Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

valla kusura bakmasın kimse, orda masumların ölmesine sebep olan da pkk, miray bebeğin ölümüne sebep olanda pkk, her çocuğa üzülüyoruz elbet, ama ailelerde önlerine siper olarak çocuklarını koymasın bi zahmet, 13 yaşındaki çocuğun eline keleş vermesin, devlet neden burda sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor, neden burda bebekler ölmüyor. faşistse faşistim abi ben, bunlar tek tek GEBERMEDEN kökleri kazınmadan barış GEL-ME-YE-CEK.

zaten hepimiz pkk bitmesi için hem fikriniz.. Bunu istediğimiz için faşist olmayız.. Polis lojmanına düzenlenen saldırı sorunca bebek yanarak can vermiş.. Bunun önüne neden ailesi geçmedi diyebilir miyiz?

devlet neden burda sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor, neden burda bebekler ölmüyor.
Bunun cevabı çok basit değil mi sare? Orada PKK yapılanması olmadığı için olabilir mi? Doğunun üç tarafında suriye,iran ve ırak ta PKK PYD herneyse artık hepsinin yapılandığı yerler.. Bu yüzden zaten olayların çoğu sınır bölgesine yakın olan yerlerde meydana geliyor..
30 küsür yıldır aynı sahneyi izliyoruz.. İzlemeye devam edelim..

Polis lojmanına düzenlenen saldırı sorunca bebek yanarak can vermiş.. Bunun önüne neden ailesi geçmedi diyebilir miyiz?
bunun tek sorumlusu pkk, devlet öyle yapıyo böyle yapıyo diye yumuşatmayın.

Orada PKK yapılanması olmadığı için olabilir mi?
burda da cevabı kendin vermişsin zaten.

devletin tek yanlışı var silahlılardan değilde silahsızlardan başlaması lazım temizlemeye.

ben yumuşatmaya çalışmadım durumu. Devlet bombalı öldürdü de demedim..
neyse uzatmayacağım.. İyi günler herkese

Bu otuz muhabbeti nedir ki? Hassasiyetsizlikten vs bahsediyorsunuz şikayet ediyorsunuz peki siz ne yapıyorsunuz? Madem öyle açın elinizi iki fatiha siz okuyun! Burada klavye başında delikanlılık doğru mu? Milleti yererken aynı yanlışı siz yapıyorsunuZ. Hadi bakalım bende sizi uyardım neler olacak?

Buna klavye delikanlılığı deniyor dombikim..

Bunları söyleyenleri söyleki bizde bilelim,en başta tavrı koyacak olan ben olurum..
Bende asker eşiyim asla laf söyletmem biline..
Bi kaçının nickini hatılıyorum abla vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum benzer konularda kendilerini yine gösterirler sanırım
Gerçi aldıkları tepkilerden sonra bakıyorum yorumlarında tam tersini düşünüyormuş gibi davranıyorlar
Her yerdeler duymaya alıştım sanırım
Allah ıslah etsin deyip geçiyorum artık
Anlatsanda anlamıyorlar çünkü
Hadi burada kşmse kimseyi tanımıyor rahatlar diyeceğim durum öylede değil artık
Bi kaç gün önce üni den bi hocam ki bu adam bilinen bir prof diğer hocalarla konuşurken şu askerlerin yaptıklarına bak devletin maşası olmuşlar askerede güven yok katliama ortak oluyorlar dedi
Canı yanıyor insanın ama anlatılsada anlamıyorlar işte
Terör propagandası aleni yapılıyor artık her kesimde

Denk geldiğinde etiketle ki bizde bilelim kimler olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…