Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama

değilmi,pkk suçsuzları öldürdü diye bizde ölen suçssuzlarda olsa üzülmüyelim.
kısasa kısas nasıl olsa.
16 yaşında çocuk,oraya gitmiş, parçalanarak ölmüş.
. olsun canım nolacak. onlar yanlış yaptı kan döktü bu masumunda kanı dökülüversin değilmi. yazık. çok yazık

ah nasıl tüylerim diken diken oldu,demekki pkk değilmiş pkk ruhuna sahip olan sadece

prezentablekontes in şehit yakını olup olmadığını bilmiyorum ama üzülmemişse vardır bir sebebi.
ben üzüldüm .

ölümü kimse haketmez hemde nedensiz hemde masumlar varsa...

benim en yakın arkadaşım hakkari yüksekovalı babası köy korucusu iken pkk lılar gelip evlerini basıp tüm erkekleri götürüp öldürmüş şmdi bu kız gelip hdp liler ölmüş diye üzülmez
bende olsam ölenlere üzülmek değil beddua ederim
5 yasında yetim kalan kız !
ana ve 5 kardeş
çok acı

yapmayın
sizde böyle birşey yapamazsınız
kimse yapamaz

hic kimse fikrinden dolayi ölmeyi,asagilanmayi ve hor gorulmeyi hakketmez... biraz dusunup,empati kurup oyle yazalim. kürt olmak ve kendi irkini savunmak ne zamandan beri suc oldu ? en.kisa zamanda bu vicdansizligi yapanlarin bulunmasi ve hakettigi cezayi almasini diliyorum

vicdani olan herkes uzulur, her toplulukta iyi ve kotu insanlar mevcuttur.yurek, yapilan bu hatanin bedelini ,masum insanlara odetince sogumamali. ölen insanlarin arkasindan sevinen bedende merhamet ve vicdandan eser kalmamis demektir bence

vallahi bu işler terörle,patlatmayla bombalamayla olmaz,şu yapılan olayda terördür,teröröün haklı sebebi olamaz,

Her kürte terörist damgası vuran zihniyetler asıl siz bu ülkeyi bölüyorsunuz. Her defasında barış isteyen bir milletin önüne taş koyuyorsunz. Bu ülkede kardeşçe yaşamak bu kadar zor mu? Bu kin neye.? Ölenlerin ve yakalananların hepsi müslüman kardeşlerimiz onlara gereken saygıyı verelim lütfen. 16 yaşındaki bir çocuğun hiçbir günahının olmadığı tek suçunun barış istemek olduğunu bildiğiniz halde ohh olsun diyenler varya asıl sizlere üzülmek lazım. Sizlerde o saldırıyı yapanlardan farksızsınız.

Hah böyle iste saygı duyup cevap vermeyeceksiniz aferin ogreniyorsunuz :)
Kontes ne yapıyorsun ya da yapma gayreti içindesin?

Gerçekten şaşırıyorum berkin Elvan ve gezide ölenler konularina da gelip bu tarz kahkahali yorumlar yapiyordun ve bu öyle çirkin ki millet alintilamis ama yorum bile yapamamis hepsi şok olmuşlar.

o eski üyelerden kadesa herşeyi söyleme hakkına sahip biz yeniler de saygı duymak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…