- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
bunun cevapla öncelikle çok bilmiş
Kimsim nescisin sen yaa,bir sus istersen yeteri kadar kibi yedin zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun cevapla öncelikle çok bilmiş
Burada dendiKk da mı dendi bunlar sana? Lütfen link ver ya da özelden yaz kimler demiş çok merak ediyorum çünkü asker olan bir insan çocuk katili olamaz çocuk katillerini dün ve 30 yıldır gördük. Canavar ruhlu pislikleri gördük.
ölen yavrunun arkasinda siyasete vuruyon YAPMAYIN allahtan korkun o bir laf diğeri iki ağlayacak sonuç ne olacakDedim ki çocuklar ölüyor teror var isimli topik hiç ilgi görmemiş iken saçma saçma topikler 30 sayfayi geçiyor niye acaba dedim.
Bu algısı farklı olan şahsiyet neye çekti bilmem.
sen gerçekten yenimisin. hanım abla falan. tanıyorsun herkesiBurada dendikadesa terörü alenen destekleyen üyeler belli aslında tahmin edebilirsin ama hanım ablayada söylediğim gibi son bı kac konudur farklı davranıyorlar
Dedim ki çocuklar ölüyor teror var isimli topik hiç ilgi görmemiş iken saçma saçma topikler 30 sayfayi geçiyor niye acaba dedim.
Bu algısı farklı olan şahsiyet neye çekti bilmem.
ölen yavrunun arkasinda siyasete vuruyon YAPMAYIN allahtan korkun o bir laf diğeri iki ağlayacak sonuç ne olacak
sen müslüman değil misin bizim edebi dünyada K onusacagimiz tek dil var arapca bizim tek vatanımız kabirimizdir bu dünya bu vatan bu bayrak kime kalmış bize kalsın. ben arap değilim
sen gerçekten yenimisin. hanım abla falan. tanıyorsun herkesi
Bunuda ilk defa duydummüslümanların kullanacağı tek dil arapça diye nerde yazıyor?
valla terörü destekleyen pkk iyi yapıyor diyen varsa ad verecekler birde o mesajları gösterecekler. yoksa öyle laf sokmakla olmuyor bu. ama foss çıkıncada üzülmeyecekler dedikleri.Ben sordum okycim destek verenler kim diye sordum kendiside cevap yazdı bana,daha öncede siyasettte mesaj yazmışlığımız var..Büyük olduğumu mesajlardan biliyor zaten..
Tamam abla yazarım sanaDenk geldiğinde etiketle ki bizde bilelim kimler olduğunu..
valla terörü destekleyen pkk iyi yapıyor diyen varsa ad verecekler birde o mesajları gösterecekler. yoksa öyle laf sokmakla olmuyor bu. ama foss çıkıncada üzülmeyecekler dedikleri. sözüm ilinaya değil bu arada. anlayan anladı beni
Özelden yazar misin merak ediyorum?Tamam abla yazarım sana
Tamam abla yazarım sana
Özelden yazar misin merak ediyorum?
Okypete alınmadım tartışmış olabiliriz bu yüzden her yazılanı yanlış anlayacak yapıda değilimvalla terörü destekleyen pkk iyi yapıyor diyen varsa ad verecekler birde o mesajları gösterecekler. yoksa öyle laf sokmakla olmuyor bu. ama foss çıkıncada üzülmeyecekler dedikleri.
mesela dün bir iftira fosingen çıktı.
sözüm ilinaya değil bu arada. anlayan anladı beni
ha eğer pkkyı savunan teröristler iyi yapmış denilen o mesajları ad verdikleri halde bulamazsak yada bulamazlarsa, adliye yolları aççık. insanlara terörist pkk savunucusu demekte suç bir yere
ha ad vermeden böyle kaçakj güreşmek istiyorlarssa her yazdıkları şaibelidir hatırlatayım