• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

neyse diğer konuyada yazmıştım. bunada yazayım. Allah rahmet eyleesin. ölen bütün masumlara rahmet diliyorum. kahrolsun pkk denilen kanlı örgüt.
ve köklerinin kuruması dileğiyle

Çokk geriye gitmene gerek yok bak ben uye olalı 1,5 ay falan oldu babam cizrede görevli asker öyle olunca daha bi hassasiyetle savunuyosun
burdaki bazı konularda
yazık sizlere
onlara ve sizin gibi ailelerine herşey müstehak
Çocuk katili
Ucuz
gibi birr sürü şey söylendi
Artık her yerdeler ve esas terörü savunup karşı çıkanları terörist ilan etmekten hiç çekinmiyorlar

Bunları söyleyenleri söyleki bizde bilelim,en başta tavrı koyacak olan ben olurum..
Bende asker eşiyim asla laf söyletmem biline..

ölüm kim olursa olsun acı...
Polis çocuğu olması vs önemli değil benim için.. Günahsız, sivil bir halk sonuçta..
Barış diyen aydınların hali ortada.. Silahlı mücadele 30 küsür yıldır var.. Sonuç değişti mi acaba? Her ölümden sonra intikam naraları.. Her ölüm yine bir ölümü yine bir şehidi doğuruyor.. Kimin evladı bunlar? Ülke olarak bu filmi çok izledik! Koskaca türkiye cumhuriyetiyiz, natonun birinci ayaklarından biriyiz, halen bilinçsiz bir şekilde keklik avlar gibi PKK avlanmaya çalışıyor.. Üstekil olağanüstü hal ilan edilmeyip, sivil halk oradayken.. Savaşa dur diyenlere tehdit et, müsvedde de.. Bir siz doğrusunuz.. Biz ülke olarak cahiliz zaten..
Dinciler herhalde vahiy falan geliyor.. Hükümetin tek amacı faşizm duygusuyla, seçimler döneminde oy kazanmak.. Başbakan olmak.. Uyanın lütfen artık.. 7 Haziran sonra başlamadı mı olaylar? Şimdi de başkanlık siteminden bahsedilmiyor mu? Sanıyormusunuz ölen insanlar için üzüldüklerini.. Suriyelilere, Filistinliere ağladıkları kadar, kendi vatandaşları için ağladılar mı acaba?

Acı ama önümüze daha çok cenaze çıkacak... O çoğrafyanın vatandaşı olsun, asker ve polislerimiz olsun..
Çocuklar ölmesin.. Ama herkesin çocuğu ölmesin! Ayşe öğretmen için beyaz özür dilediğinde, bizim halk olarak YAPMA dememiz gerekiyordu.. PKK ölmesin demedi, Teroristler ölmesin demedi.. Çocuklar ölmesin dedi.. Bunun bedeli bu olmalalıydı.. Ayşe öğretmen bu bebekten de bahsetti.. Bu bebek ölmesin dedi... Yanağından vurulup ölen miray bebek te çocuktu.. Bunu da pkk yaptı diye yayınlandı.. Buzdolabında cesetler koklasın diye saklanmadı.. Sokakda vurulanların cenazeleri bir kaç gün sokak ortasında kalmadı mı? .. Bunlara tepki verildimi acaba.. Onların içi bebekleri için yanarken biz susup izleyen kesim olmadık mı?

İnsanlık tek taraflı olmaz.. Herkes için acı ortak olmalı..

benim konularimi incelemek senin haddine düşmemiş haddini bil ben senin konularına goz atıyor muyum atmam çünkü ben senin degilim

Back