- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
yok zaten ilina . ben senden bahsetmiyorum. devamlı açığımı arayan laf sokan biri var bu bölümde okuyor şu an. anladı o...Okypete alınmadım tartışmış olabiliriz bu yüzden her yazılanı yanlış anlayacak yapıda değilim
Farklı düşünürüz birbirimizi yanlış anlayabiliriz hassas zamanlar olur yanlış yorumlarız vs
Bu yuzden önyargılı bakmam yazdıklarına
Sende görüyorsun kk da teröre destek veren onlar benim kardeşim diyen asker katliam yapıyor diyenleri
Söyleniyor bunlar malasef bi daha aynı konuşmalara denk gelirsem etiketleyeceğim sizi
Moda gibi bişey şu zamanda terörü desteklemek, devleti haksız bulmak,acımasızca eleştirmek, askere polise laf atmak, cenazesi olduğunda içten içe oh demek... bunlar gerçek.Burada dendi @kadesa terörü alenen destekleyen üyeler belli aslında tahmin edebilirsin ama hanım ablayada söylediğim gibi son bı kac konudur farklı davranıyorlar
bunun cevapla öncelikle çok bilmiş
Ozelden senı ve hanım ablayı etıketleyemıyorum sen hanım ablayı ekleyıp mesaj atabılırmısın banaÖzelden yazar misin merak ediyorum?
Ozelden senı ve hanım ablayı etıketleyemıyorum sen hanım ablayı ekleyıp mesaj atabılırmısın bana
Yeniyim evet ama uzun zamandır takıp edıyorum burada önde olan dikkat çeken isimlerin nıcklerını falan bılıyordum bırde hanım ablayla daha once muhabbet etmıstık bızsen gerçekten yenimisin. hanım abla falan. tanıyorsun herkesi
bütün kürtleri genellemeyin lütfenkonu yanlış canım birazda beni duyun artık üç aylik bebek üzerine siyaset kurulamaz ben üç cocuk annesinin yarın benim de yavrum bu şekilde olabilir ve ben bu sekil yorumlara karşıyım ben o anne olsaydım bunlar beni uzerdi anne olarak konuşuyorum duygularima yenilip ah vah dedem bu onları sevindirir ben kardeşimi altı aydır askere gondermisim asker ablasiyim çok şükür müslümanım sizin o bahsi açtığınız şahıslar (kurtler) birer ermeni soyudurlar konu ne olacak biliyor musunuz o önder dedikleriÖCALAN KATLI olması lazımdı konu SALAHATTININ İDAMI olması lazımdı bizim yanan evladımız konu OLMAMALI kesinlikle ben bir anneyim bu benim canımı yakıyor anne vicdanıyla konuşuyorum bebeklerimizi alet etmemeliyiz var oldukça onların soyunun nasil kuruyup gideceğini konuşalım yok oluşlarını onlar müslüman değil ermenidirler bunları duydukça yok olacaklar bizim bir evladımız onların bin evlatlarının yok oluşu olacak duygularla ah vah etme
yine ırkçılık yapıyorsun sen ama. tam iyi gidiyor derken bozuyorsun herşeyi.konu yanlış canım birazda beni duyun artık üç aylik bebek üzerine siyaset kurulamaz ben üç cocuk annesinin yarın benim de yavrum bu şekilde olabilir ve ben bu sekil yorumlara karşıyım ben o anne olsaydım bunlar beni uzerdi anne olarak konuşuyorum duygularima yenilip ah vah dedem bu onları sevindirir ben kardeşimi altı aydır askere gondermisim asker ablasiyim çok şükür müslümanım sizin o bahsi açtığınız şahıslar (kurtler) birer ermeni soyudurlar konu ne olacak biliyor musunuz o önder dedikleriÖCALAN KATLI olması lazımdı konu SALAHATTININ İDAMI olması lazımdı bizim yanan evladımız konu OLMAMALI kesinlikle ben bir anneyim bu benim canımı yakıyor anne vicdanıyla konuşuyorum bebeklerimizi alet etmemeliyiz var oldukça onların soyunun nasil kuruyup gideceğini konuşalım yok oluşlarını onlar müslüman değil ermenidirler bunları duydukça yok olacaklar bizim bir evladımız onların bin evlatlarının yok oluşu olacak duygularla ah vah etme
evet bendede çok oldu o..
588 izleyen var beni. yarısı nerdeyse hiç mesaj yazmamış. korkutucu ama bu
Niyeti neymiş abla anlayabildiniz mi o kişinin
feci hemdeohooo, sıvadın bu kadar lafın üzerine..
sen kimin kiblediğini görüyomusun ches?arkadaşlar KİB ler aldı başını gitti yine... orta doğu ve balkanların en hızlı KİB kapatan moderatörüMune gelir şimdi demedi demeyin, camın öte tarafında kalıverirsiniz, bağırsınız bağırısınız duyan olmaz
sen kimin kiblediğini görüyomusun ches?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?