebi dünyada K onusacagimiz tek dil var arapca bizim tek vatanımız kabirimizdir bu dünya bu vatan bu bayrak kime kalmış bize kalsın. ben arap değilim

arkadaşım dini konularda fazla detaya inme kafayı yersin. sonu yok cevabı yok çünkü..

çok şükür En Büyük TÜRKİYEtürküm sizin gibi faşist insanlar dinini bırakıp akşama kadar ölen yavrularimizin arkasında ancak siyaset yapar iki fatiha okuyun bari ona yarayin

çok şükür En Büyük TÜRKİYEtürküm sizin gibi faşist insanlar dinini bırakıp akşama kadar ölen yavrularimizin arkasında ancak siyaset yapar iki fatiha okuyun bari ona yarayin
2 mesaj önce öyle demiyordun.
yok kimlik, yazan kimdi.
yine zimbabbweliler yazdı bunuda:)
bende faşişstsem artık:.)

Birakin vatansiz yasasin boylelerini kendi istegiyle de zorla da ihrac edeceksin.Oh kafa rahat.
Neye yanarim ama,boyleleri icin Milli mucadele doneminde,buyuk taarruza hazirlik asamasinda ayagindaki carigi cikarip askere veren,km lerce yolu gunlerce yuruyerek kagnilarla orduya erzak tasiyan kadinlarimiza yanarim.Eminim kemikleri sizim sizim sizliyordur.

misel ban faşistim evet,ülkemi çok seviyorum..senin gibi dini kullanıp da iki cümle yazdığını din dersi verdiği sanan insanlardan gına geldi bulantı oldu bende artık.

asıl faşist benim doğru bunu hep kabul ettim zaten, iki fatiha okumadığımızı nerden biliyosun? senin okuduğun kitapta, insanların günahını al, önyargılı ol, kul hakkına gir mi yazıyor?

100 yıl önce binbir emekle kurulan bir ülkeyi kişisel hırs ve ihtiraslarla ne hale getirdiler.

2002 itibari ile iktidar oldukları ülkemde önce biten terörün hortlamasına sebep oldular.

Askerleri paşaları konuşanları kendilerinden olmayanları içeri tıktılar. Kimi öldü, kimi susturuldu, korkutuldu...

Oslo'da anlaşmalarını yaptılar, daha sonra adına 'analar ağlamasın' başlığı altında halka sattılar.

Davulla zurnayla Habur'da terörist karşıladılar.

Apo'yu yakalayan Engin Alan gibi Paşaları halkın gözünde terörist yaparken, teröriste 'ben de olsam dağa çıkardım' diye tam destek verdiler.

Dağdaki teröriste 'in, Meclis'e gir konuşalım anlaşalım' dediler.

Medya gözü önünde kanlı bıçaklı gibi hakaretleştiler, gizli kapılar arkasında elele verdiler.

Bakın terörü bitirdik dediler, artık huzur var dediler.

Sonra Noldu?

7 haziran sonucunda birden bitti dedikleri terör hortladı.

Daha sonra Güneydoğu'da daha hararetli bir savaş başladı.

Pkk bir yandan, devletin asker ve polisi bir yandan şehirlerde karşılıklı çatışırken olan oranın halkına oldu.

Sonra safı oynayan hükümet 'kandırıldık' dedi çıktı işin içinden.

Hani tam güvenlik vardı, herşey kontrol altındaydı. Pkk güçlenirken asker nerdeydi, polis nerdeydi?

İşte bu yüzden hükümet katil diyorlar.
Çünkü sebebiyet veren o.
Devlet düşmanı oldukları için değil, daha çok bunları ateşleyecek fırsata göz yumdukları ve destekledikleri için.

t erbiyene takil canım senin gibi faşist insanlar ancak bu yavrulare
100 yıl önce binbir emekle kurulan bir ülkeyi kişisel hırs ve ihtiraslarla ne hale getirdiler.

2002 itibari ile iktidar oldukları ülkemde önce biten terörün hortlamasına sebep oldular.

Askerleri paşaları konuşanları kendilerinden olmayanları içeri tıktılar. Kimi öldü, kimi susturuldu, korkutuldu...

Oslo'da anlaşmalarını yaptılar, daha sonra adına 'analar ağlamasın' başlığı altında halka sattılar.

Apo'yu yakalayan Engin Alan gibi Paşaları halkın gözünde terörist yaparken, teröriste 'ben de olsam dağa çıkardım' diye tam destek verdiler.

Medya gözü önünde kanlı bıçaklı gibi hakaretleştiler, gizli kapılar arkasında elele verdiler.

Sonra Noldu?

Pkk bir yandan, devletin asker ve polisi bir yandan şehirlerde karşılıklı çatışırken olan oranın halkına oldu.

Hani tam güvenlik vardı, herşey kontrol altındaydı. Pkk güçlenirken asker nerdeydi, polis nerdeydi?

Çünkü sebebiyet veren o.
Devlet düşmanı oldukları için değil, daha çok bunları ateşleyecek fırsata göz yumdukları ve destekledikleri için.
evet canım doğru allahima kurban olayim senin

Sonra Noldu?

Çünkü sebebiyet veren o.
gel bunu bu millete anlat anlatabilirsen yok fasistim yok bilmem neyim halen düştüğümüz bu hali görmemezlikten gelip ahkam kesiliyorlar çok yurekliysen al silahı git askerlik yap buralarda ziyan oluyorsunuz iki satır yazacaksınız diye

t erbiyene takil canım senin gibi faşist insanlar ancak bu yavrulare

evet canım doğru allahima kurban olayim senin

Okuduğunuzu anlamaktan ve idrak etmekten uzak iseniz bunun ceremesini ben ve benim gibilere yüklemeyin...
Bırakın siyaseti, insan ilmi üstüne bile bir fikriniz yokken bir de küçümseme çabaları içine giriyorsunuz ya, ayrı bir komedi oluyor. Yalnız 'trajikomedi'
Tek dil Arapça gibi farklı hazeyanlarınızda takılın siz, iyiyiz biz böyle, faşist faşist takılıyoruz tabiri caizse.

gel bunu bu millete anlat anlatabilirsen yok fasistim yok bilmem neyim halen düştüğümüz bu hali görmemezlikten gelip ahkam kesiliyorlar çok yurekliysen al silahı git askerlik yap buralarda ziyan oluyorsunuz iki satır yazacaksınız diye
İyi o Zaman herkes eline silahı alsın, Cenk'e gidelim? Bu mudur?
Toplumsal bilinç konuşarak olur, susmak değil konuşmak lazım.

Back