Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

Dedim ki çocuklar ölüyor teror var isimli topik hiç ilgi görmemiş iken saçma saçma topikler 30 sayfayi geçiyor niye acaba dedim.

Bu algısı farklı olan şahsiyet neye çekti bilmem.

Burada dendi kadesa terörü alenen destekleyen üyeler belli aslında tahmin edebilirsin ama hanım ablayada söylediğim gibi son bı kac konudur farklı davranıyorlar

Dedim ki çocuklar ölüyor teror var isimli topik hiç ilgi görmemiş iken saçma saçma topikler 30 sayfayi geçiyor niye acaba dedim.

ölen yavrunun arkasinda siyasete vuruyon YAPMAYIN allahtan korkun o bir laf diğeri iki ağlayacak sonuç ne olacak

Hayatım sen yanlış birşey dememişsin ki,görüyoruz saçma sapan konular bile ilgi görürken yani..

sen müslüman değil misin bizim edebi dünyada K onusacagimiz tek dil var arapca bizim tek vatanımız kabirimizdir bu dünya bu vatan bu bayrak kime kalmış bize kalsın. ben arap değilim

Niye yahu allah başka dil anlamıyor mu?

Neyse iyi olmuş geldiğin sayende dünün pkkya hak verip devlete katliam yapıyor diyenleri milliyetçi kesilmiş.

müslümanların kullanacağı tek dil arapça diye nerde yazıyor?
Bunuda ilk defa duydum
Bu mantığa göre dünyada müslüman yok çünkü Kuran arapçası arabistanda dahi kullanılmıyor
Orada kullanılan dil farsça ile karşıkdır
Kuranı daha iyi anlamak için arapça bilmek gerekli evetde
Bu arkadaşın dediği arapça konuşmayan müslüman değile geliyor neredeyse
Tövbe tövbe
Arapça bilmiyorum ama elhamdülillah müslümanım

Ben sordum okycim destek verenler kim diye sordum kendiside cevap yazdı bana,daha öncede siyasettte mesaj yazmışlığımız var..Büyük olduğumu mesajlardan biliyor zaten..
valla terörü destekleyen pkk iyi yapıyor diyen varsa ad verecekler birde o mesajları gösterecekler. yoksa öyle laf sokmakla olmuyor bu. ama foss çıkıncada üzülmeyecekler dedikleri.
mesela dün bir iftira fosingen çıktı.
sözüm ilinaya değil bu arada. anlayan anladı beni

Zaten söyledi uygun olurmu diye,bende denk gelirse etiketle dedim ki bizlede görelim kimler olduklarını dedim.

Okypete alınmadım tartışmış olabiliriz bu yüzden her yazılanı yanlış anlayacak yapıda değilim
Farklı düşünürüz birbirimizi yanlış anlayabiliriz hassas zamanlar olur yanlış yorumlarız vs
Bu yuzden önyargılı bakmam yazdıklarına
Sende görüyorsun kk da teröre destek veren onlar benim kardeşim diyen asker katliam yapıyor diyenleri
Söyleniyor bunlar malasef bi daha aynı konuşmalara denk gelirsem etiketleyeceğim sizi

ha eğer pkkyı savunan teröristler iyi yapmış denilen o mesajları ad verdikleri halde bulamazsak yada bulamazlarsa, adliye yolları aççık. insanlara terörist pkk savunucusu demekte suç bir yerde

ha ad vermeden böyle kaçak güreşmek istiyorlarssa her yazdıkları şaibelidir hatırlatayım

Geçen gün birisi vardı kardeşim demedimi dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…