- 4 Aralık 2015
- 143
- 22
- 13
- 36
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
insanların avukatlığını sen mi üstlendinİnsanlara sataşarak can sıkıntın geçmez diyorum.
Benim derdim seni gerdi tarzı külhanbeyi ağzıyla olmaz bu işler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanların avukatlığını sen mi üstlendinİnsanlara sataşarak can sıkıntın geçmez diyorum.
Benim derdim seni gerdi tarzı külhanbeyi ağzıyla olmaz bu işler.
valla kusura bakmasın kimse, orda masumların ölmesine sebep olan da pkk, miray bebeğin ölümüne sebep olanda pkk, her çocuğa üzülüyoruz elbet, ama ailelerde önlerine siper olarak çocuklarını koymasın bi zahmet, 13 yaşındaki çocuğun eline keleş vermesin, devlet neden burda sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor, neden burda bebekler ölmüyor. faşistse faşistim abi ben, bunlar tek tek GEBERMEDEN kökleri kazınmadan barış GEL-ME-YE-CEK.ölüm kim olursa olsun acı...
Polis çocuğu olması vs önemli değil benim için.. Günahsız, sivil bir halk sonuçta..
Barış diyen aydınların hali ortada.. Silahlı mücadele 30 küsür yıldır var.. Sonuç değişti mi acaba? Her ölümden sonra intikam naraları.. Her ölüm yine bir ölümü yine bir şehidi doğuruyor.. Kimin evladı bunlar? Ülke olarak bu filmi çok izledik! Koskaca türkiye cumhuriyetiyiz, natonun birinci ayaklarından biriyiz, halen bilinçsiz bir şekilde keklik avlar gibi PKK avlanmaya çalışıyor.. Üstekil olağanüstü hal ilan edilmeyip, sivil halk oradayken.. Savaşa dur diyenlere tehdit et, müsvedde de.. Bir siz doğrusunuz.. Biz ülke olarak cahiliz zaten..
Dinciler herhalde vahiy falan geliyor.. Hükümetin tek amacı faşizm duygusuyla, seçimler döneminde oy kazanmak.. Başbakan olmak.. Uyanın lütfen artık.. 7 Haziran sonra başlamadı mı olaylar? Şimdi de başkanlık siteminden bahsedilmiyor mu? Sanıyormusunuz ölen insanlar için üzüldüklerini.. Suriyelilere, Filistinliere ağladıkları kadar, kendi vatandaşları için ağladılar mı acaba?
Acı ama önümüze daha çok cenaze çıkacak... O çoğrafyanın vatandaşı olsun, asker ve polislerimiz olsun..
Çocuklar ölmesin.. Ama herkesin çocuğu ölmesin! Ayşe öğretmen için beyaz özür dilediğinde, bizim halk olarak YAPMA dememiz gerekiyordu.. PKK ölmesin demedi, Teroristler ölmesin demedi.. Çocuklar ölmesin dedi.. Bunun bedeli bu olmalalıydı.. Ayşe öğretmen bu bebekten de bahsetti.. Bu bebek ölmesin dedi... Yanağından vurulup ölen miray bebek te çocuktu.. Bunu da pkk yaptı diye yayınlandı.. Buzdolabında cesetler koklasın diye saklanmadı.. Sokakda vurulanların cenazeleri bir kaç gün sokak ortasında kalmadı mı? .. Bunlara tepki verildimi acaba.. Onların içi bebekleri için yanarken biz susup izleyen kesim olmadık mı?
İnsanlık tek taraflı olmaz.. Herkes için acı ortak olmalı..
valla kusura bakmasın kimse, orda masumların ölmesine sebep olan da pkk, miray bebeğin ölümüne sebep olanda pkk, her çocuğa üzülüyoruz elbet, ama ailelerde önlerine siper olarak çocuklarını koymasın bi zahmet, 13 yaşındaki çocuğun eline keleş vermesin, devlet neden burda sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor, neden burda bebekler ölmüyor. faşistse faşistim abi ben, bunlar tek tek GEBERMEDEN kökleri kazınmadan barış GEL-ME-YE-CEK.
O neydi gız ?
bunun tek sorumlusu pkk, devlet öyle yapıyo böyle yapıyo diye yumuşatmayın.Polis lojmanına düzenlenen saldırı sorunca bebek yanarak can vermiş.. Bunun önüne neden ailesi geçmedi diyebilir miyiz?
burda da cevabı kendin vermişsin zaten.Orada PKK yapılanması olmadığı için olabilir mi?
aoowwwel nino
bunun tek sorumlusu pkk, devlet öyle yapıyo böyle yapıyo diye yumuşatmayın.
burda da cevabı kendin vermişsin zaten.
devletin tek yanlışı var silahlılardan değilde silahsızlardan başlaması lazım temizlemeye.
Fena surpriz olmuş yalnız :)Süprizyumurta kontesim
Fena surpriz olmuş yalnız :)
Bu otuz muhabbeti nedir ki? Hassasiyetsizlikten vs bahsediyorsunuz şikayet ediyorsunuz peki siz ne yapıyorsunuz? Madem öyle açın elinizi iki fatiha siz okuyun! Burada klavye başında delikanlılık doğru mu? Milleti yererken aynı yanlışı siz yapıyorsunuZ. Hadi bakalım bende sizi uyardım neler olacak?
olur. yükseleyimsen otuza yüksel
bunun cevapla öncelikle çok bilmişBu topik hala 5 sayfa eğer ayşe öğretmen Beyaz'ın programa bağlandı şunu bunu dedi konulu bir topik olsaydı şimdiye 30 sayfa olmuştu.
olur. yükseleyim![]()
Bi kaçının nickini hatılıyorum abla vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum benzer konularda kendilerini yine gösterirler sanırımBunları söyleyenleri söyleki bizde bilelim,en başta tavrı koyacak olan ben olurum..
Bende asker eşiyim asla laf söyletmem biline..
Nolur git hadi belanı baskısında ara.bunun cevapla öncelikle çok bilmiş
Bi kaçının nickini hatılıyorum abla vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum benzer konularda kendilerini yine gösterirler sanırım
Gerçi aldıkları tepkilerden sonra bakıyorum yorumlarında tam tersini düşünüyormuş gibi davranıyorlar
Her yerdeler duymaya alıştım sanırım
Allah ıslah etsin deyip geçiyorum artık
Anlatsanda anlamıyorlar çünkü
Hadi burada kşmse kimseyi tanımıyor rahatlar diyeceğim durum öylede değil artık
Bi kaç gün önce üni den bi hocam ki bu adam bilinen bir prof diğer hocalarla konuşurken şu askerlerin yaptıklarına bak devletin maşası olmuşlar askerede güven yok katliama ortak oluyorlar dedi
Canı yanıyor insanın ama anlatılsada anlamıyorlar işte
Terör propagandası aleni yapılıyor artık her kesimde![]()