değilmi,pkk suçsuzları öldürdü diye bizde ölen suçssuzlarda olsa üzülmüyelim.millet gibi düşünceni içinde tutup sonra da olayı kınarsan alkışlanırsın
seni anlıyorum aslında
gelip de bir şehit ailesine gelde hdp mitinginde öldüler ah vah üzüldüm derse o kadar da HÜMANİST olduysak
o zaman konuşalım diyorum
ama herkes kendini bilir kimse empati kuramıyor
aynen..bilgecim koca yüreğinden ötürü defalarca eğilir alkışarım
ah nasıl tüylerim diken diken oldu,demekki pkk değilmiş pkk ruhuna sahip olan sadecedeğilmi,pkk suçsuzları öldürdü diye bizde ölen suçssuzlarda olsa üzülmüyelim.
kısasa kısas nasıl olsa.
16 yaşında çocuk,oraya gitmiş, parçalanarak ölmüş.
. olsun canım nolacak. onlar yanlış yaptı kan döktü bu masumunda kanı dökülüversin değilmi. yazık. çok yazık
ne güzel değilmi. bu konular kişileri bize tanıtıyor. bence iyi oldu iyiah nasıl tüylerim diken diken oldu,demekki pkk değilmiş pkk ruhuna sahip olan sadece
haklı değilim ben bir faşistim ve hdp liler ölsün istiyorum sen yanlış anladın :)Haklisin kuzum
prezentablekontes in şehit yakını olup olmadığını bilmiyorum ama üzülmemişse vardır bir sebebi.
ben üzüldüm .
ölümü kimse haketmez hemde nedensiz hemde masumlar varsa...
benim en yakın arkadaşım hakkari yüksekovalı babası köy korucusu iken pkk lılar gelip evlerini basıp tüm erkekleri götürüp öldürmüş şmdi bu kız gelip hdp liler ölmüş diye üzülmez
bende olsam ölenlere üzülmek değil beddua ederim
5 yasında yetim kalan kız !
ana ve 5 kardeş
çok acı
yapmayın
sizde böyle birşey yapamazsınız
kimse yapamaz
kesinlikle böyle platformlar olmasa insanların düşüncerinin bu kadar karanlık olduğunu öğrenemezdikne güzel değilmi. bu konular kişileri bize tanıtıyor. bence iyi oldu iyi
Ciks yanlış anlamadım :)haklı değilim ben bir faşistim ve hdp liler ölsün istiyorum sen yanlış anladın :)
ben burada çok arkadaşa sordum kontes sanada sormak istedim gerçekten net bir cevap alamadık bu güne dek çok güçlü bir ordumuz var,neden 30 seneyi aşkındır pkk ile uğraşıyoruzCiks yanlış anlamadım :)
Kimse bitirmek istemedi nemalanma meselesi..ben burada çok arkadaşa sordum kontes sanada sormak istedim gerçekten net bir cevap alamadık bu güne dek çok güçlü bir ordumuz var,neden 30 seneyi aşkındır pkk ile uğraşıyoruz
halk neden birbirini yiyorki o zaman?Kimse bitirmek istemedi nemalanma meselesi..
Kontes ne yapıyorsun ya da yapma gayreti içindesin?Hah böyle iste saygı duyup cevap vermeyeceksiniz aferin ogreniyorsunuz :)
sence ordumuz güçlü mü crypticben burada çok arkadaşa sordum kontes sanada sormak istedim gerçekten net bir cevap alamadık bu güne dek çok güçlü bir ordumuz var,neden 30 seneyi aşkındır pkk ile uğraşıyoruz
o eski üyelerden kadesa herşeyi söyleme hakkına sahip biz yeniler de saygı duymak zorundayızKontes ne yapıyorsun ya da yapma gayreti içindesin?
Gerçekten şaşırıyorum berkin Elvan ve gezide ölenler konularina da gelip bu tarz kahkahali yorumlar yapiyordun ve bu öyle çirkin ki millet alintilamis ama yorum bile yapamamis hepsi şok olmuşlar.
O zaman açılın ben de 5 yıllık üyeyim :)o eski üyelerden kadesa herşeyi söyleme hakkına sahip biz yeniler de saygı duymak zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?